• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHPostoj! neboli Vystavujeme psa
    SHARK_A
    SHARK_A --- ---
    SHARK_A: už je to pryč :)
    SNELA
    SNELA --- ---
    btw zkoušel někdo z Vás jet s háravkou či doháravkou na výstavu ?
    SNELA
    SNELA --- ---
    PLAVEVA: nemam ted teda moc čas to studovat, ale letos to už určo nestihnem, jsme přihlášení na klubovku do MB 13.11. a pak co uz vim, jiná výstava neni.. A to možná začne jeste hárat.. aha musí být ze dvou sezon jo ?
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    SNELA: vlastne urcite, pze to musi byt ze dvou sezon....
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    SNELA: pokud neurvete letos jeste dalsi dva (celkem 4, dva z mezinarodek) tak imo jo.

ČeskoMoravská Kynologická Unie
    http://www.cmku.cz/index2.php?stranka=rady_a_predpisy#k_27

SNELA
    SNELA --- ---
    Zdravím, chci se optat, zaslechla jsem info, ze na šampiona bude potřeba příští rok 5 CACu, myslite, že se to vztahuje už i na nás, kdy máme z tohodle roku dva ?
    SHARK_A
    SHARK_A --- ---
    sorry za OT, ale DARUJU
    psí kšírky - růžový
    psí taštičku - modrá s pejskama
    a pelíšek na kočičku (červený, takový jakoby domeček, spíš na kočičku, dostala jsem to ovšem na pejska :)

a je to na maličkýho pejska - něco jako čivava, grifonice, nebo štěně najakýho havanskýho bišonka, nebo tak něco :) možná by to bylo i číče...fotku nemám, kdyžtak pořídím a pošlu, jsou růžový :) Š.
    ETH
    ETH --- ---
    ALIANOR: krása, taky gratuluji!
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    ALIANOR: teeda, gratulace!:-
    DORYSA
    DORYSA --- ---
    vystavuje tu někdo australský ovčáky? mám dva a v plánu mám konečně vyzkoušet ňákou tu výstavu
    ALIANOR
    ALIANOR --- ---
    ALIANOR: tak mi to neda a musim se pochlubit - prave jsme dorazili domu, totalne unaveni, ale s krasnymi pocity.
    Mlada ve tride otevrene, pocet 13 fen vybehala krasny V2 Res.CAC, babicka ve veteranech V1, BOB veteran. Obe maji naprosto nadherny posudek a obe od sakra kvalitnich rozhodci :)
    Ovsem nejvetsi radost mam z naseho dedecka, ktery ve veku 13+ sice pomalu, ale chuti obehl kruh a vystavu si vylozene uzil. A byt skoncil "posledni" jako V bez poradi, byl pro me vitezem uz jen proto ze byl o 2,5 roku starsi nez druhy pes vekove v poradi ... a navic ma od pani rozhodci v posudku, ze je jak pravy anglicky gentelman, ktery se pohybuje sice pomalu, ale s gracii :))
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    Jak zacit s vystavovanim: nejlip – jak uz psali ostatní – poradit se s chovatelem, predpokladam, ze mas pejska z CHS který ma PP.
    Pokud chovatel není moc kontaktni nebo je daleko, obratit se na literaturu: kdysi jsme koupila v Levnejch knihach knizku Vychovavame sampiona, urco by byla i v knihovne a jiste i jiné podobne.
    Nebo si pujcit par cisel casopisu PES zpet, tam nize zminene ing. Brychtove vychazi seriál o handlingu, imo velmi povedeny.
    Taky je asi nejdriv třeba cvicit zakladni poslusnost a pak az vystavni povely…dobre je navstevovat psi skolku a pak třeba primo na vystavovani zamerenou psi skupinu, nektere vycvikove skoly i tohle zamereni nabizeji.

Urcite bych zacala – jak jak radili i jini – nejdriv s koukanou, aby si pes zvykl na ten virval a tartar a halas a rozlicne silne koncentrovane pachy ..ponosit v naruci aby si z bezpecneho mista zvykal….
    Taky pojedem na kukandu, uz se tesim:_)
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    ETH: B.Ovesna letos spis dost malo piskala se mne zda ...kupodivu oproti jinejm rokum.. .. letos vic spis jeji dcera. Ostatne je mi prijemnejsi.
    ETH
    ETH --- ---
    SPAM: Prodám kvalitní pelíšek se snímatelným potahem, vnitřek z dutého vlákna, bohužel jsem blbě odhadla velikost (90x59x8). Je nový, koupený min. týden a nechám ho za 350,- Kč.
    SNELA
    SNELA --- ---
    Na ocas se ted vyprdni,to docvicis az bude vedet,ze se ji nic nestane a nedeje...pripadne ji ho sama zvedej
    SHARK_A
    SHARK_A --- ---
    SNELA: jé, postoj se mi líbí, tak jsem to s ní hnedka zkoušela, ale měla nějak ocas mezi nohama :/

SNELA
    SNELA --- ---
    my učíme na POSTOJ :) ale stějně to čubinu vůbec neba )
    SHARK_A
    SHARK_A --- ---
    SVETLUSKA222: řekla bych, že jo, ale asi to učení stání bude těžší :)...ten povel si mi líbí :D jinak teda jdu v úterý do kynologickýho střediska někam v holešovicích, tak když mi nepodaj dostateční informace, beru tvojí nabídku :)
    ALIANOR a díky ;)
    SVETLUSKA222
    SVETLUSKA222 --- ---
    Začínat s vystavováním se může kdykoliv?? Třeba i ve 3 letech????
    ALIANOR
    ALIANOR --- ---
    SHARK_A: jsi z Prahy? POkud jo, klidne se sejdem a dam ti lekci tolik, ze ti hlava nebude stacit :)

Jinak jsem dneska poslala prihlasku, takze timto vas vsechny zvu na cumendu http://www.vystava-retrieverklub.wz.cz/
    Maji prijet velice kvalitni rozhodci, tudiz lze ocekavat kvalitni zastoupeni psu ... napriklad ja tam beru oba nase duchodce a jeste mladici :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam