• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHPostoj! neboli Vystavujeme psa
    ETH
    ETH --- ---
    SHARK_A: doporučovala bych zajít na nějakou výstavu to omrknout, pobavit se s lidma od plemene, nejlépe s chovatelem tvého myšáka. Ostatní jak zavětří konkurenci dovedou člověka spolehlivě odradit.
    Já do toho kdysi hupsla po hlavě a první výstava byla hrozná, vůbec jsem netušila co mi to tam ta Božena Ovesnejch vykládá ... ale kdyžtak Ti řeknu takový to obecný; konkrétně s havanským bišonkem nemám zkušenost, ale posuzuje ho zrovna výše zmíněná Boženka
    SHARK_A
    SHARK_A --- ---
    ČAU LIDI! Potřebuju rady a porady jak mám začít s vystavováním psa? Máte někdo zkušenosti? Můžete mi hodit nějaký info, nebo se třebas sejít na drinčík a pokecat? :) Mám papíráče poprvé v životě a aspoň jednu výstavu bych chtěla zkusit :)

Díky Šárka

a ještě moje fena Havanského bišonka - lady Lola :) ...ehm Gina Chér pod Měndou :D

ETH
    ETH --- ---
    Nějak ty nyxy flákám, omlouvám se. Hele nemáte někdo zkušenosti s výstavama v Německu? V sobotu jsme byli v Drážďanech a akorát mi zapsali výsledek do PP a nedali mi nic, ani kartu CAC, ani CACIB ani posudek. Je to v Německu normální? Nebo mi to pošlou poštou?
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    PLAVEVA: diky, uz jsem na vystavovani skoro zanevrela, ale po tehle klubovce se mozna na nejakou jeste necham premluvit :-)
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    tyy jo, dobry, moc peknej posudek, gratulace:-))
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    Elegantní fena nepatrně delšího rámce, výborná hlava a ucho, výborná top linie, pravidelný pohyb, standardní kvalita srsti.

:-)))
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    DRAKKA: no je to zmena, da se to docist na ckmku.cz , ze jo..pesan je krasnej, pastni posudek a my budem delat jeste vic OOOOO:-)))
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    a dik za gratulaci :-) konecne jsme dostaly trochu hezky posudek
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    PLAVEVA: neco jsem zaslechla a znelo to dost podivne :-) ale jelikoz mne ty vystavy tak moc neberou tak to az tak neresim :-)
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    DRAKKA:oo, gratulace:-))

btw - co rikate na novy rad udelovani ceskeho sampiona od pristiho roku?
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    tak na vystave uz jsme nebyly 2,5 roku az ted klubovka a hned V3 :-)

kdyz mi nekdo poradi jak se zmensuji obrazky tak to rada udelam :-)
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    Zdravím, nenajde se v Prešově cvičitel psů? Máme 6 měsíční štěně Nova Scotia Duck Tollera a potřebovali bychom pomoc se základním výcvikem.
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    diky:_)
    ALIANOR
    ALIANOR --- ---
    PLAVEVA: tady jsou letosni, ale vetsina z nich bude i 2010. http://chovatelia.sk/vystavy/vystavy_psov_SR_2009.htm
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    pokud se v tom nekdo orientujete:

jsou na Slovensku taky nejake narodni vystavy? na skj.sk jsem nasla jenom same mezinarodky...
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    peeknyy:-))
    ETH
    ETH --- ---
    to jsou ale fešáci :) šikuky!
    ALIANOR
    ALIANOR --- ---
    Prave sem projela (konecne) fotky z WDS a neda mi to ... sice neni primo z vystavy ale uz z cesty k autu, ale me se proste libi :)
    Jinak zelena kokarda je babka a zluta je nase mladice.

ALIANOR
    ALIANOR --- ---
    PLAVEVA: sobotu klubovku posuzoval Jim Richards, vcelku fajn pan. Ja se sice tesila na Anne Woodcock, coz je snad nejuznavanejsi chovatelka a rozhodci u GR, ale holt zmena vyhrazena. Nicmene pan Richards byl mily pan a nebyt tech zmatku diky blbe organizaci a jeste blbejsimu personalu tak bych si to i uzila.

V nedeli nas piskal spanel, jemuz zaboha nemuzu prijit na jmeno :) Byl to profik, mel hezky pristup k lidem i psum a hodne dal na pohyb a pevny hrbet, coz si myslim je u pracovniho psa docela dulezite.

Ostatni kruhy a plemena jsem nemela sanci skouknout, byl tam desnej dav lidi a jen probojovat se ke kruhu nebo vyvencit byl adrenalin. Podarilo se mi jen juknout na konec posuzovani v kruhu psu, ale tam me nezajimal rozhodci, nybrz budouci zenich :D
    ETH
    ETH --- ---
    Taky moc gratuluju!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam