muzu poprosit o rychle a osvedcene tipy na knihy pro 2,5r holcicku?
urcite se to tu resilo mnohokrat, trochu jsem filtrovala, ale nemam ted pro to uplne prostor, potrebuju to co nejrychleji nahazet do kosiku.
mame takove ty veci Co se deje na jare/v lete/po cely rok/v noci/v lese atd. (nebo se to jmenuje jen Jaro, Leto, uz nevim, vsichni urcite znaji), to melo velky uspech, ale po roce uz je to okoukano. Rok v lese uz mam v kosiku, zvazuju i ten Rok na venkove. neco dalsiho z teto kategorie?
pomalu se zacina chytat na cteni pohadek, zatim jedeme nejakeho toho Erbena, Capka a dalsi klasiky, co tu mam jeste z detstvi.
moznosti je prehrsel, objednavam z netu takze bez prohlizeni, a chci se vyhnout zbytecnym nakupum (divam se, ze tech titulu je nekonecno).
rada bych nejake dalsi pohadky, s ilustracemi nebo bez, neco rychleho pred spanim, stejne jako nejake ty knizky pouze s obrazky, jak jsem zminila vyse, neco na vysvetlovani (ale ne ty uplne trivialni typu Minipedie, neco komplexnejsiho, na cem se da dobre vysvetlit jak funguje svet, ale zas to nebude prilis, jako Vesmir pro deti, to jsem posledne trochu prestrelila:), i kdyz zajem prohlidnout si to je, ale na to spravne vyuziti si to precejen pocka).
s audioknihami jste prosim zacali kdy? zatim nepotrebuju kupr. vyplnovat cesty autem atd., spis jestli je mozny, ze ma nejaky potencial pustit to doma jen tak, na pozadi, ze to male decko to bude nejak vnimat (krom toho, ze se v nasem pripade dost mozna zacne dozadovat hudby k tanci misto toho:)
diky!