• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRATILSOMSACORPORATE DESIGN ll mam logo co s nim
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    The Greatest Brandversations on the Behance Network
    http://www.behance.net/gallery/The-Greatest-Brandversations/1971913
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    » Asperger East Anglia » The Click Design Consultants
    http://theclickdesign.com/projects/asperger-east-anglia/
    pekna jednoducha ciernobiela vec skoda plagatov
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    Personal site of Irina Batkova
    http://www.nightly.me/#!/work/iceberg_rebranding
    paci sa mim ze v podstate z jednoducheho prvoplanu dosiahla fungujuci celok. Nepaci sa mi vlna a bubliny.
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    na slovensku sa verejnopravny Slovensky rozhlas a verejnopravna Slovenska televizia zlucili do jedneho subjektu a takto zatial vyzera brand novej institucie. Podla doterajsich informacii to robia interne v ramci svojich zanestnancov...dalej bez komentara
    RTVS sa zmení na RTV, názvy okruhov možno zaniknú | Televízia Správy | Televízia | Mediálne.sk - vedieť vidieť
    http://medialne.etrend.sk/televizia-spravy/rtvs-sa-zmeni-na-rtv-nazvy-okruhov-mozno-zaniknu.html
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    STRATILSOMSA: ...asi ano, lepsie
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    Facelift nového loga Škodovky - je to lepší? / logo / Font
    http://www.font.cz/logo/facelift-noveho-loga-skodovky-je-to-lepsi.html
    LARASLAVNA
    LARASLAVNA --- ---
    GEN_IO: vizitky 86x54, stejne jako platebni karty, je to mnohem praktictejsi... vizitky se pak vejdou do kapsicek v penezenkach...
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    KAROLINA182: Co znam amazon, tak k nam si to urcite zaplatis. Maji tam casto free shipping, ale to je jenom do USA, k nam to stoji treba $10, takze vzdycky objednavam vic. Jestli budes neco objednavat taky bych se pridal...
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    UNGISED_COM: budu, na konci července. Koukám, že má Amazon nějakou akci (snad pro nové registrované, ještě jsem to nepročetla), že neplatíš poštovné..... i když otázka je, jestli je to i k nám. Každopádně dám vědět.
    UNGISED_COM
    UNGISED_COM --- ---
    KAROLINA182: budes objednavat? bych se přidal .)
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    STRATILSOMSA: koupím si je z další výplaty (díky za link), tak si je můžeš prohlédnout :))
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    LENDULIK: kdo s čím zachází.... ;)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    GEN_IO: v první chvíli jsem četla kulma.
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    KEPASO:
    tím opuštěním konceptu text+obrázek a zapracováním
    jakéhosi pocitu / spojujícího prvku přímo do typografie
    jsem myslel třeba něco takového
    http://www.kulina.cz/
    - neříkám, že je zrovna tohle bůhví jak dělo, ale pohrát si s tím,
    když za to můžeš dostat pěkné peníze..
    Logo pro kulinu vzniklo jako vedlejší produkt při tvorbě eshopu (s takovým trošku lepším nádobím),
    borec ani logo původně nepožadoval, ale když jsem mu při vymýšlení celé struktury tam skicnul toto,
    tak si ho nakonec, sice nijak horentně, ale s usměvem na tváři připlatil :) ..a přitvořil si ještě i slogan. :)
    (bylo mi dost líto, že tak drahý shop by tam měl místo loga nějaký text verdanou nebo kýhošlaka bre)

(je to už pár let zpátky, dnes bych tomu logu tam minimálně nedal ten talíř pod.. a tak)
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    KEPASO: u loga na hodinky bych si sakra dával pozor na celkovou "čitelnost" značky, a třeba bych se úplně nedržel konceptu text+obrázek.
    Anebo alespoň ne prvoplánově z počátečního písmene, ale vyjít z nějakého detailu nebo prvku, jasného pro zrovna hodinky/hodiny, a vpracovat do typošky, jako třeba Sector

(což mi příjde vcelku šikovné a klidně i bez toho subtitlu)

(nebo si z toho trošku vystřelit a vyjít třeba z olckull hodin jako kukačky. když pattic cpe swarovského kameny do sportovních hodinek, dal bych klidně do loga kyvadlo nebo šišky, či kukačku:)

anebo se prostě nechat inspirovat logotypy zajetých značek z módy, a ani nemusí jít prvotně o hodinky (u PATTIC se taky snaží protlačit krze módní Swarovskeho brus)
    tak klidně si vyšlápnout směrem k Revo, Fendi, i když to jsou brýle, nebo vyjít z dynamiky sportu Zenith, Concord

(jinak teda ot k tomu Swarowskemu, taky se mně nelíbí, že kdejaký patlal aby dal té svojí spatlanici punc čehosi lepšího, vybrousí sklíčka podle Sw. a vzniká tak paskvil až bre:( a kolikrát i děsivě předražených.. Přitom original Swarowski tu bižuterii má krásně vychytanou a nijak přehnaně drahou ..a je to prostě někde jinde; čistota minimal, proporce, nádhera..) tak konec onanie :)
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    Dobré večír, chci se zeptat..
    (asi moc nebudu navazovat do diskuze, ale snad nedostanu kamenem či baňáňem)
    chci se zeptat k vizitkám:
    1) jaký děláte formát, jestli takovou tu cz nudli 9x5, nebo zlatořezný cca 9x5.5?
    2) jestli děláte (aspoň semtam) vizitky někdo sítem?

Děkuji moc.
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    KEPASO: po uprave este s povodnym fontom ,,prestrkanie,, je uz moc pri sebe...pri future naopak moc od seba, najme ak by doslo k stavu ze sa nemoze pouzit JEWELLERY & WATCHES. Samotny symbol - suhlasim s Dannielom ak ide P ,,mimo formatu,, je to lepsie. V oboch pripadoch mi symbol lepsie funguje ked je ,mensi, ako typo.
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    KEPASO: skoro mi prijde, ze jsi tomu nepomoh, ze symbolu (ktrej mozna chce trochu ucesat) jsi udelal P v ramecku... vratil bych se k puvodni otevrene verzi, jen pofackoval zaobleni a linie, chapu tvoji snahu po vzajemne proporci, ale prijde mi, ze jsi proste udelal logo, tak jak jsi TY zvykly - na me vysledek pusobi mnohem nudneji a hlavne si neumim moc predstavit, jak se ty tvoje novy proporce budou vyjimat na mrnavym ciferniku - tam bude puvodni logo fungovat mnohem lip
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam