• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IGRACEKRasterbator - z obrazku rovnou na stenu
    BONGO
    BONGO --- ---
    VACA: dik..je to z PBF comicsu, jen jsem to trochu orezal..v originale jsou ty barvy mnohem lepsi, ostatne cely ten comics je takovy hodne barevny :) mam vytiskly jeste jeden cernobily motiv z PBF; az zas bude cas, povesim a nafotim i ten, ten bude podle me vypadat lip..
    VACA
    VACA --- ---
    BONGO: paradni motiv, libi moc. Muzu se jen voptat co je to zac ten art? Je to parada..
    BONGO
    BONGO --- ---
    HATT: jaka je dot size u tohodle obrazku? vypada to dobre..
    BONGO
    BONGO --- ---
    taky se pochlubim svym prvnim pokusem..sorry za kvalitu,mobil a spatne svetlo, v realu to imho vypada lip..jen ty barvy jsou holt malo syte,ale to tak bude asi u vseho..a dole to jeste musime nejak prikurtovat,at to tak nevlaje..je to 3×3 A3..
    HATT
    HATT --- ---
    :) jj, rovnou na zed, blue tagem (takova ta zvejkacka 'modelarska')
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    HATT: luxus :] to je lepeny rovnou na zed? cim? :]
    HATT
    HATT --- ---
    taky bych se rad pochlubil svym kouskem:
    UGLYDOLLS
    UGLYDOLLS --- ---
    MARFEE: a v reálu ještě líp, nebo jak?)
    MARFEE
    MARFEE --- ---
    UGLYDOLLS: Díky,ale to jenom na fotce :-p...
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    coz mi pripomnelo.. az nebudu linej, udelam anketu - soutez :]
    UGLYDOLLS
    UGLYDOLLS --- ---
    MARFEE: vypadá to parádně
    MARFEE
    MARFEE --- ---
    IGRACEK: Normalním tubovým lepidlem :)
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    MARFEE: a cim je to na ten karton lepeny? 4xA4 malyyy :] jinak libi!
    MARFEE
    MARFEE --- ---
    Takže zde můj první pokus. Musel jsem to ořezat protože ta starší tiskárná mi ten bezokrajový tisk nebrala.Lepeno na dvě kartonové A3. Příště už bude polyš.Provedení taky nic moc :-/.

Omluvte kvalitu fotky(mobil)
    P.S-Možná se to zdá křivé možná to je ale spíše to bude mojí zkušeností z fotografováním.
    MARFEE
    MARFEE --- ---
    IGRACEK: Nějak jsem to nenašel,pokud myslíš "vstupem" krok když přidávám obrázek tak tak fakt nic není(Použivám ten offlinový rasterbator)...Už nebudu otravovat a raději si to vyřežu...Nic není na škodu.Díky
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    MARFEE: zkus polystyren

MARFEE: jo, kdyz zadavas vstup tak je tam tusim nekde moznost, aby to oramovalo ty jednotlivy obrazky.. tzn to musis prerasterbovat.. ale jestli se nepletu tak ja sem to tisknul s tim a podle toho to oriznul
    MARFEE
    MARFEE --- ---
    Zkoušel jsem teda vytisknout jednou stránkou,v Adobe Readeru jsem dal Fit to pritable area,ale i tak mi to vytisklo s pruhama...Jo a ty pruhy už jdou vidět když ten dokument otevřu. Nedělám náhodou něco špatně v Rasterbatoru?
    MARFEE
    MARFEE --- ---
    Jaký podklad mi doporučíte na zeď? Chci si udělat trošičku větší věc a ppřemyšlím co pod ty A4-ky protože kartón(to jsem dělal dnes) teda není nejlepší volba....Hlavně aby to šlo upevnit na zdi a aby zeď nebyla moc poškozená takže dávám přednost raději něčemu lehčímu abych neměl 20 vrutů ve stěně....Takže soolit asi ne :-/
    MARFEE
    MARFEE --- ---
    W3R: No tiskl jsem to na docela staré kopírce tak proto...(Tá tu funkci určitě nemá)

IGRACEK: Díky...

Tady je detailní popis tiskárny kterou mám doma a tam teda píše že bezokrajovku má.Jak se táto funkce použivá? Je to automatické v závislosti na dokumentu?
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    W3R: to neni vubec bezny, bezokrajovej tisk je dost luxusni zalezitost....

MARFEE: musis dat 'fit to printable area' pri tisku z pdf
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam