• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHPostoj! neboli Vystavujeme psa
    Rady, zkušenosti, rozhodčí, termíny výstav, spolujízda a vše co s vystavováním psů souvisí

rozbalit záhlaví
    NOITA
    NOITA --- ---
    PLAVEVA: ne-e pojedu přes noc. Nesmí nám splasknout lokny :-)
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    NOITA: super:-) a mate nejak poresene ubytovani?
    NOITA
    NOITA --- ---
    PLAVEVA: já jo. Jedu s královákem
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    jo tak, tak to gratuluju:-)
    ALIANOR
    ALIANOR --- ---
    PLAVEVA: 9 petitydennich stenat. Matka je potencielne jedina, ktera by mela smysl jet na svetovku ... duchodce vetsinou beru jako doprovod :)
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    ALIANOR: coze???:_D
    ALIANOR
    ALIANOR --- ---
    ja se momentalne brodim mezi fekalni cetou, takze taky nic :)
    ETH
    ETH --- ---
    nene, my letos nic neplánujeme, snad jen nějakou nevěstu
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    fakt vubec nikdo?
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    hlasil jste se nekdo do Salzburgu?pls?
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    FIFAJZ: je, tyhle se mi vygooglit nepodarilo, dik!

my klec mame ale malou...dva psi se nahoru nevejdou a oni chteji oba sedet nahore a cucet kolem sebe:-)) druhou (vetsi) klec odmitam, to uz neutahnu. znami rikali ze berou stolek, ze je lehci nez klec...
    i kdyz teda ty stoly...18 kg no potes:-/
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    A jeste sem dostala link na tyhle stoly, ty teda neznam z vlastni zkusenosti, ale treba tam neco vyberes. http://cira.cz/5-strihaci-stoly
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    PLAVEVA: Ja mam od kamaradky jeden starsi od d-importu, ale je to mrcha tezka, neskladna. Coby ideal povazuju skladaci klec, kterou s sebou taham treba na tabory, driv i na vystavy a da se na ni i slusne psisko otrimovat. Staci pres ni prehodit pevnejsi podlozku typu karimatky a skladny stolek je na svete.
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    jo jaky mate trimovaci resp. rozkladaci vystavni stolek, jestli teda mate? potrebuju lehkej a ne moc velkej...pls, poradte..?
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    ETH: to by "nekdo" musel vzit fotak..:-( alew spousta fotek se tak ruzne poflakuje po facebooku.
    jo jinak kazdy zucastneny dostal viteznou kokardu:o) a moc pekny byl katalog, na kridovem papire s fotkama jednotlivejch psu...
    minus bylo zima v neprilis pekne hale. a parkovne, ackoli melo byt parkovne i vstup zdarma.
    ETH
    ETH --- ---
    PLAVEVA: to zní trochu líp než lokální šamponiáda :) nějaké fotky by nebyly?
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    tak jak je to v praze na samponech samponu jsem se nedozvedela:-D
    ale byli jsme se juknout v Blave, tam je nejdriv cast zvana Victory Show, kde je normalne posouzeni v kruzich ve trech kategoriich - junior, dospeli a veteran sampioni a udeluji se i CAC a tak a pak je zaverecka jako vzdy a vybira se nakonec do toho sampona saponu z dospelych 64 psu a vyrazovacim systemem nakonec zustane osmifinale, ktere uz probiha na kynologickem plese.....prekrasne to bolo:-)
    SNELA
    SNELA --- ---
    Jojo
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    jo:-)
    TERANETKA
    TERANETKA --- ---
    ahoj, jedete nekdo na duo cacib do brna?
    SNELA
    SNELA --- ---
    Tak.. sic jsme nevyhrali ale jsem na holčičku moc pyšná - dodám foto a video.. Byla fakt šikovná, ale bohužel tam byl jeden lepší jedinec nicméně mě překvapila, že po půl roční pauze byla tak šikovná..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam