• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRATILSOMSACORPORATE DESIGN ll mam logo co s nim
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    CHARVYBURGER: nelam si s tím zbytečně hlavu, nech 15 cm pro variantu, která vypadá nejlépe, a ostatní tak nějak v přiměřené velikosti, aby se to všechno na formát hezky vešlo ;) Či v tomto případě v tom velkém jen základní barevnou a černobílou variantu, negativní a jiné v rozumně menší velikosti.

Ale neboj, ještě jsem nezažil, že by nějaké logo ze soutěže vyřadili jen proto, že místo 15 cm mělo na panelu jen 12 ;)
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Zdravim, mam jeden technicky dotaz. Delam logo do souteze mesta Kurim a to musi byt predlozeno v rozmeru 15 cm po kratsi strane ve variantach barva, cb positiv, cb negativ. Coz je klasika. Ale zaroven tam pisi ze navrh musi obsahovat nekolik variant jak ma byt logo zobrazeno. Jde mi o to, co ma tedy mit tech 15 cm. Kdyby totiz vsechny varianty mely mit 15 cm po kratsi strane, tak se to nevejde ani na A0, coz tak malinko ze zadani vypliva. Nebo tedy rozumneji ma mit 15 cm jenom logo a ty varianty mohou byt mensi? A musi byt 15 cm i varianta cb positiv a cb negativ? Teprve s logy zacinam tohle zadani mi trochu mota hlavu...

http://www.font.cz/res/data/049/006276.pdf

Predem diky za pomoc. JCH.
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    30 Clever, Creative Logos – DesignM.ag
    http://designm.ag/inspiration/clever-logos/
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    REEFER: toho nedveda uplne miluju uz od detstvi!!!:-)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    ELECTRICFRET: A má dobrej pásek.
    ELECTRICFRET
    ELECTRICFRET --- ---
    ten moskva mědvěd je super. si to pamatuju z dětsví docela silně, hlavně z těch mražených čokoládek a samolepek. vydržel až do 90s, sympaťák.
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    JOSLIACKY: me na nem hlavne vadi ta splacanina stylu - hlava je jak clipart z corelu, telo takova standardni disneyovska kontura... ovsem vomotavky a brusle.. ty sou primo web2.0 progresivni
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    DANNIEL: ...vysmiaty vlkodlak
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    STRATILSOMSA: s vosumdesatkama to spojuje hlave ten globus slovenska potazenej siti z hokejovy branky bo co toje.

kdyby se vysrali na tu psi znamku v pozadi, globus, cislicka a zkratky.. tak ty samotny placacky a spunt jsou docela snesitelny.

maskot je co? (cesko)slovesnky vlcak?!

btw: olympiada v moskve mela nahodou hodne slusny logo a to ze dobove poplatny mi zrovna u olympiady (ktera je kazdy 4 roky jinde) prijde spis vyhoda.
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    DAN_F: no jasne ... ved sa mozme bavit o logu a CI napr. krestanov. Logo maju fakt dobre, jednoduche, nadcasove, vystihujuce podstatu. ;P
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    STRATILSOMSA: Jako by na tom záleželo, dyť je to jen hokej :)
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    ved prave. Logo na mna posobi ako keby vypadlo z 80 rokov a plus ze je maskot zviera, tak sa mi to nejak spojilo s letnou olympiadov v moskve.

Inac som ani nejak nepostrehol nejake vyberove konanie, alebo podobne. Asi to islo na priame zadanie... No som zvedavy kam to dokazu rozvinut.
    REEFER
    REEFER --- ---
    STRATILSOMSA: nevidim spojitost, to slovensky logo je odpad. to rusky sou na mne zase moc osmdesatky.

STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    tak sa nam blizia MS 2011
    logo

maskot

ani netusim, kto to ma na svedomi. Co dodat...1980 Moskva, letna olympiada uz bola sudruhovia.
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    :-)))
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    nemáte náhodou někdo odkaz na parodii loga Prahy pro Brno? Brno, Brnein...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam