FIFAJZ: děkuju moc!
TABO: já tam vykastrovanou čubu neberu.. ale jde o to, že u leopardů je porád docela mala konkurence a bohuzel rozhodcí do dnes moc nevedí jak má leopard vypadat.. ( ted o víkendu Jančík dal oběma zučastněním fenám / třída mladych a třida šampionu/ VD protoze nemaji výrazný předhrudí, ale leopard nemá mít výrazné předhrudí :D
no a jedna holka bere svou jednostranně hluchou, vykastrovanou a vystresovanou čubu na výstavy.. světe div se, uz má granda!!!! ( začátky byli takový, ze normálně zdrhala z kruhu) no ale holka sní prostě jezdí na výstavy pořád, nehledě na to, že čuba je tlusta jako prase.. No jenze se stalo, že taková čuba uz porazila kvalitní čuby, protoze zná rozhodčího nebo má holka minisukni, no hruza.. Mě osobně to muze být jedno, nicméně mě proste vadí, že zaclání ostatním.. Na můj dotaz proč tam sni pořád leze napsala, ze chce aby jeji čuba se chovala dobře na výstavach, ze jí to pomaha a takový keci ( nicmene proste porad se vystavuje hrozně) ted nedávno dostala BOBa a porazila jedno z nej psů tady v čr.. tak jsem jí řekla, že nemá na výstavách co dělat, tak to po mě chtěla dohledat.. no a tak jí kámoška řekla, že když uz ma nutkání jezdit, tak at se hlasi do čestný třídy.. prijde mi to fakt nefer vuči ostatním psům.. je fakt, že u kvalitního rozhodčího byla vzdycky s VD... tak jsem si vylila srdičko :D