THX_1138: nikdy jsem netvrdil, že moje případné budoucí live projecty budou čistej psytrance a budu je vnucovat na psytrance parties :-) to co si postnul, mi přijde taková "odbočka mimo", já radši trochu kosmičtější sound a minimalističtější melodie... ale btw, není to úplně špatný :-) mě spíš sednou některý věci od Electric Universe nebo Sun Project, kde jsou kytary použitý - ale pozor, rozhodně ne všechny!
celé to vzniklo jako debata, proč nepomýšlím na něco "víc", než hraní z compu: no tak prostě nepomýšlím.. a nechci tady nijak spamovat ani trollovat o tom proč. nemám žádnou teorii, jak by se to mělo dělat dobře (akorát mi hrozně kdysi trhal uši Final Scratch, ještě když se tím kdysi míchaly třeba i 128kbps MPtrojky a tak... to bylo fakt slyšet). mít nějakou krabici CD by byl strašný zmatek a navíc by mě to omezovalo... soubory na disku jsou pro mě strašně přirozený formát, může jich tam být strašně moc... a vůbec.
... spíš to beru, že je to další věc v životě, kterou jsou zkusil a kterou dělám špatně :) ale aspoň se snažím sestavovat sety v první řadě z toho, co mám ve .flacu (což je bezeztrátový audio codec, tedy stejná kvalita jako wav nebo přímo CD, a radím to každému, kdo taky hraje z compu...)