Tak jsem tu zas :)
Po domluvě s distributory jsem trochu zvedla ceny, ale doufám že jsou pořád snesitelné :)
Takže moje věci si buď můžete koupit na
fleru , tady přes
poštu , nebo ve vektorshopu :)
Vektorshop
Legerova 10, Praha 2
Velká vlna z Kanagawy
Přívěsek s motivem vlny od japonského umělce Hokusaie. (5,5cm x 3,5cm)
Je tvořen destičkou z bílého, leštěného fima a motiv je zakryt vrstvou tekutého fima, které ho chrání a dodává mu hladký, lesklý povrch.
64,-
Kosatcové zahrady Horikiri
Přívěsek s motivem kosatců od japonského umělce Hiroshige. (3cm x 5cm)
Je tvořen destičkou z bílého, leštěného fima a motiv je zakryt vrstvou tekutého fima, které ho chrání a dodává mu hladký, lesklý povrch.
64,-
Banány a grep
Přívěsek s motivem banánů a grepu od Roye Lichtensteina. (5cm x 3,5cm)
Je tvořen destičkou z černého, leštěného fima a motiv je zakryt vrstvou tekutého fima, které ho chrání a dodává mu hladký, lesklý povrch.
Přívěsek je zavěšen na dlouhém červeném lanku (70cm) se stříbrným zapínáním na konci.
64,-
Oféliin sen
Přívěsek s Ofélií od Victorie Frances. (4cm x 6cm)
Je tvořen destičkou z černého, leštěného fima a motiv je zakryt vrstvou tekutého fima, které ho chrání a dodává mu hladký, lesklý povrch.
!!!Pouze jeden kus!!!
64,-
Elvis
Přívěsek s fotografií Elvise. (3cm x 4cm)
Přívěsek je zavěšen na stříbrném lanku (45cm) se stříbrným zapínáním na konci.
!!!Pouze jeden kus!!!
64,-
Marlon Brando
Přívěsek s fotografií Marlona Brando. (3cm x 4cm)
Přívěsek je zavěšen na stříbrném lanku (45cm) se stříbrným zapínáním na konci.
!!!Pouze jeden kus!!!
64,-
Kotva
Přívěsek s motivem kotvy. (5cm x 3,5cm)
Přívěsek je zavěšen na motané šňůře z černého sametu a bílých a šedých bavlnek(60cm) se stříbrným zapínáním na konci.
!!!Pouze jeden kus!!!
64,-
Smrtihlav
Přívěsek se smrtihlavem. (10cm x cca 6cm)
64,-
a taky jsem konečně udělala něco co bych i nosila :D
Neonky
Náhrdelník s deseti fimo korálky na kožené šňůrce.
Každý korálek má 1,5 cm a je tvořen šedým podkladem s modrými a červenými neonovými tečkami.
120,-
(snad se vám budou líbit a těch nudných plků si nevšímejte, jsem nepřišla na to jak jinak vysvětlit z čeho to je udělaný, než to ke každýmu napsat :D)