• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHPostoj! neboli Vystavujeme psa
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    ETH: to by "nekdo" musel vzit fotak..:-( alew spousta fotek se tak ruzne poflakuje po facebooku.
    jo jinak kazdy zucastneny dostal viteznou kokardu:o) a moc pekny byl katalog, na kridovem papire s fotkama jednotlivejch psu...
    minus bylo zima v neprilis pekne hale. a parkovne, ackoli melo byt parkovne i vstup zdarma.
    ETH
    ETH --- ---
    PLAVEVA: to zní trochu líp než lokální šamponiáda :) nějaké fotky by nebyly?
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    tak jak je to v praze na samponech samponu jsem se nedozvedela:-D
    ale byli jsme se juknout v Blave, tam je nejdriv cast zvana Victory Show, kde je normalne posouzeni v kruzich ve trech kategoriich - junior, dospeli a veteran sampioni a udeluji se i CAC a tak a pak je zaverecka jako vzdy a vybira se nakonec do toho sampona saponu z dospelych 64 psu a vyrazovacim systemem nakonec zustane osmifinale, ktere uz probiha na kynologickem plese.....prekrasne to bolo:-)
    SNELA
    SNELA --- ---
    Jojo
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    jo:-)
    TERANETKA
    TERANETKA --- ---
    ahoj, jedete nekdo na duo cacib do brna?
    SNELA
    SNELA --- ---
    Tak.. sic jsme nevyhrali ale jsem na holčičku moc pyšná - dodám foto a video.. Byla fakt šikovná, ale bohužel tam byl jeden lepší jedinec nicméně mě překvapila, že po půl roční pauze byla tak šikovná..
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    byl jste nekdy nekdo na sampionu sampionu , resp. victory show? tam se zadavaji taky cac a tak? nebo je to jenom show?
    ETH
    ETH --- ---
    SNELA: není to tak hrozný, nebála bych se toho, stejnak je tahle soutěž spíš taková přehlídka úspěšných psů
    ALIANOR
    ALIANOR --- ---
    SNELA: ja bych to tak tragicky nevidela, tyden je dlouha doba. Zkus ji jeste trochu zvysit pohyb, taky pomahaji chladive obklady, pripadne klasicke zatahovani obyvadlem.
    SNELA
    SNELA --- ---
    Zdravím, přisti sobotu jdem na šampiona šampionů. Airin rodila 23.9. 10 štěnat, vypadá dobře, ale.. spodní cecíky má ještě trošku vytahaný, co hůř ted poslední dva dny bych řekla že wse ji zas nalili - předtim jen kůže ted je to trošku horší, myslíte, že má cenu tam chodit ? jinak vypadá fakt dobře.. Jde mi spíš o to, aby rozhodci nějak neprudil co tam s tou fenou delame :o/

tady to je před Vánoci http://img7.rajce.idnes.cz/d0702/5/5828/5828896_bcca30d61999d340e7e5f15b1d4b6b12/images/IMG_9654.jpg

http://img7.rajce.idnes.cz/d0702/5/5828/5828896_bcca30d61999d340e7e5f15b1d4b6b12/images/IMG_9671.jpg

a to je před týdnem
    http://img8.rajce.idnes.cz/d0802/5/5886/5886367_f2477cee56993061d8d98bf5e402d838/images/IMG_0409.jpg
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    PLAVEVA: tak uz jsme vygooglila, akorat to neni zrovna levny..ale zase v tomhle druhu leta..

SEKUNDOVÉ STANY | sekundové stanové základy | CAMPINGOVÁ ZÁKLADNA QUECHUA SECONDS BASE | SEKUNDOVÉ STANY
    http://www.sekundovestany.cz/www-sekundovestany-cz/eshop/1-1-SEKUNDOVE-STANY/7-2-sekundove-stanove-zaklady/5/55-CAMPINGOVA-ZAKLADNA-QUECHUA-SECONDS-BASE
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    RUKSAK: musis vydrzet:) trpelivost, trpelivost a zase trpelivost:))
    RUKSAK
    RUKSAK --- ---
    RUKSAK: plus klikr nepouzivame
    RUKSAK
    RUKSAK --- ---
    MATHEA: diky moc!
    mysim, ze to pujde tezko, vystihnot ten momet:) dobyva se porad:)
    kazdpoadne to asi v ramci urychleni procesu zkusim davat z te zavrene ruky.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    RUKSAK: cvic to nejdriv bez postoje, jestli pouzivas klikr, tak se to nedavno myslim resilo v auditku [ DIY Klikr trenink aneb jak vychovat stene bez buzerace ]
    pokud neklikas, jde to na stejnym principu. pes pred tebou sedi, pamlsek zavres do dlane a cekas. Dokud se bude snazit ho vydolovat, proste jenom cekas. Jakmile jen na moment prestane, pochvala a hodis druhou rukou jinej pamlsek na zem. Postupne prodluzujes intervaly, az docilis toho, ze vi, ze pamlsek prijde ve chvili, kdy do ruky nenuchna.
    Akorat si nejsem jista, jestli by kvuli vystavam nebylo lepsi davat pamlsek primo z ty zavreny dlane, ten nacvik bude ale asi pak delsi. A musis si dat bacha na to, abys vystihla tu spravnou chvili, kdy se do ruky nedobyva.
    RUKSAK
    RUKSAK --- ---
    mohli byste mi, prosím, poradit, jak přesvědčitpůlroční štěně, aby při postoji nedolovalo z ruky pamlsek? jde to nějak jinak než že ji prostěbudu držet silně na vodítku a pamlsek dám dál, aby na něj nemohlo? díky moc
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    jaky mate stan na vystavu?
    googlim ted takovy ten "rozlozi ho jednou rukou i pouha zena":-D ale nemuzu si vzpomenout jak se jmenuje...
    ALIANOR
    ALIANOR --- ---
    TERANETKA: Ihned zastav a zklidni ji. Zkus behat bez piskotku, pripadne dej ruku hodne dolu, aby mela piskot pred nosem, nikoliv nad hlavou. Dej povel, ktery chces mit pro tento pripad a vyraz. A pak je dulezite chvalit, chvalit a chvalit i za kazdy sebemensi pokrok. Jakmile bezi dva metry spravne, hned ji pochvalit. Casem pochopi :)
    TERANETKA
    TERANETKA --- ---
    tak už zvládáme postoj a koukání na zoubky, dneska jsme začali s klusáním u nohy, ale nevíte, jak mám pejska nučit, aby mi hned nepřešel do běhu? Ona prostě bud jen jde, nebo běží, opřípadě skáče po ruce, když vidí piškotek :/ nemáte nějakou užitečnou radu pro začátečnici? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam