• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    tak podle toho co píšeš je pro mě asi teď nejdůležitější, že nejsem blbej. už jsem o sobě začal pochybovat. :) chybu udělá každej, jsme lidi. to uzná každej tím víc, čím víc toho sám pro druhý dělá. naštěstí to není nic fatálního, to by mě mrzelo mnohem víc. já jsem s tou hrou hrozně spokojenej a smekám před něma, fakt se jim ten fotbal moc povedl a je vidět, že ho dělaj hlavně rádi a pro lidi.
    pro mě ta změna teamu není nijak životně důležitá, spíš jsem to chtěl zkusit, a najednou jsem v tom tápal a nemoh přijít, jak to vlastně udělat, prolezl jsem celý menu několikrát a pak se rozhodl, že se přiznám a otevřeně se zeptám. tak teď už to vím a můžu v klidu usínat. moc díky za odpověď.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: bojim se, tohle prostě posrali. takovejch podobnejch chyb je tam několik, např. automatický ukládání - taky ho nikde nevypneš :))
    moje rada: buď napiš na technickou podporu (podpora.electronicarts.cz myslim), nebo si založ 2 nový profily a každýmu dej jinej oblíbenej tým - jednomu ten co tam teď máš a jednomu ten, kterej tam mít chceš, jinak uplně identický (po založení prvního si ho z dokumentů někam přehoď, aby se nepřepsali) a pak si je otevři v pozn. bloku a porovnej rozdíly, a pak si to změň podle toho do toho současnýho :)

jestli ti de o virtual pro tak se myslim ze settingsů vyhodí po založení druhýho profilu, takže alternativní postup by byl prostě založit si druhej profil s jinym týmem :D
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    mam dotaz. když si vytvářím ve fifa11 na PC profil, píše mi to při výběru svého oblíbeného teamu, že si ho můžu později kdykoliv změnit. hledal jsem to teď, ale nikde jsem tu možnost neobjevil. poradíte, kde to přesně je? moc díky.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    safra ale někdy před rokem sem tady dával anketu, kdo na čem paří a na PS3 tam bylo víc lidí. Kdybych nebyl debil a nesmazal to...

PUSHER: ja se bojim, že to už trochu fiaskem skončilo, ale za nějakou dobu se to hne. já hrál jenom ten první ročník
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    ach jo ... vsichni paříte na PC :( tak to z toho žadnej match nebude,protože ja frčim na PS3ce
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    PROCKOOP: pridano. jo, letos jsem se na pc ligu prihlasil, tak doufam, ze to neskonci fiaskem. to budou asi samy 15lety decka, tak jsem zvedav jak to valej. ve skupine mam Lyon, Chelsea a Real. :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    už vim, hraješ fifa.cz ligu žejo... teda né že bych hrál ten druhej ročník, ale dělám tam takovýho admina
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    PUSHER: že tě znám!
    btw máš tam request B-)
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    GONZA223: ja to parim na PC. Pokud by nekdo chtel dat spil, tak si mne pridejte, na EA mam nick 'drogbaz'.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    jojo, potvrzuju, ze ja to taky hraju na PC. rekreacne. spoustu let jsem uz nehral vubec nic a pred casem jsem to nekde uvidel a napadlo me, ze to vypada k svetu. moje ambice jsou se u toho sem tam odreagovat. mam na to spis chut nez cas. :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223: já hraju na pc a pokud sem to dobře pochopil tak mickey mouse taky. pusher nevim
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    kucí vy 3 ... mam na mysli :
    PROCKOOP:
    PUSHER:
    MICKEY_MOUSE:
    parite tu FIFU 11 na PC bo konzoli ?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    PUSHER: já real taky odpojuju, ačkoli sám nejčastějc hraju za chelsea. vim, že to neni žádný moc umění, ligu taky hraju za fulham, ale prostě tyhle pětihvězdičkový týmy uměj nejlepší fotbal...
    no a nhl sem hrával podobně 98' a to byla klávesnice v. myš :D
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    MICKEY_MOUSE: jo, to zni pekne. nejak podobne jsme hravali s bratrankama kdysi na mega driveu nhl 95, hralo se o nejaky symbloicky penize + bank, atd.. ikdyz se hralo defacto o nic, tak v te dobe fakt dobra motivace...

jinak zase bych ten online uplne nedosuzoval, mne treba bavi vic tymovky, tzn. unranked hry. tam nemusis resit nejaky body do statistik a pod.. Super zabava je, i kdyz nastavis limit na uroven kvlaity tymu, takze napr muzou hrat pouze tymy co maji 3-4*. to je hnedka o necem jinym, protoze jak nekdo vybira real nebo barcu se automaticky odpojuju....
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    my jsme si kdysi dávno dali na základě zkušeností ze spousty akcí jedno zlatý pravidlo, který používáme teď i třeba na golfu, a který se osvědčilo: nikdy nehrajeme jen tak. vždycky o něco - tatranku, kofolu, bagetu apod. nic, co by někoho zruinovalo, spíš drobnost, ale neuvěřitelně to zvedne úroveň a udrží atmosféru na max. pocit, že budu soupeři na LAN párty platit smažák až půjdem všichni společně na oběd je motivačka jako nic jinýho. a přitom si to pořád zachovává tu pohodovou atmosféru a touhu se hlavně bavit. objevili jsme v tom ideální skloubení soutěživosti a zábavy, zachovalo se to dobrý z obou a to, čím obojí hrozí, jsme eliminovali.
    kdysi když jsem dělal lan párty v NHL a sešlo se nás plnejch třicet tak, aby každej tým kanadské nhl patřil jinýmu hráči jsem dokonce zavedl sázkovou kancelář, kde měl každej povinnost vsadit minimálně jeden tip na každej zápas (což ho stálo všeho všudy dvě stovky) a další tipy si mohli lidi přikoupit. když nikdo v zápase výsledek neuhádl, všechen vklad se přidal k vkladu na příští špíl. bylo to neuvěřitelně napínavý, vůbec nebylo snadný výsledek uhádnout, bavili se do poslední minuty finále i všichni ti, kdo už dávno ze hry vypadli, ve finále se fandilo jak ve skutečné aréně. tohle jsem nikdy online nezažil, ať jsme zkoušel hrát cokoli. buď mi vadilo, že hraju proti samé brazílii, do toho se půlka debilů poté, co dostali první gól odpojovala, neskutečná honička s míčem nebo pukem od brány k bráně, prdlajs kombinace, otlačený palce, jak permanentně mačkáš sprint, protože to jinak prostě nejde atd. kéž byste měli lepší zkušenosti, ale já jsem kdysi začal lan parties organizovat právě proto, že se to nedalo s onlinem vůbec srovnat.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE:

Taky hrávám s kámošema, poměrně často. Vlastně zhruba jednou do měsíce míváme takovou minilanku a někdy se to fakt nehorázně protáhne. Ale nemá to pro mě tu atmosféru např. online ligy, kdy musim hrát naplno od 1. do 95. minuty...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    ja si paradne online zahral jenom s kamosem, se kterym jsme k tomu oba pristupovali s nadhledem a pohodou a vysledek nebyl to, co pro nas bylo primarni. a tim jsme paradoxne dokazali vytvorit takovou atmosferu, pohodu a fotbalovost, ze to bylo naprosto skvely. nadherny zapasy, paradni akce, krasny situace, uzasny branky atd. a jeste jsem si u toho pokecali mikrofonem, navzajem si opchvalili, kdyz se tomu druhymu neco hezkyho povedlo, proste pohodovej vecer a vubec to nebylo o tom, ze bysme hru flakali. hralo se naplno, jen tam nebyla zadna upjatost, urputna vidina, ze jak nevyhraju, svet se zbori a podelaj se mi statistiky. a taky jsem nemusel hrat vsechny zapasy proti brazilii, ktera byla tenkrat v kurzu a clovek nenasel na netu soupere, kterej by hral s necim jinym. :) naopak jsme vetsinou meli nejakej prumernej mancaft a sem tam si to ozdobili nejakym zapasem narodaku nebo tak neco. i v tom byla krasa, ze bylo citit, jak ta hra je najednou cela jina. ne lepsi, ne horsi, ale jina. jak kdyz koukate na kvalitni ligu a pak prepnete na kvalitni mistrak. tohle ale clovek asi zazije fakt jen s kamosem a proto me online hrani jako takovy nijak extra nelaka.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: souhlasim
    mám období, kdy mě baví jenom online, ale teď od vánoc hrávám spiš offline, např i proto, co sem psal níž
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    ja se zatim s komplem bavim na full manual a Legendary vic nez dobre. uplne paradni zapasy. ono mi to proti komplu prijde takovy organizovanejsi, vic fotbalovy. online to je zase jiny, intenzivnejsi, ale mam pocit, ze to byva casto na ukor fotbalovosti. takovy to honeni se za micem s vrtuli v zadku, za kazdou cenu. i tim, ze to ne vzdycky jede tak uplne plynule do toho clovek vnasi takovou tu urputnost vsude bejt a nic nepokazit. ale treba mate zkusenosti jiny.
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    no ja hraju akorat online, jinak je to polovicni zabava :]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam