• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IGRACEKRasterbator - z obrazku rovnou na stenu

http://homokaasu.org/rasterbator/

The Rasterbator creates huge, rasterized images from any picture.
    Upload an image, print the resulting multi-page pdf file and assemble the pages into extremely cool looking poster up to 20 meters in size.

online: http://homokaasu.org/rasterbator/wizard.gas
    offline: http://arje.net/files/Rasterbator_Standalone_1.2.zip

jinymi slovy date mu obrazek > zadate velikost bodu > vyplivne Vam to PDFko > vytisknout a sup na stenu / do kanclu / ven

vlastni tvorbu oznacte home - jednou za cas bude hlasovani
    rozbalit záhlaví
    BONGO
    BONGO --- ---
    VACA: dik..je to z PBF comicsu, jen jsem to trochu orezal..v originale jsou ty barvy mnohem lepsi, ostatne cely ten comics je takovy hodne barevny :) mam vytiskly jeste jeden cernobily motiv z PBF; az zas bude cas, povesim a nafotim i ten, ten bude podle me vypadat lip..
    VACA
    VACA --- ---
    BONGO: paradni motiv, libi moc. Muzu se jen voptat co je to zac ten art? Je to parada..
    BONGO
    BONGO --- ---
    HATT: jaka je dot size u tohodle obrazku? vypada to dobre..
    BONGO
    BONGO --- ---
    taky se pochlubim svym prvnim pokusem..sorry za kvalitu,mobil a spatne svetlo, v realu to imho vypada lip..jen ty barvy jsou holt malo syte,ale to tak bude asi u vseho..a dole to jeste musime nejak prikurtovat,at to tak nevlaje..je to 3×3 A3..
    HATT
    HATT --- ---
    :) jj, rovnou na zed, blue tagem (takova ta zvejkacka 'modelarska')
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    HATT: luxus :] to je lepeny rovnou na zed? cim? :]
    HATT
    HATT --- ---
    taky bych se rad pochlubil svym kouskem:
    UGLYDOLLS
    UGLYDOLLS --- ---
    MARFEE: a v reálu ještě líp, nebo jak?)
    MARFEE
    MARFEE --- ---
    UGLYDOLLS: Díky,ale to jenom na fotce :-p...
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    coz mi pripomnelo.. az nebudu linej, udelam anketu - soutez :]
    UGLYDOLLS
    UGLYDOLLS --- ---
    MARFEE: vypadá to parádně
    MARFEE
    MARFEE --- ---
    IGRACEK: Normalním tubovým lepidlem :)
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    MARFEE: a cim je to na ten karton lepeny? 4xA4 malyyy :] jinak libi!
    MARFEE
    MARFEE --- ---
    Takže zde můj první pokus. Musel jsem to ořezat protože ta starší tiskárná mi ten bezokrajový tisk nebrala.Lepeno na dvě kartonové A3. Příště už bude polyš.Provedení taky nic moc :-/.

Omluvte kvalitu fotky(mobil)
    P.S-Možná se to zdá křivé možná to je ale spíše to bude mojí zkušeností z fotografováním.
    MARFEE
    MARFEE --- ---
    IGRACEK: Nějak jsem to nenašel,pokud myslíš "vstupem" krok když přidávám obrázek tak tak fakt nic není(Použivám ten offlinový rasterbator)...Už nebudu otravovat a raději si to vyřežu...Nic není na škodu.Díky
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    MARFEE: zkus polystyren

MARFEE: jo, kdyz zadavas vstup tak je tam tusim nekde moznost, aby to oramovalo ty jednotlivy obrazky.. tzn to musis prerasterbovat.. ale jestli se nepletu tak ja sem to tisknul s tim a podle toho to oriznul
    MARFEE
    MARFEE --- ---
    Zkoušel jsem teda vytisknout jednou stránkou,v Adobe Readeru jsem dal Fit to pritable area,ale i tak mi to vytisklo s pruhama...Jo a ty pruhy už jdou vidět když ten dokument otevřu. Nedělám náhodou něco špatně v Rasterbatoru?
    MARFEE
    MARFEE --- ---
    Jaký podklad mi doporučíte na zeď? Chci si udělat trošičku větší věc a ppřemyšlím co pod ty A4-ky protože kartón(to jsem dělal dnes) teda není nejlepší volba....Hlavně aby to šlo upevnit na zdi a aby zeď nebyla moc poškozená takže dávám přednost raději něčemu lehčímu abych neměl 20 vrutů ve stěně....Takže soolit asi ne :-/
    MARFEE
    MARFEE --- ---
    W3R: No tiskl jsem to na docela staré kopírce tak proto...(Tá tu funkci určitě nemá)

IGRACEK: Díky...

Tady je detailní popis tiskárny kterou mám doma a tam teda píše že bezokrajovku má.Jak se táto funkce použivá? Je to automatické v závislosti na dokumentu?
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    W3R: to neni vubec bezny, bezokrajovej tisk je dost luxusni zalezitost....

MARFEE: musis dat 'fit to printable area' pri tisku z pdf
    MARFEE
    MARFEE --- ---
    Prosim Vás,jak správně nastavit Adobe Reader aby mi tiskl obrázek(část) na celou A4?...Stalo se mi že to co mělo být na jedné "puzzli" bylo ale musel jsem to ještě ořezávat od bílých okrajů....díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam