• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRATILSOMSACORPORATE DESIGN ll mam logo co s nim
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ja to cetl fim :-)
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    VIRUS31: ja ctu eim. schvalne jsem to nepsal hned jak jsem to videl. a navstivil tento klub nekolikrat behem dne. a vzdycky to bylo eim.
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    no budiz, ale psal si "typo i ta silueta je tragedie" ... tak se vyjadruj vic tehotne ;-)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    DANNIEL: opet jsi me nepochopil, ze to neni vubec elegantni bylo vztazeno na celek, protoze tady nejde o spravnost siluety nebo nejaky tvar, ale o to, ze z tematu p. altum muzes vymacknout mnohem vic. Tohle je vesnickej zverimex at mam akvarium nebo ne..
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    no dyt, presne tenhle argument sem cekal, ze je silueta spatne, vona je ale z fotky ;-)
    proto prave resim jeslti teda se na to nevysrat a nezkratit to na cistej trojuhelnik, pnac mam dojem, ze jinak by se vzdycky nasel akvarista se smyslem pro rozdil mezi beznou a orinockou altou ;-) v podstate mi to potvrzujes... kdyz udelam profil takovej ktery by tobe prisel presnej, tak to zas jinej akvarista posle do korpu

typo bych vzal, s tim sem se zatim jeste moc nerval
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    DANNIEL: ja ti tim chtel rict, ne ze je ta silueta spatne, ale to, ze to neni vubec elegantni a spojim si to s lookem zverimexu pred 20ti lety.
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    LENDULIK: ono to prave asi bude cely monochrom, vypoliv sem to z corelu zrovna jak to v tu chvili bylo
    VIRUS31: ad ten nazor, cekal sem ze to s akvaristama nebude jednoduchy, viz ta silueta ;-)... ano, akvaristi stejne jako rybari a filatelisti jsou specificke skupiny ;-)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    VIRUS31: myslim, ze nevidim to kim. :-)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    LENDULIK: myslis citelny ve smyslu "kouknu a vidim" aka vim, co dotycny provozuje? Nebo citelny, jakoze v tom nevidis "kim"?

Nechal jsem jim nejaky cas na rozmyslenou, aby to mohly zkonzultovat i jinde s obycejnym lidem a prislo jim to super.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    DANNIEL: to prvni me rozhazuje druhy je klidnejsi ale pros modry pismo? cerny cely se ti nelibi?
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    VIRUS31: neprijde mi to citelny...
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    DANNIEL: viz muj nazor tady [ VIRUS31 @ LOGOTYPE CORPORATE ||||| Corporate identity design ] Akvaristi nejsou o nic specifictejsi skupina lidi, je to o komunikaci.

Resil jsem ted logo a veci souvisejici pro male kadernictvi (Studio KIM) v malem meste. Jejich predstava byla asi takova: my bychom chteli K a M rozdelit rozevrenejma nuzkama a to i ktery je mezi nima aby melo tecku ztvarnenou v tom nejtku, kterym jsou nuzky zpevneny.. jo a musi to bejt oranzovo stribrno cerny a nahore studio.Ty holky to studio predelavaj, tak jsem zavedl rec a nejakej mistni umelec jmenem Viki jim dodal navrh, kde prej ty nuzky byly sevcovsky. ze prej nemely stejne dlouhy ostri jako drzadlo

no a presvedcil jsem je do tohodle:

Jsem ted v jemny schize, ze nevim kam postovat svoje logotypy.
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    tak to zrovna soupnu i sem - resim gr. zkratku
    jak moc zachovat anatomicke linie a jak moc je graficky zjednodusit... co je rozumejsi i vzhledem k tomu, ze cilovka sou akvaristi, tedy ponekud specificka skupina, ve ktere se da ocekavat i kritika, ze profil v logu neni alta ale skalara ;)

DAN_F
    DAN_F --- ---
    LENDULIK: Taky úplně nechápu to všeobecné nadšení. Musím shouhlasit s Dannielem, ohledně toho vzhledu ve stylu 90. let. Nová varianta tudíž o kousek lepší, ale ten symbol samotný mi pořád přijde značně devadesátkový a s logotypem úplně nedrží kompozici.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    me prijde, ze ten symbol schodu uplne zanikl ve velikosti a ruznych typech fontu.....
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    nejak ma neoslovuje, cele to ma ,,taky styl architekta,,
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    puvodni bylo ponekud 90. leta, takze urcite krok dopredu... nicmene trochu do uniformity a standardu... od galerie bych cekal neco nekompromisnejsiho. samotnej motiv schodu me ale bavi
    BLUE
    BLUE --- ---
    LENDULIK: Me to prijde docela trapny teda... i ten web, kde pouzivaj WP template...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam