• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOUZICKAWing/Ving/yong - chun/tsun/tjun - - cvicim/cvicil/budu cvicit
    TOMICK
    TOMICK --- ---
    ok .... vim ze to sem asi nepatri ,ale videli jste OngBak2 (nebo jak se to pise)?
    GANJAMAN
    GANJAMAN --- ---
    ...to jsem to tady pekne zazdil koukam... tak aspon neco piste, ja nemuzu ani na trening kua ;]]
    GANJAMAN
    GANJAMAN --- ---
    SOPTIK: Jasna vec, az mi to sroste tak me tam mate znova. Nepatrim mezi ty, ktery by se nechali jen tak odradit nakym drobnym zranenim ;] Ted to docela jde, tu chodici sadru jsem rozlamal hned treti den, tak tedka mi to dal doktor jenom do dlahy a je to docela pohoda... akorat to nemuzu moc namahat, takze pajdam, poskakuju a vsude chodim pozde ;)
    PENER_JACK
    PENER_JACK --- ---
    GANJAMAN: chlape to se divim ze si natom odesel po svejch.... Me se stalo neco podobneho a bylo to dost peklo
    SOPTIK
    SOPTIK --- ---
    GANJAMAN: Achjo, tak to me teda moc mrzi. Doufam, ze to jsem nebyl ja, i kdyz jsem se snazil si davat dost pozor :( Hlavne at se ti to brzo uzdravi! Budu rad, kdyz se nenechas i pres to odradit a nekdy se ukazes.
    GANJAMAN
    GANJAMAN --- ---
    LOUZICKA: Kdyztak vyrid Jirkovi, ze tedka par tejdnu fakt nemuzu (a ze to neni kvuli tomu, ze by me odradil ;)
    GANJAMAN
    GANJAMAN --- ---
    No... mozna jsem se trochu unahlil. Narazena noha z treningu trochu otekla, tak jsem se vcera stavil na chirurgii. Tam zjistili, ze mam nalomenej kloub na palci a dali mi to na 5 tydnu do sadry. Vypada to teda, ze na dalsi sparring akci si budu muset chvili pockat...
    TOMICK
    TOMICK --- ---
    GANJAMAN
    GANJAMAN --- ---
    Dneska jsem byl na tom Soptikove sparringu. Takovou nakladacku uz jsem dlouho nedostal... Takze jsem spokojenej ;]
    TOMICK
    TOMICK --- ---
    LOUZICKA: nene to bude prava čínská Jarmila :DD
    TOMICK
    TOMICK --- ---
    LOUZICKA: nike?:D
    LOUZICKA
    LOUZICKA --- ---
    TOMICK: Noo husty.
    Musi mit fakt dobry podrazky ;-)
    LOUZICKA
    LOUZICKA --- ---
    GANJAMAN: Tak asi budes muset zacit chodit i v utery:) Dnes jsem to jeli zas, sice ne tak dlouho ale treba 20 min jo...
    Na tom rameni mam ze ctvrtka od Jirky peknou modrinu

http://www.wcarchive.com/html/wing-chun-movies.htm
    TOMICK
    TOMICK --- ---
    se musim podelit....

je to mezec...to na jedny noze obzvlast:D

http://www.youtube.com/watch?v=ldH40uF_f28&feature=channel_page
    BRUTOPYR
    BRUTOPYR --- ---
    Parada. Dik. Ja to mam tedy bliz do Brnenske prodejny ale treba tam bude taky nejaka hezka kickboxerka. :)
    GANJAMAN
    GANJAMAN --- ---
    Pytel na zed se da koupit tady:
    http://www.hayashi.cz/trenink/hayashi-pytel-na-zed-detail-779.html

Maj kamennej obchod na butovicich, obcas tam prodava moc hezka kickboxerka ;)
    BRUTOPYR
    BRUTOPYR --- ---
    Vsiml. Neznam ale presto dik.
    LOUZICKA
    LOUZICKA --- ---
    BRUTOPYR: kdyz si prectes ten prizpecve na ktery odkazujes.(GANJAMAN: ) tak se dozvis, ze ho prodava hayashi.
    BRUTOPYR
    BRUTOPYR --- ---
    GANJAMAN: Kdeze se da sehnat ten pytel s obilovinou?
    SOPTIK
    SOPTIK --- ---
    GANJAMAN: Vzdy ve stredu na karlaku od 18 do 21. Podrobnejsi info dodam kdyztak do posty, kdybys mel zajem. Je treba se ale dopredu domluvit, jinak se tam nedostanes.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam