BEBERA: sice nejsem dite, ale mam tu uplne stejne. Mam tu snad tri nekonecne seznamy knizek, ktere bych si chtela koupit a precist. No a jsou nektere mesice, kdy stojim pred knihovnou nebo v knihkupecni a nemohu si zadnou knizku vybrat. Jsem uplne bez nalady cist.
No a jsou dny, kdy bych v knihkupectvi nechala celou vyplatu.
Tyhle stavy se mi opakuji nekolikrat za rok. Ani nevim, jak prejdou a ja se zase vrhnu na knizku a ctu a ctu a ctu.
Predpokladam, ze u ditete to bude stejne. Mozna bych se zamerila na vykladani vlastnich pribehu a jsem si jista, ze jednoho dne dite prijde s knizkou, ze ji chce precist.
Kdyz uz resime OT, tak ja resim, jak se domluvit s ditetem, aby kazdy den cetlo. Knizek doma mame hromadu, ale potomek o ne nema asi zajem, tedy hlavne nema zajem je cist. Je v prvni tride a deti by meli cist doma min. 10 min. na hlas. Porad resim, jestli ma cenu dite "nasilim" do cteni nutit a nebo tomu nechat volny prubeh.
Vcerejsi cteni na 10 min. se protahlo na cely den a ja u toho musela dost ovladat, aby dite nebylo pretrhnuto. Dnes uz bylo cteni lepsi, ale.