jojo Konkylie masakr v ohrade a pritom zadne tlaky - ja nevim proc ale ty severske veci at uz logic bomb, desky psychedelic scandosounds, cyberlions-jahbo, matrix, parvati, psycovader, estonska a litevska produkce, exogenic a zvlaste ted zrovna finove, mi vzdycky lezly pod kuzi, navic sem ted zjistil ze na skole kde sem studoval uci typek (mozna me i ucil, nevim) co delal Dream Theatre kompilacku!!!
jinak psytrancar je konkretne ve finsku kazdy 5 ty... a i kdyz to neposloucha a nezna nazvy, tak na takove party chodi lidi moc radi... rika se tomu tady rave, nebo goa... daji se najit undergroundove, ale vetsinou tak pro 100 lidi co se znaji (dobre vyuziti atomovych krytu) jinak secko legalne, s policejnim dozorem... ale policajti radi zapari... nedelaji sceny kdyz te uvidi s brkem, jenom si lehci o par desitek EURO, zadna bolest a tripa ti nikdo nezjisti (IMHO)
priklad, sedim s buchtou v pokoji, hrajem na kytaru, zpivame jakesi veci od metallicy, kterou sem nikdy rad nemel, ale kvuli te krasne roztomile slecne... ... ona na me kde des zitra.. ja ze hraju v hellsinkach, ona co, ja na ni, ale takove zvlastni techno ztrancovatele.. ona ze goa, ze pry byla jedno na novy rok ve shvajcu? a ja sem se musel hodne drzet abych si ji nedal k veceri :D
proste lesy, hory, jezera.. o tom to je... zadna rozpalena plaz v africe, tam se mi vari krev