• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    BRENDY: nezapomenu na zvuk vinyloveho singlu Logic Bomb - Time Travelling E.T´s (TIP1EP015) - dodnes to beru jako docela drsne psycko a to, jak ten vinyl hral v basech to by prave IMHO darku hodne sluselo - z CD jsem podobne hutnou basu jeste dlouho potom neslysel... je pravda, ze je to silne neobjektivni hodnoceni, protoze ja mam pro ten valivy hutny a mekky vinylovy zvuk slabost, CDcka mi vzdycky prisly strasne navejskovany a bez basu (byt postupem vyvoje studiove techniky uz ted jsou nahravky, kdy to uz neni tak zcela pravda)... ale myslim si, ze vinylovy zvuk by darku vubec neuskodil, spis naopak... ale jak rikam - je to vedome neobjektivni nazor...
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    MILUCH: kedlubno?
    PSYSELF
    PSYSELF --- ---
    BRENDY: myslíš SERATO? ,)
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    MILUCH:Ja zapšklý nejsem jen sem chtěl upozornit na rozdili které existují.To je dobře, že si schopný zahrát ze všeho, to se cení.
    Škoda tech sprostých slov:(
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    THX_1138: ser na to.
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    THX_1138: měl jsem na mysli přímo charakteristiku vinylu, oproti digitálnímu signálu. Ne kremační stav nosičů:)
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    MIMINO: Souhlas. Zrovna psytrance by vinyl jaksi zakulatil.. Ostrý hrany a "pily", kterých je psy plný, by ztratily na síle (i když má deska širší zvukové pásmo). U valivýho techna je tenhle efekt spíš žádoucí a to jsou pro neznalce takřka nerozeznatelný styly:).

..no nic, pokračujte. Aspoň to začíná být zajímavý..
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    COSMIC_MONCHI: a co teprve kdyz tech cue muzes mit vic, a skakat mezi nema behem hrani aniz by to bylo slyset :p
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    COSMIC_MONCHI: zalezi dost na typu muziky na neco jsou lepsi desky na neco cd....
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    COSMIC_MONCHI: i kdyz uznavam, ze napr. funkce cue je hodne uzitecne udelatko :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    CASPERDJ: hlavne se mixovani z desky neda s nicim jinym srovnat, mozna s playery (nebo i kontrollery jestli existuji), ktere emuluji gramofon - tj. otacejici talir se silnym motorem a ovladanim celeho mixu praci s deskou... CDcka mi to dodnes nenahradily a ze uz to jsou roky, kdy jsem gramce prodal...
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    INK_FLO: A jestli někdo osloví svoje kamaráda a pošle jim info o Zlatém Psu tak je to snad jeho věc.O to jde aby se zapojilo když už co nejvíc lidi.Jak ty říkaš na tajno.....
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    INK_FLO: Jestli narážiš na mě, tak sem zde napsal jen svůj názor.Spoustě lidi se očividně nelíbí, ale proč taky když nic jiného nezažili.Já si zažil vše a vím zhruba co a jak a Traktorysti a podobně sou u mě na posledním místě.Určitě je pro mě zajímavější klasická djská práce protože ta se nedá jen tak lechce ošidit:)
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    Ps: Ono je to spiš tím,že deska má nejlepší zvuk a je to djská klasika:)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    THX_1138: successful troll is successful :))
    PSYSELF
    PSYSELF --- ---
    já hraju z traktoru občas. jednou jsem hrál i z dodávky a musím řict, že mi nabízela mnohem lepší uživatelské rozhraní než traktor..
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    PLECH: :) Chtěl jsem to samý.. nechal jsem se unést..
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    CONTINUITY: jestli ono to není tím, že gramofony implikují zdaleka největší penisy v okolí... samičky přece milují gramofony! :o)
    PLECH
    PLECH --- ---
    BRENDY: Promiň, rozhodl jsem se nezapojovat do debat na Nyxu, nevzchází z toho nic dobrého :)
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    PLECH: Jak tak sleduju tuhle "debatu", šmrdlalové jsme všichni, až asi na dvě-tři dýčejské světové ikony. Začnu asi pěstovat bonzaje..

Jak někdo hraje bezchybně a sterilně, přestává mě to bavit. Musím slyšet punc živýho přednesu. Toho (a mnohem víc) lze docílit i v traktoru. Buď v klidu Plechu:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam