• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BASKWolkrovka :: Klub "W10" :: Domácí kočovný klub
    BASK
    BASK --- ---
    ahojte, další den na návštěvu/pomoc na chatce je tato sobota - 14/5 mezi 11 a 22h - kontaktenziebite bask - 602885514
    B_ART
    B_ART --- ---
    BASK: já bych zejtra třeba přišel s nějakejma pracema pomoct.. budete tam? a jak to najdu?
    MIRA_KA
    MIRA_KA --- ---
    A_UGUSTYN
    A_UGUSTYN --- ---
    skvele! gratuluji, tesim se az se na vas prijdu podivat a pomoci :-)
    SCATHACH
    SCATHACH --- ---
    Aha, no vida, tak to gratuluji. Zrovna včera jsem viděla v Nuslích tabuli s nabídkou pronájmu nebytových prostor (ulice Čestmírova), tak to asi již není aktuální??
    TIGRIS
    TIGRIS --- ---
    BASK:
    aha:-) no vida tim lip, tak sem mimo uz i tady:-)
    HAGGISH
    HAGGISH --- ---
    BASK: oficielní semisquat! Čekám na podrobnosti! Elektřina?Voda? Jak je to velké?
    BASK
    BASK --- ---
    ALATAR: TIGRIS: no.. nájem platit nebudem, jde o využívání a zušlechtění zanedbané chatky se souhlasem majitele... technicky vzato skoro squatting...
    TIGRIS
    TIGRIS --- ---
    ALATAR:
    bask samozrejme prehani, pronajali sme to:-)
    ALATAR
    ALATAR --- ---
    Ale jinak samozřejmě: Good job!!! a hodně štěstí ve vašem bohulibém počínání!
    ALATAR
    ALATAR --- ---
    Lol.. "Wolkrovka obsadila nový prostor" :-)
    Aneb co se ve squaterském mládí naučíš, se později samo hlásí o slovo :-)
    BASK
    BASK --- ---

    POZOR POZOR - počínaje včerejším dnem Wolkrovka obsadila nový prostor - chatičku v Draháňské rokli, která nám bude prozatím útočištěm našich aktivit. V následujících dnech a především víkendech je možné přijít pomoci s opravou chatky a údržbou zahrady. Nápadům a návrhům jsme otevření, takže případní zájemci a nadšenci - volejte 602 885 514.



    B_ART
    B_ART --- ---
    BASK: tak ono kdyby si do těch ulic troufnul (směl) někdo jinej, než ty smažky, co vybíraj na piko, tak by kolemjdoucí třeba taky rozlišovali a přispívali jenom těm, kterejm je za co.. takhle je člověk rád, když jednou za měsíc zaslechne na ulici hudbu, ale kdyby existovala nějaká konkurence, tak by třeba nekvalitu vytlačila :)
    BASK
    BASK --- ---
    osobne vnimam jako problem nemoznost legislativne odlisit kreativni umelce od smazek sockujicich na piko za pomoci tristrunny kytary a vrzajici fletny falesnym opakovanim poloviny jednoho songu do zblbnuti.. umeni proste nemuze podlehat cenzure a nikdo nema pravo soudit co je pripustny a co ne. Ale do ulic to vzdycky patrilo a popravde uz nevim temer o nikom, kdo by bydlel v centru.
    A nevidim duvod, proc treba castecne nepovolit nebo aspon dekriminalizovat svobodny umeni v ulicich Prahy, treba formou vyhlasky opravnujici k casove omezenymu vystoupeni jednoho umelce na konkretnim miste, a tak by se proste kazdej vice ci mene nadanej musel po hodine sbalit a jit hoblovat o blok dal.. Furt lepsi nez predrazeny pronajmy verejnych prostor naseho vlastniho mesta a cenzorsky proverkovy komise..
    BERUNA
    BERUNA --- ---
    zabava na ulici mi casto ukaze jak mnoho sem znecitlivela vuci spontani hudbe nebo zpevu....vzdycky se prece da za muzikanty dojit a prijemne si popovidat a zkusit se dohodnout, ze budou hrat zas o dum dal a nebo mene casteji....proste lidsky...proste tomu nerozumim i kdyz pocit "ze mi neco vadi" znam...
    BERUNA
    BERUNA --- ---
    trochu jsem se unahlila....je to slozitejsi vysvetlit.....vetsina spontannich a radostnych projevu cloveka se zakazuje pravidlem, zakonem nebo smernici....jsem tanecnice, tak mam asi vzletny uhel pohledu....posledni co by nam mohli jeste zakazat je pantomima...me to proste trapi a ta zprava me zashla na citlivem miste.....neubranila jsem se a napsala jsem prispevek...:)
    ZYAN
    ZYAN --- ---
    ."pro dobro obyvatel" si vsimnete kazdodennich obliceju svych spoluobcanu...jak je pro ne radost dulezita...ale vlada jim to zakazuje... ????
    Co to mělo znamenat, to teda nechápu..
    BERUNA
    BERUNA --- ---
    prijde mi tahle zeme jako z pohadky o silene smutne princezne...vsude hluk, prach a vibrace...ale spontanni radost, tanec a divadlo se potlacuje zakony...."pro dobro obyvatel" si vsimnete kazdodennich obliceju svych spoluobcanu...jak je pro ne radost dulezita...ale vlada jim to zakazuje...
    EJCZKA
    EJCZKA --- ---
    S_TEJK: jelioz v Praze z centra dost obyvatel ubylo za posledni roky, tak tvrzeni, ze "malomestaci vyhrali" nema moc smysl. Spis jsou tito malosmestaci pouziti jako nastroj komercnich zajmu radnic, aby byly ulice ciste a byl na nich prostor pro restauracni predzahradky, reklamy, stanky apod.

    ZYAN
    ZYAN --- ---
    Proč je absurdní vyždovat klid v centru??
    Jsou věci, s kterým nic udělat nejde - metro, tramvaje..
    Ale s něčím jde lehce, když ti řvou sousedi, nebo ožrlové pod oknem.. Nebo tam někdo hraje..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam