• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHPostoj! neboli Vystavujeme psa
    ALIANOR
    ALIANOR --- ---
    Zkusim to tady, treba je nekdo chytrejsi nez ja :)

Nevite nahodou, jaky jsou veterinarni podminky pro cestu se psem do USA? Na strankach SVS jsem nasla kulovy, jen Britanii, Irsko, maltu a podobny zeme, ale do USA se asi se psem nejezdi ci co.
    GIO
    GIO --- ---
    NOITA: ten pes ma cip, a byl v utulku potreti, takze byli znami vsichni majitele a i puivod stenat, poprve jich pry bylo v utulku hned nekolik malych najednou klvuli nestandardni barve. takze ja to datum povazuji za priblizne taky, ale uplne smyslene nebude..
    NOITA
    NOITA --- ---
    GIO: no jestli ten očkovák vystavovali jako my na nalezence, tak je to datum smyšlené:-)
    GIO
    GIO --- ---
    tyj o sik, omrknu to.)
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    http://www.nemecka-doga.cz/index.phtml?page=chovatelske_stanice

jsou tam odchovy s daty(mozna ne vsecky) a je toho hafo
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    hm, tak to imo bud muzes projet vsecky CHS dog a tam patrat po vrzich toho data, nebo zavolat poradci chovu(strany klubu) nebo zavolat ci lepe koupit kavicku a zajit na ul. Jankovcovu na plemennou knihu:-)

no, to by nasemu taky slo, kradosit a pak si me hon:-)
    GIO
    GIO --- ---
    znam cely datum narozeni.) 1.1.2003
    GIO
    GIO --- ---
    ja jsem julie lescautova, rozena.))

druhy pes tez nenosi micky, jen ciha kdy to hodim jinam, pak ji ho slohne a chce, aby ho honila, sam by pro nej dobrovolne nikdy nebezel.)
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    GIO: no kydbys znala cely datum narozeni tak by to imo najit slo, bud v plemenny knize nebo pres klub konkretni vrh...chtelo by to takovou poirotstinu.

nosit micky je stejne fajne, to se nas blbon nikdy nenauci:-)
    GIO
    GIO --- ---
    AMAEBA: ja to nechci za kazdou cenu, spis me zajimal nazor na jeji vzhled, kondici a povahu odborniky na dane plemeno, rpijde mi fakt povedena, na sestiletou i krasne stavena, no jenom takove masteni ega by to bylo:)) kaslu na to.) ona stejne radsi nosi micky.)
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    GIO: jsou i voriskiady, kde byvaji i pro psiky bez pp.. znama takhle vystavuje ;-) neb ma papiraky i vorechy, tak aby neprisli zkratka..
    GIO
    GIO --- ---
    njn:-/
    vystavim si aspon za tri nedele kocku:)
    ETH
    ETH --- ---
    GIO: i když má nestandardní barvu, tak PP může mít, jen v něm bude poznámka o tom, že není standardní. škoda že nejde přečíst to tetování
    GIO
    GIO --- ---
    jasny no, ona je nase fifka tak pekna, ze jsem chtela zkusti ukazat ji na nejake klubovce jako veteranku, ale bez PP to hot nejde no.) nevadi, ))
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    GIO: no, v tom pripade se asi neda delat nic.. no, je fakt ze mne tuhle na cvicisti take prekvapila bez pp boxerka, ktera sice vizualne nic moc, ale povahove uzasna (narozdil od jine pp vystavne uspesne, ktera tam sedela jak trubka- ale to je uz o necem jinem)
    GIO
    GIO --- ---
    AMAEBA: nema, ma cip. ale jsem ctvrty majitel a oni drivejsi informace v utulku odmitaji poskytnout. tetovani jestli mela, tak uz neni videt. navic ma neuznanou barvu...

je to nemecka doga, sedy tygr... ale zas je pravda, ze to nemusi byt PP chov.. kazdopadne je na svuj vek hodne hezka..
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    GIO: ma citelne tetovani? pokud ano, tak se obrat na klub daneho plemene- to by mohlo byt zajimavejsi.. ale na plemenne knize asi take..
    GIO
    GIO --- ---
    a ja mam dotaz ohledne zapisu v plemenne knize, dalo by se nekde nejak dohledat, zda ma cuba nema pp? je z utulku, ale vek vim...
    mam ji kastrovnou, o stenata nejde, ale zajimalo by mne, jestli treba neni z nejakeho chovu, je skvela povahove i zdravotne...
    GIO
    GIO --- ---
    PUKPUK: tyjo gratuluju.))

DASA
    DASA --- ---
    ETH: počet už si nepamatuju, ale málo jich nebylo. Těch Cotonů a vystavovatelů mi bylo fakt líto. Půl dne je udržovat a načesávat v tom větru a zimě chtělo pevný nervy..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam