• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    MEA
    MEA --- ---
    no možná taky schytám mínusovej útok, ale tak proč se bát, když jde o psychedelii..

chtěl by někdo, aby mělo DMT svou vlastní diskusi?

kdyby ano, tak prosím o plus zde - [ MEA @ nyx :: kluby :: drogy ]
    MARCIPAN82
    MARCIPAN82 --- ---
    ...hmmm, spíš někdo by rád mír a technologie na volné energie... tak sorry...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SNORRY: někdo má rád Danteho Božskou Komedii, mnoo :-)
    SNORRY
    SNORRY --- ---
    MARCIPAN82: opravdu výbornej odkaz, dlouho jsem se takhle nepobavil! Viva la internety:
    "Jaká bude budoucnost duší těchto tak zvaných vůdců, podporovaných tak zvanými vládami, náboženskými, finančními nebo vědeckými organizacemi a jejich zbloudilými přisluhovači, kteří uskutečňují nařízení svých mistrů?
    Tak jako se vědci shlukují jako ovce a současní vůdcové světa loví pospolu jako vlci, tak už byli a určitě budou chamtivci a vůdcové tohoto či podobného druhu i se svými důvěrnými kamarády, kteří páchají zločiny na vědcích, vyhnáni do nejnižších oblastí vesmíru, kde duše těchto chudáků jednajících jako tak zvaní vůdcové zůstanou na věky.
    To by se mělo týkat i jejich potomků a všechny jejich duše mají být odsouzeny do nejtmavších částí vesmíru, kde již nikdy nepokročí a nebudou nikým osvíceni.
    Duše těchto vůdců a jejich potomků, kteří materiálně těží ze záměrného zcestného jednání svých předků, mají všechny navždy zůstat pod úrovní lidské duše, což není nic jiného, než nejnižší z nejnižších ze všech oblastí světa stvoření."
    MARCIPAN82
    MARCIPAN82 --- ---
    ...omlouvám se, vím, že to sem moc nepatří, ale je to pro dobro všech :)
    ...petice na podporu CELOSVĚTOVÉHO MÍRU tady: http://www.petice24.com/celosvetova_mirova_smlouva
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    MFS Berliner Trance Documentary (1993) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=t0V_fghizcM
    SLATER
    SLATER --- ---
    Příští týden:

[ BioCross Live! / partyparty / 13.2.2013 / CR - Praha - Cross Club, Plynarni 28, Praha - Holešovice ]

Live:
    DJ Slater & U-Prag Drummers (Tribal Vision Records)
    feat. special guests tba

DJs:
    Psyla (Mystical Waves Records)
    000333(Mimo TV)
    Jarin (Yupisashi)

DJ Slater (Tribal Vision) feat. U-Prag Drummers @ Cross Club, Prague (September 2010) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Five0XZ1S6I
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    XCHAOS: tak to jo...:D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PSYLA: nemyslím, že bys byl jediný zdroj zasvěcených až "moudrých" rad v mém okolí... to bys nevěřil, kolik lidí tomu rozumí a rádo poradí (či především zkritizuje :-) a je tu ještě jeden faktor, a sice že i já jsem hrdým majitelem dvojice uší...
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    jsem nedavno vystrachal tuhle starickou zalezitost... taky zajimavej pristup:
    Dark Soho - Depth of Emotion [HQ] - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=owlQ7G51bus
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    XCHAOS: dulezity je, jestli te to bavi :)) a s kytarama v electric universe souhlas, ty mam taky hodne rad...
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    XCHAOS: :)))ja jsem tak rad, ze nas hovor nebyl zbytecny:))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    THX_1138: nikdy jsem netvrdil, že moje případné budoucí live projecty budou čistej psytrance a budu je vnucovat na psytrance parties :-) to co si postnul, mi přijde taková "odbočka mimo", já radši trochu kosmičtější sound a minimalističtější melodie... ale btw, není to úplně špatný :-) mě spíš sednou některý věci od Electric Universe nebo Sun Project, kde jsou kytary použitý - ale pozor, rozhodně ne všechny!

celé to vzniklo jako debata, proč nepomýšlím na něco "víc", než hraní z compu: no tak prostě nepomýšlím.. a nechci tady nijak spamovat ani trollovat o tom proč. nemám žádnou teorii, jak by se to mělo dělat dobře (akorát mi hrozně kdysi trhal uši Final Scratch, ještě když se tím kdysi míchaly třeba i 128kbps MPtrojky a tak... to bylo fakt slyšet). mít nějakou krabici CD by byl strašný zmatek a navíc by mě to omezovalo... soubory na disku jsou pro mě strašně přirozený formát, může jich tam být strašně moc... a vůbec.

... spíš to beru, že je to další věc v životě, kterou jsou zkusil a kterou dělám špatně :) ale aspoň se snažím sestavovat sety v první řadě z toho, co mám ve .flacu (což je bezeztrátový audio codec, tedy stejná kvalita jako wav nebo přímo CD, a radím to každému, kdo taky hraje z compu...)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    THX_1138:
    MILUCH: hele, je to někde uprostřed :-) nezapomínejte, že předchůdcem žánru byl psychedelický rock, že...
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    THX_1138: treba takovi etnoscope na to jdou trochu lip, nez muchomurky ;)
    Etnoscope - Guitar Session - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=XOVdpqFpUGo

obecne zivy hrani do elektroniky je trochu problem, ale kdyz se zadari, tak to stoji za to :)
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    MILUCH: no slysel jsem jinou historku z piestan:) nic o dobru tato historka nerikala:)
    MILUCH
    MILUCH --- ---
    PSYLA: boxeři sou taky dobří;)
    MILUCH
    MILUCH --- ---
    THX_1138: já to myslel jinak ale budiž..až osobně někdy;)
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    DRFEFEDEBILL: cosmosis live s kytarou je vybornej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam