• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRATILSOMSACORPORATE DESIGN ll mam logo co s nim
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    http://www.logo-factory.cz/

co vy na to - sekce logo katalog. :))
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    STRATILSOMSA: Je to maly nakupni centrum.. rekneme potraviny, pujcovna dvd, kadernictvi, noviny/tabak a tusim nejakej kramek s hadrama. V podstate zadani bylo "chceme logo" (to jsem popisoval). Abych jim ukazal moznost aplikace sveho navrhu, zeptal jsem se, kde vsude budou chtit logo pouzit. Tim vzniklo nekolik navrhu (samolepka na auto, oznaceni provozovny, aplikace v letaku/..). Co se tyka claimu, nijak extra jsem ho neresil co do obsahu, spis jsem chtel ukazat, jak ho sesadit s logem, protoze o to jim jde v prvni rade. Oranzovy pruh je prvek, ktery ma narusit mocnost tmave/cerne plochy, pokud je ve vetsich rozmerech (viz ten letak nebo provozovna). Barvy byly dane, interier predelavaji do cerno, oranzovo, bile.
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    VIRUS31: Logo ako graficky prvok je v principe v pohode. Potom sa dostavame vlastne k tomu o com ma byt tento klub...logom to nekonci.

Vyzera to, ze maju prevadzku umiestnenu, v nejakom nakupnom komplexe/?/. Nemam dojem, ze by som napriklad pri vystupeni z auta hned identifikoval, ze v tom priestore je kadernictvo. Co ten vertikalny oranzovy pas, uchadza mi jeho zmysel? A ako doplnkovy graficky prvok ok, ale nesedi mi k logu. Planuju dat aj interier do cierno oranzovej farebnosti? Claim z plagatu... neplanoval si pracovat viac s jeho myslienkou?
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    STRATILSOMSA: urcite ~ http://V-31.deviantart.com/art/studiokim-identity-114985653 (vlevo _download_ a sosnes cele pdf s par aplikacema, ktere pro ne jsou klicove, a ktere je zaujaly)
    ten strih nebyl prvoplanovej a napozicovani "Studio" s nim souvisi. Ostatne viz ten link.

LENDULIK: .)
    DAN_F: dik za nazor.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    idealni by bylo kdyby studio Kim delalo neco se SIM..... pac to tak proste vypada..:))
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    VIRUS31: Tak jako ono to skutečně není K, ta "nožička" tam chybí. Vypadá to čistě a docela elegantně, ale skutečně je problém v tý čitelnosti, kdy to moc lidí jako kim číst nebude. Kus cedulky je možná odstřižený, ale je to natolik zakulacený a uhlazený střih, že z toho ten střih není cítit. Nehledě na to, že kdybys chtěl skutečně naevokovat dojem toho odstřižení, tak by ta "nožička" asi měla pokračovat k tomu střihu a být skutečně odstřižená. Vizuální čistota a vzhled řekněme 6 - 7 (z deseti, pokud započítáváme i světová ultimátní loga), nápad tak 3. Bohužel, to splňuje jen jakousi "vizuální snesitelnost", ale už tomu chybí čitelnost a nápad není srozumitelný :))
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    VIRUS31: neuverite ale ja v to m-ku citim hreben...mas uz nejaku predstavu falsich aplikacii loga, najme ako bude pracovat so slovom STUDIO moc mi to tam nesedi
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    DANNIEL: bud by som menil font, v pripade ze by font zostal takyto ,,hranaty,, isiel by som do trojuholnikov s ostrymi hranami
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    sranda jak se kreslici log urazeji kritikou snad vic nez amatersky fotografove na fotoaparat.cz ;-)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    KAJJAK: pripadas si lip, kdyz klades takove dotazy? -> ignore

Pro ostatni, pokud vas to zajima, primarnim ucelem bylo naznacit, ze jde o kadernictvi, ktere chce nabidnout neco vice nez Kadernictvi Petra z vedlejsi uice. Chtel jsem myslenku/ukon strihani skryt do logotypu, proto je kus "cedulky" odstrizeny. Klient je spokojeny, ja taky a x dalsich lidi tez. Nicmene si vasich nazoru vazim a beru je v potaz pro dalsi tvorbu.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    je to vse jen ne k, vedel si ze K ma ty nozicky dve? u tebe vidim jednu...
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    No F ani E v tom na prvni pohled nedavam. Jedina alternativa, kterou pripoustim je Y, ale i tak jsem na ni musel byt upozornen. vocad pocad :)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ja to cetl fim :-)
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    VIRUS31: ja ctu eim. schvalne jsem to nepsal hned jak jsem to videl. a navstivil tento klub nekolikrat behem dne. a vzdycky to bylo eim.
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    no budiz, ale psal si "typo i ta silueta je tragedie" ... tak se vyjadruj vic tehotne ;-)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    DANNIEL: opet jsi me nepochopil, ze to neni vubec elegantni bylo vztazeno na celek, protoze tady nejde o spravnost siluety nebo nejaky tvar, ale o to, ze z tematu p. altum muzes vymacknout mnohem vic. Tohle je vesnickej zverimex at mam akvarium nebo ne..
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    no dyt, presne tenhle argument sem cekal, ze je silueta spatne, vona je ale z fotky ;-)
    proto prave resim jeslti teda se na to nevysrat a nezkratit to na cistej trojuhelnik, pnac mam dojem, ze jinak by se vzdycky nasel akvarista se smyslem pro rozdil mezi beznou a orinockou altou ;-) v podstate mi to potvrzujes... kdyz udelam profil takovej ktery by tobe prisel presnej, tak to zas jinej akvarista posle do korpu

typo bych vzal, s tim sem se zatim jeste moc nerval
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    DANNIEL: ja ti tim chtel rict, ne ze je ta silueta spatne, ale to, ze to neni vubec elegantni a spojim si to s lookem zverimexu pred 20ti lety.
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    LENDULIK: ono to prave asi bude cely monochrom, vypoliv sem to z corelu zrovna jak to v tu chvili bylo
    VIRUS31: ad ten nazor, cekal sem ze to s akvaristama nebude jednoduchy, viz ta silueta ;-)... ano, akvaristi stejne jako rybari a filatelisti jsou specificke skupiny ;-)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    VIRUS31: myslim, ze nevidim to kim. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam