Začala jsem chodit na funkční tréninky, strašně moc mě to baví, ale má to dva háčky, čas mám jen od osmi ráno, což moc často nedávám, a platit každý měsíc tisícovku je pro mě prostě nereálné. Nehledě na to, že často prostě zaspím, mám problém i se vstáváním na desátou (ale OK, to je můj problém).
Jsem ve stavu, že neudělám ani klik, chodím sem, protože vím, že tady se tyto věci naučím. A opravdu moc mě to baví.
Ale jak říkám, jak cenově, tak časově je to pro mě neúnosné.
Teď už jsem prošvihla dvě hodiny za sebou, což mě akorát opravdu štve a psychicky deptá.
No, a tak přemýšlím, že bych se na to (fakt nerada, ale vím, že za říjen to dohromady finančně nedám) vykašlala, a třeba si koupila tu osmičku domů.
Dělám akorát deadlifty a minulé úterý jsem se začala učit get-up. Ráda bych se vrhla potom doma na ty swingy, ale na FT chodím proto, abych se hýbala dobře. No a když už jsem se tak hezky vypsala, tak jsem zjistila, že ani nevím, co přesně po vás chci za radu...
Asi, jestli se mi ta osmička vyplatí kupovat a jestli se ty swingy třeba zvládnu naučit v nejhorším sama... Případně podle té odkazované knihy.. S tím, že do konce září ještě pár hodin (upřímně doufám) dochodím.
Jinak dělám ještě kickbox, problém je, že na tom se už vůbec ty pohyby správně nenaučím... (a to je další problém, dávat tréninky 4 dny po sobě s tím, že doteď jsem nedělala nic prostě také nedávám moc v pohodě a ten je navíc levnější a já ty kontaktní sporty opravdu můžu... takže toho se nechci vzdávat úplně stejně a tak nějak díky ceně, kamarádům a kontaktnosti vyhrává)