• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHPostoj! neboli Vystavujeme psa
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    jo dobře, tak to sem nepochopil, že je to rejpavá poznámka, asi sem nepobral ten tón hlasu ;-)
    DOTY
    DOTY --- ---
    CHOTOUCHOVAK: Mas pravdu, je to tak.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CHOTOUCHOVAK: víš co je UL? Samozřejmě že plaveva to myslela jako sarkastickou, rejpavou poznámku :)
    všichni /snad až na id matrox/ že PP dostavaji všechna štěňata..
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    CAMELLA: teda takle:

kvůli tomuhle:
    PLAVEVA:
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    PLAVEVA: kvůli tomuhle
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CHOTOUCHOVAK: tak ještě jednou hop jinak nevím, proč nám to tu vykládáš :)
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    HOP - jsou dvě věci...uchovnění a průkaz původu, pokud má pejsek vadu nebude uchovněnej, ale PP bude mít tak jako tak
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CHOTOUCHOVAK: poposkoč si :)
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Žádný ehm, pokud je štěně po papírovejch rodičích, dostane průkaz původu i kdyby bylo dvacátý z vrhu.
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    PLAVEVA: jak je ta čuba stará? 50 let? tohle už ňákou chvíli neplatí, takže jen hloupá výmluva. I kdyby měla šest nohou a tři ocasy, papíry dostate, ale nebude doporučena k chovu.
    ALIANOR
    ALIANOR --- ---
    PLAVEVA: tak nejak ...
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    ALIANOR: mtka byla posledni z vrhu, tem uz je zadarmo nedavaji, vlastne ji meli utratit jako prespocetnou...
    nebo jina UL
    ALIANOR
    ALIANOR --- ---
    MATROX: ehm ... co znamena "nema koupene papiry"? NIc takoveho neexistuje ...
    MATROX
    MATROX --- ---
    ZDRAVÍM VŠECHNY PSÍ KAMARÁDY:
    HLEDÁM PÁNÍČKY PRO DESET ŠTĚŇÁTEK ROTVAJLERA. 7-KLUKŮ, 3-HOLKY.
    Máma i táta jsou čistokrevní, táta dokonce s papíry, máma je nemá koupené. Nyní je jim 5 týdnů a po skončení očkovací lhůty (14dní) si je můžete vzít.
    Včera je viděla veterinářka a jsou všichni zdraví, očkovaní, odčervení a papají nejlepší žrádlo na trhu, takže jsou opravdu vypasení. Cena je pouze za náklady (odčervení, očkování, jídlo) 2500,- ale pokud jste hodní na pejsky a přijde Vám to hodně můžeme se domluvit. O peníze nejde, hlavně aby se dostali do dobrých rukou. Jsou opravdu nádherní - pokud budete mít zájem pošlu fotky, nebo si je můžete prohlédnout od Pondělí do Pátku v Praze na Průmyslové ulici v Hostivaři. Řekněte kamarádům rodině komukoli kdo má rád pejsky. Děkuji s pozdravem MX
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    Náš samec Nova Scotia Duck Tolling Retriever (15 měsíců starý) získal Dvojku a je tedy "uchovnitelný" (podrobnosti nevím, nebyl jsem u toho, ani nevím o jakou výstavu šlo). Takže až někdy budete chtít štěňata... :-)
    SHARK_A
    SHARK_A --- ---
    ALIANOR: díky moc :)
    ALIANOR
    ALIANOR --- ---
    SHARK_A: na pana "zkuseneho chovatele" bych vcelku rada mela kontakt ...

jinak ti vrele doporucuju cvicit s ni poslusnost (viz. muj predchozi prospevek) a hlavne ji poradne zamestnat. Pak doma proste odpadne a bude chrapat :)
    SHARK_A
    SHARK_A --- ---
    Bylo mi to poraděno od zkušenýho chovatele, ale SLOVY jsem to zkusila 2x - nic bolestivýho nebo tak, ale ona ten čumák otevřela stejně i přes ní, takže jsem se na to vykašlala. Prostě jsem jí dala takovou tu natahovací gumičku, ale ona štěkala i s ní.... :) takže nic, co by jí bolelo nebo tak...
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    SHARK_A: "ale BOHUŽEL TA GUMIČKA se jí poddala...všechny gumičky...." - co to znamená?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam