• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    jeden takyfotbalovej moment:
    YouTube - VERIA - LEVADEIAKOS - Football miss of the year!
    http://www.youtube.com/watch?v=dV8ozxliySQ&feature=player_embedded
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    KACZER: pocitam, ze s tim do 12 trochu pohnou, je to fakt tragedie
    s onlinem sem seknul predvcirem, protoze sem 4krat po sobe vyhraval o vic jak 2 goly, souper to tipnul ve chvili, kdy sem gol dostal, takze se to nezapocitalo...
    na pc je to proste stejne posrany jako loni na konzolich
    KACZER
    KACZER --- ---
    a to me treba sere, ze sem vyhral blbou ceskou ligu a zadny oslavy... zadny predavani poharu a tak.. .)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    ještě hezčí zážitky nejen u FIFY v příštím roce všem z tohodle klubu.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    WHITERABBIT: neboj, hrál sem to několikrát a vidim ten skok ;) problém je, že bych nemoch hrát proti kamarádum...
    nicméně osobně počítám s tim, že rozdíly mezi PC a NG konzole verzí budou minimálně v dalších 5 letech pořád

+ na NG konzole bych neudělal patche, respektive objevujou se první na Xbox, ale furt to je v plenkách
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    jo jenze na nextgenech je skok 10 na 11 znatelny... hlavne fyzicke atributy hracu apodob. kup si nextgen;)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    na PC, ale je to dost podobný jak na NG konzolích loni
    na PS3 hraju jenom na turnajích :)
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    PROCKOOP: hrajes na PS3 nebo X360 ?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Taky hraju jenom online a na přelomu září a října sem měl docela fazónu, vyhrál třeba 10 zápasů v řadě, ale tenhle měsíc se mi nehorázně nedaří. Soupeř má 2 střely na kasu a dá 2 góly, já mám 20 střel a nedám žádnej. Člověk si skoro říká, jak je to realný, když pořád hraju za Chelsea :).
    můj profil: http://www.ea.com/uk/football/profile/stats/cem_ea_id/prockoop
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    ja nastesti 11 numuzu propadnou pac si dam par zapasu, desne se naseru, protoze 80% skonci na tyci a zbytek probiha stylem hrac metr pred prazdou kasou, drtim kolecko jak divej a hrac stoji a cumi :) nebejt penalt, tak mam snad samy remizi :D
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    kolega masti Fifu11 UT celkem dost, respektive uplne tomu propadl a je dobry, ze od 11ky se da v aukcich nakupovat pres webove rozhrani. Co jsem se na to dival,tak to neni vubec spatny jen tomu musi clovek venovat vice casu
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    ultimate sem si dokoupil do 10, chvilku to zabavilo, ale po par hrach se z toho stal spis hunt na kontrakty, aby hraci mohli nastoupit a bez dalsiho liti penez na nakup balicku to je slabota
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223: ja taky ne a ve fifa 10 se to myslim musí dokoupit
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223:
    YouTube - FIFA 11 Ultimate Team Sizzle Video. (Trailer) [HD]
    http://www.youtube.com/watch?v=OvYYt0M4-cE
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    no machruje se licencema a když už to pes dohání, tak se bude muset jít dál. práci by je to žádnou nestálo, protože u MS 2010 i u EURA 2008 tam trenéři pobíhali ;)

Mimochodem kdyby to ještě někdo nezaregistroval: letošní ultimate team je zadarmo a kluci co to hrajou mi řikali, že je to pořádně návykový :). Takže tentokrát vážně platí "za zkoušku nic nedáš."
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    PUSHER: stacilo by mi kdyby tam pobihal kravatak u lavicky :D, zase kdyz muzou platit za rozhodci
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    WOLFBANE: myslis, jakoze by jete platili krome tech x tisic hracskych primadon, jeste xset treneerskych? bych chtel videt treba mourinha nebo sir alexe jak tam zvejka :D
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    GONZA223: We are 11 :]
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    GONZA223: praveze docela malej, 11 je oproti 10 trosku uhlazenejsi, skok mezi 09 a 10 byl rozhodne vetsi. mne asi nejvic potesilo ze na lavicce sedej nahradnici, uz jenom pridat pobihajiciho trenera a budu spokojen.

nechapu vyvojare, v 10 v lounge modu byl vypis bodu za zapas+soucet, v 11 se rozhodli soucet odebrat, coz mi hlava nebere.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Dovolil bych si jednu chuťovku :)
    YouTube - FIFA 11 - English Premier League Trailer [HD]
    http://www.youtube.com/watch?v=hoihOvA3fXo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam