• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADětská kniha
    Svět dětské fantazie tvoří zejména knihy pro děti.

Přivítejme v knihovně nové potvůrky, skřety, příšerky, robůtky a jinou pohádkovou havěť.

Jaké knihy kupujete svým dětem? Jaké dětské knížky jste měli rádi jako malí?

... Objevy ... Doporučení ... Recenze ... Obrázky ... Ilustrátoři ...

"Preferujeme nové zajimavé dětské knihy, nic proti Krtečkovi, ale toho všichni známe :-)"

Návod na vkládání obrázků najdete v . n . á . p . o . v . ě . d . ě .

rozbalit záhlaví
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    EETEE: kouzelne cteni mate?
    EETEE
    EETEE --- ---
    ATUARFIK: ...taky jsem nad tím přemýšlela, ale chtěla jsem něco vyloženě pro děti.

Jinak chlapec má dost dobrý výraz! ;-)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    EETEE: U nás ve dvou a půl letech byl v oblasti značek překvapivý favorit (vytáhla jsem to z knihovničky, protože jsem se chtěla po dlouhé době rozjezdit). :)

LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---

no a tydnu prisel i HP a tech ilustraci je tam pomerne malo a jsou jine ( jako chapu, i Jim Kay se posouva dal). Tesila jsem se asi az moc
    EETEE
    EETEE --- ---
    GIOMIKY: Opět díky... ;-)
    Sháním knihu pro malé děti, ve které by byly ilustrace dopravních značek. A byla bych ráda kdyby mi někdo nějakou takovou doporučil.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    EETEE: Syn dva roky? Radio Junior, Kouzelná školka. Obrázkové knížky Najdi krtka, Polámal se mraveneček. Stavebnice na rozvoj motoriky s barvičkama. Série Krtek zdraví, poznává barvičky, rozpoznává tvary. Možná Mašinka Tomáš. Na druhou stranu může po večerech číst Hloupý Honza, Lada, Pověsti o zámcích, Zrcadlo starých časů. Už jenom tvůj hlas ho uklidní.
    EETEE
    EETEE --- ---
    GIOMIKY: Díky, jde mi spíš o doporučení konkrétní knihy, než o tip kde nějakou sehnat...
    Asi jsem se "nedovyjádřila"...
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    EETEE: Na Aukru jsem byl úspěšný při řešení podobného problémů.
    EETEE
    EETEE --- ---
    EETEE: Nebo tip na jinou dobrou knihu, samozřejmě... ;-)
    EETEE
    EETEE --- ---
    Ahoj, nemáte někdo knížky Martínek a dopravní značky nebo Pohádky o dopravních značkách?

Syn (2roky) se o značky začíná zajímat, tak bych mu ráda pořídila smysluplnou knížku, kde by si je mohl prohlížet a učit se je pomalu třeba už teď.
    Jde mi o to aby tam byly pěkné ilustrace (hlavně ty značky) a kniha měla hlavu a patu až vydrží předčítání.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    FIFI: vim, dnes prisla a uz ji mam prectenou :-)
    FIFI
    FIFI --- ---
    LADY_MYSKA: vysla dneska:)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Jak smutna, jak ze zivota a pritom tak krasna

PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    BONEMINA: Jj, videla jsem. To mu ale pod stromecek nedam. :)
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    PAKOBYLKA_: Nyxí rada, ale řešili jsme nedávno podobné téma a absolutní úspěch měl film Kokosy na sněhu. Vím, není to knížka...
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    PAKOBYLKA_: Co Emil a detektivové? Mým klukům se to moc líbilo.
    GORMIE
    GORMIE --- ---
    MAGGIE: To teda je. Na konci brácha ochrne, tak ho vezme na záda a skočí s ním ze skály. Tomu říkám "nevzdávat se"! :D
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    nakladatelstvi svojtka ma v ramci tohoto tydne (slevy ona dnes) slevu 30 %... , kdyby tu info nekdo potreboval :)
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Dekuju, pujcim si je dopredu z knihovny, to je ok. Mozna zacneme Detma z Bullerbynu.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    PAKOBYLKA_: Napadá mě, že se to objevuje v Doktorovi Proktorovi, Tátovi za všechny prachy, Čarodějnici od Dahla (ale ta je jinak pěkně strašidelná, bála jsem se u toho i jako dospělá, možná si ji radši přečti napřed sama) :-) Není to tam ta hlavní myšlenka, ale objevuje se to tam. Možná i první díl Harryho Pottera?
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    GORMIE: ne, o tom to fakt není
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam