• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATESISKOKettlebell - ultimátní posilovna do ruky
    STENNY
    STENNY --- ---
    ZORRO: Fotky budou? :)
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    Jinak mé aktuální srovnání SPARTAN a 360GEARS - je to asi jako jet nadovolenou trabantem a nebo třeba otkávkou, dojedete oběma, ale je tam poněkud rozdíl v komfortu cestování :-) swing i tgu uděláte v pohodě s oběma, ale třeba způsob začištění, případně poněkud nestejně zabroušené madlo, nerovný spodek a tak jasně hovoří proto pokud si to chci užít pořádně, tak koupit něco lepšího než SPARTAN
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BINNMODE: lol :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BINNMODE: no poradil sem ti to na zaklade zkusenosti s natiranim reznoucich povrchu. Na se zkusenosti puoziti na kettlu:-) sorry netusil sem ze to muze bejt problem.
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    BINNMODE: Neni nad dobrou a overenou radu :D
    BINNMODE
    BINNMODE --- ---
    protoze reznul a Wojtyla mi to doporucil
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BINNMODE: proč jsi to tím Hammeritem natíral?? :)
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    BINNMODE: Ruce potřít před cvičením sádlem :-D
    Nebylo by lepší to něčím přelakovat? Protože lepící zdrsněný povrch nic moc..
    BINNMODE
    BINNMODE --- ---
    Myslis zdrsneni toho laku? Tak muzu to zkusit, horsi to nebude. Zkusim popremyslet, co to muze udelat klouzavejsi.
    SVATY
    SVATY --- ---
    BINNMODE: zdrsnění normálním šmirglem by mohlo pomoci ne ?
    BINNMODE
    BINNMODE --- ---
    Tak vazne dik:)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BINNMODE: Aha. No ketlu matrenou hammeritem jsem v ruce nemel.
    BINNMODE
    BINNMODE --- ---
    WOJTYLA: a uz jsi nekdy mel v ruce kettlebell natreny prave Hammeritem? Byl jsem o vikendu na velky cince - nadhoz, v pondeli jsem mel pozvedy a pak swingy OTM a nic. Vcera vezmu ten kb natrenej hammeritem a mam dva vodovy mozoly a par normalnich. On jakoby trochu lepi/ neklouze
    STENNY
    STENNY --- ---
    ZORRO: Doporučuju dělat na dlažkách... podlaha plná střepů a kluzká od rozlitého chlastu bude dobrou motivací k preciznímu provádění TGU :D
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    Tak mne napadlo VGU - Vizovický get up - dáš si na ruku panáka slivovice, to co nerozliješ, to po dokončení vypiješ a jdeš nadruhou ruku a pokračuješ dokud jsi schopen vstát, kdo udělá víc vyhrál :-D
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    TAURUS: Jo dát si tam panáka něčeho dobrého :-) to by mohlo být pro někoh inspirující :-D
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    JAROUSH: další level je kalíšek s vodou :)
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    ZORRO: Horní ruku sevřít do pěsti a na ní něco navolno položit (např. botu) a cvičit TGu tak, aby nespadla. Neni to sice žádná zátěž (což 5 litrový kanistr vlastně taky ne ;-), ale naučí tě to dělat TGU pěkně hladce a opatrně, bez nějakého škubání, bez házení rukou tam a zpět a s paží pěkně ve svislé poloze.
    Taky by se to asi dalo provádět naprosto bez zátěže, ale představovat si a používat a zapínat svaly, jako bys měl naloženu velmi těžkou váhu.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    WOJTYLA:SVATY: jojo, ja si libovala ve škole, jak už nepotřebuju hledat žádnou pomoc, když si potřebuju přenést 40kg pytel se sádrou...
    a hlavně celkově se zlepší fyzička, při celodenní mnuální práci to čověk fakt docení

SVATY: bych se stejne bala ze se poleno uvolni presne ve chvili kdy ho budu mit nad hlavou
    SVATY
    SVATY --- ---
    WOJTYLA: On člověk o těch pohybech taky mnohem víc přemýšlí :) Snad největší přenos do normálního života jsem viděl u deadliftu, přesto že jsem student a kromě nějákých brigád popř. práce u babičky zase tolik manuálně nepracuju, deadlift používám několikrát týdně v naprosto běžných situacích :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam