• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    tohle se bude určitě líbit id ZBORA :)
    Středověk umělé inteligence skončil, seznamte se s neuronovými sítěmi, které umí psát básně | Machine Learning Guru
    http://www.mlguru.cz/...e-inteligence-skoncil-seznamte-se-s-neuronovymi-sitemi-ktere-umi-psat-basne/

PÍSEŇ PODZIMU

proč se nedorazíš?
    telefonát není naděje
    pořád doma na týhle planetě
    čas pro tebe stále dupe svou

na na na...

já vím, že v duchu prozrazuju snář
    poznám že nejsem nic víc
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    REBORN: pokud vse dopadne, tak spis nez stanek to bude docela pevnost :)
    REBORN
    REBORN --- ---
    IXTREMIST: jedou tam lidi od Kalimeros a lidi z Vily Flora tam letos budou mit uz podruhe stanek :-)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    Btw. s kým se potkáme na LOST THEORY?
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    ERUVEO: ASCecko je skvelej producent, mám od něj hromadu vinylu :-)
    PAD
    PAD --- ---
    Vladimír Václavek - Vesmír (oficiální video 2014)
    https://www.youtube.com/watch?v=-FAXCq6iiFY
    DNF
    DNF --- ---
    IXTREMIST: no, tech 140 bych jeste mirnil... oproti zarivce je tu pomerne znacna nerovnomernost osvetleni ledkama, v ose maji vetsinou 5x takovou svitivost jako na konci toho udavaneho uhlu (at si tam cinan pise co chce), podivat se primo na ten pasek tak ho pak vidis jeste rano, takze rusive pro divaky. na plachty to treba nekam muzes schovat, ale pokud je to prostorovy objekt, uz to nemusi jit.

kolem a kolem, jakykoliv pasek nebo led par co jsem videl byl horsi nez zarivky - i kdyz treba 'vic' svitil. Ale treba mas neco hyper super co jsem jeste nikde nevidel ..
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    MARTYZAN: To není úplně funkční, ta ledka by měla mít nějakej odstup od plachty, to světo se nerozptyluje tolik jak ze zářivky, vyzařovací úhel je cca 140 stupnu :)
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    IXTREMIST: no to jsem teda zvědavý...bylo by super naistalovat ty ledky přímo do backdropu;)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    MARTYZAN: A propo, na Bufu ti to rád předvedu, na USE se bohužel nedostanu z pracovních důvodů...
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    MARTYZAN: buď vklidu, já taky ne, max jsou kolem 100 - 200w. Já se špatně vyjádřil, součet mých trubek dával dohromady něco kolem 400w a jeden metrovej pásek je přesvítil jak nic.
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    IXTREMIST: Zářivky jsou max 36 W/120 cm..co já vím...o 400W zářivce/trubici jsem jakživ neslyšel;)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    MARTYZAN: 400 zářivku, ne gun.
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    IXTREMIST: to se mi nějak nezdá...chceš říct že nějaký led pásek přesvítí 400W black gun?
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    THX_1138: No prosím, 16w led pasek ma dvojnásobnou svítivost oproti 400w trubce.. nemůže prasknout ani se odpálit, dokonce je mnohem snadnější k přenosu.
    Svitil jsem doma zarivkama kvůli malování, pak jsem koupil led pasek pro osvícení rámu a nestačil se divit. jeden pasek mi presvitil všechny zářivky :-) kdo nevyzkousi, nepochopi :-)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    THX_1138: Tenhle cinan kdyz si ho rozkliknes tam ma odpovidajici rozdil v cenach. Ale to co mam ja je od jinyho.. :)

Nemas nejakej spektrometr?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Jinak mam myslim toto: http://m.aliexpress.com/item/32304915368.html

5W to rozhodne nema, a nemam vyzkouseny jak dlouho to vydrzi na _dobrou_ baterii typu 18650.. Hadam tak 4 hodiny, jestli to jsou 3W. Ale je to vodotesny. :)

Bravam to s sebou na akce, zajemcum predvedu. :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    THX_1138: Ehm.. 365.

Jak pise cinan tady - http://m.aliexpress.com/item-desc/1525107284.html

Note: 365nm is the best in UV world
    365nm (best)--then 375nm(better)--and then 395nm(normal)--and then 415nm(not very good)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    E2E4: 380- 410 je optimál..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam