• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRATILSOMSACORPORATE DESIGN ll mam logo co s nim
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    STRATILSOMSA: ohle je podle me jednoznacne pokrok. vetsi rozpaly, zvetseni V a S, super. je to citelnejsi, prehlednejsi, vzdusnejsi. i kdyz jsem predtim znacku neznal, tak rozhodne nove logo, o sto procent lepsi.
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    znama znacka spodneho pradla jemne refreshla logo

spachala to http://www.muccadesign.com/ tu je mozne vydiet aj monogram
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    VIRUS31: to vlevo je normalni font, mezi podobnejma firmama velmi oblibeny... i kdyz si nejsem jistej u toho K
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Jsem sel takhle do prace a nejak me to secvaklo, ze se tu nedavno resil ten ekofilm.
    Jen me pobavila ta podoba EKO..

KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    VIRUS31:

to bud rad ze jsi to logo sportoviste nevidel pred upravama pro web :-)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    DAN_F: v podobnym štýlu si jede moje rodné město..

DAN_F
    DAN_F --- ---
    Jestli někdo nečete diskuze na fontu, mohlo by vás zaujmout tohle - http://www.valasskeklobouky.cz/vismo/dokumenty2.asp?u=17631&id_org=17631&id=313153&p1=20108
    KUBA687
    KUBA687 --- ---
    DAN_F: jo, na to přesně jsem myslel: web. určeno k tomu, aby člověk prolistoval, prohlídl si obrázky, barevný paletky, přečetl titulky... články, to je taková vata mezi. možná by stačilo nalít automatickej text.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    KUBA687: Na mě ze sběru nedávno vypadly starý Lidovky a musim říct, že to byla docela paráda. Všechno drželo krásně pohromadě. Funkční používání modrý barvy a hlavička ani nemluvě. Když jsem pak kouknul na současnost, tak teda hrůza. Nevim kam ty noviny směřujou. Trochu to vypadá, že se snažej vypadat jako web.
    KUBA687
    KUBA687 --- ---
    DAN_F, STRATILSOMSA: neuvěřitelnej bordel. ach, hospodářky starý, vraťte se!

je fakt, že ty noviny už tak tři roky nesleduju, takže nevím, jak to vypadalo v poslední době, ale vždycky jsem měl radost, že aspoň jedny noviny v čr vypadají kultivovaně a ne jak podbízivej debilní bulvár. (když nepočítám starej respekt nebo a2, ale to je zas obsahově i čtenářsky trochu jinde.)

co se loga týče, tak nechci moc hodnotit, typograf nejsem. trošku mě sice tahají za oči ty zašpičatělý dotahy, ale oproti původnímu se mi nezdá, že by to byl propad, to posuďte vy, ale vnitřní struktura listu, hierarchie jednotlivých prvků, šílená orientace... děsivý. maglajz. všechno se tluče. i když vím, že v tisku to může působit ještě trochu jinak. ale i tak nechápu důvod proč... i když vlastně chápu. holt prodejnost, no. ale podobně jsem plakal, když se před pár lety redesignoval tvar.

takhle vypadaly hn před, nic lepšího jsem teď rychle nenašel: http://www.tvarnice.cz/Files/HN_20081222_A3.pdf
    VSUDYCHOD
    VSUDYCHOD --- ---
    BINARY_PARANOIC: hele pak sem hod ten vas pocin, az postoupite;) segry final uz jsem videl, tak me zajima srovnani...
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    A na neděli něco méně vážnějšího :)

English Russia » Logos Gone Wild
    http://englishrussia.com/?p=2725#more-2725

BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    VIRUS31: no..jen půlmetr byl tak od nás z fakulty, takže spíš B je správně :)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    BINARY_PARANOIC: tak pulmetrovej stoh desek tam lezel, kdyz jsem predaval. :) Takze bud tech navrhu tolik neni nebo maj uz plny sklady :)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    cedulku se jmenem a variantou navrhu na zadni stranu
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    BINARY_PARANOIC: nezbyva nez poprat tez hodne stesti, pane.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Můžeme tu pak udělat galerii odpadlíků :D Myslím, že nebudeme jediní soutěžící z nyxu.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    :)

Pak se jeste necham rozebrat tady.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Jo jo :)
    Ničeho se neboj, v komisi jsou taky jen lidé, takže pokud bys náhodou na nějakou formalitu zapomněl (nedodal CD a tak), mnohem spíše by ti zavolali ať dodáš než že by tě kvůli tomu hnedka vyřadili. Podstatné je opravdu to logo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam