• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    THESTOUPA: no ty top ligy tam jsou a to staci bych rekl. ea maji zaplaceno 90% toho dulezityho co se ve fotbale hraje. zbytek by byl "nice to have", ale neni nutnost.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PUSHER: tak stejne by to mohlo balit EA, protoze nemaj licenci na nektery vyznamny souteze...
    a navic pokud to konami zabali, tak EA nebude mit ani zdani konkurence a FIFA zas pujde do hajzlu.
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    bpohu8zel konami ujel vlak. dobrej fotbal bez ofiko soupisek to proste nejde. ja to hraju i proto, ze si tma proste toho rooneyho treba vyberu a hraju s nim. nejaky zmrseny jmena mne nezjiimaji, ikdyby ten model byl sebelepsi,.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    tak to ja jsem PES leta hral a byl jsme z nej kdysi nadsenej. dokonce jsem byl mozna prvni, kdo o nem kdysi ve verzi PES 3 (prvni verze pro PC), dokazal verejne napsat, ze to je skvelej fotbal (tehdy panoval nazor, ze to je zmrsenina). to bylo v letech, kdy mu fifa nesahala ani po kotniky a kazdej rok jen vymyslela jiny koncept, kterej s fotbalem mel minimum spolecnyho. pak ale EA pochopili, ze takhle fotbal neudelaji, a zacli jit cestou vyvoje. okopirovali z PES vsechno, co bylo dobry, prepracovali vsechno, co v PES nefungovalo, a zacali pridavat spoustu novych sikovnych veci. PES se paradoxne prave v te dobe zasekl ve vyvoji, zacal sam sebe prznit a dela to dodnes. zarputile porad trva na starem enginu, kterej jej brzdi, je prekonanej a kterej by potreboval zahodit a zacit znova. kazdej dalsi rocnik PES je jen prodlouzenym utrpenim, i kdyz ten letosni konecne predstavuje aspon jistej posun k lepsimu, nicmene konkurenci dnesni FIFE nema sanci predstavovat. tohle je nestrannej nazor, neresim ted ty, kdo zatvrzele propaguji tu ci onu hru, hlavne proto, ze odmitli zkusit tu druhou. kdysi jsem psaval pro tiscali a proslo mi toho rukama fakt hodne. pes byl muj milacek, ale ty doby uz jsou davno pryc. v kazdym pripade Konami preju, at se jim dari, ale v jejich dosavadnim pocinani nevidim tu spravnou cestu.
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    MICKEY_MOUSE: tak jasne, ze jde uz o detaily, a celkove je fifa11 bozi hra. nebo aspon pro mne,. nejepsii fotbal co jsem kdy mel moznost hrat,. musim rict, ze pes jsem v zivote nehral a odjakziva mastim pouze fifu.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    ja teda musim rict, ze se mi FIFA celkove moc libi a fandim tem, kdo na ni pracujou. ma svoje chybky, ale to se najde na vsem, vzdycky je co zlepsovat. neni v ni ale nic fatalniho, kvuli cemu by se to nedalo hrat, nebo co by hru vylozene kazilo.
    mne treba na PC verzi mrzi obcasny nepisknuti skutecně neprijemnyho zakroku do tela. je videt, ze rozhoduje jednoduche pravidlo - dotkl se mice, faul neni, nedotkl se, faul je. coz ve hre casto nejde tak jednoznacne uplatnit, nekdy hrac do toho druhyho najede jak buldozer. ale chapu, ze to tak ted je a budu rad, kdyz se to nekdy zlepsi. nijak to ale muj nazor na tu hru jako takovou nemeni.
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    jinak, ja doufam, ze ve fife12, konecne odstrani ty debilni bugy, viz ten krajni obrance jak zustane v ofsajdu, nepiskani rukou, a pridaji resp udelaji na urovni celkove spravu online pro PC,. viz chat, in game chat, sirsi moznost nastaveni, ranked team hra, moznost vytvareni turnaju a lig v ea lobby, atd.
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    MICKEY_MOUSE: no jo, tak treba spanelsko, real a barcu hnedka vypinam, jakmile si to souper vezme. Nemam chut se nasirat souboji s naspeedovanym Villou :D
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    já věřím, že ve dvanáctce už se pc a nextgen srovnaj.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    teoreticky by pc verze fify 12 mohla vypadat jako 11 na NG konzolích, doufejme
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    NELLI: a já řikám: buď za ně rád! :)))
    NELLI
    NELLI --- ---
    PROCKOOP:
    PUSHER:

já se s váma kluci nehádám, a vůbec se nedivim, že jste to neviděli, páč jak říkám, je to strašně sporadický. Mám odehráno taky něco kolem 500 matchů (online i offline), a za tu dobu to byly akorát 2 písknutý ruky.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: no tak to taky někdy dopadá - ale fakt dost dělá taktika... a rychlost dělaj hlavně nahrávky a sprint tolik ne
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PUSHER: to, co píšeš vím. ale to je teorie, a takhle si právě zahraju parádně s komplem.
    v praxi se připojím online, proti mě nastoupí brazílie, a borec nic jinýho než sprint nepoužívá. já s tím pak nedokážu udělat nic jinýho, než sprintovat soplečně s ním, jinak si neškrtnu a neubráním jej. hra stojí za prd, vůbec mě to nebaví. takhle to znám online já.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    PUSHER: přesně! od novýho roku zas hraju online a sprint používám megavyjímečně!! na bránění např je nejdůležitější formace a taktika
    sprint v obraně jenom když mi už utiká sám na čecha, současně s nim vybíhám a s obráncem "napadám" přihrávkou. akorát to občas čech ukopne skluzem do beka, kterýho tim skluzem rovnou sundá a balon se odrazí znova k útočníkoj, kterej to dává do prázdnej za pohledu dvou ležících hráčů na vápně :)))
    no a v útoku taky jenom když utikáš po lajně nebo deš/máš šanci jít sám
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    PROCKOOP: jo, to podepisuju, po asi 250 hrach, jsem ruku pisknout jeste nevidel.
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    MICKEY_MOUSE: no, ono drzeni sprintu je takovej newbie habit bych rekl. protoze casem zjistis, ze ten sprint ti zapas nevyhraje a be znej, resp kombinace pohybu bez sprintu, a obcasnyho pouziti je mnohem ucinejsi, at uz z hlediska energie, a celkkove i moznosti prejit pres hrace...

nicmene na onlineu se da hrat s nizsi kvalitou tymu, takze se to cely lehce zpomali, bohuzel tam jde menit rychlost hry, ale pouze normal a fast,. skoda ze tam nedali jeste slow.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    NELLI: no na PC sem já třeba ještě ruku písknout neviděl vůbec... a to mám online odehranejch nějakejch 350 zápasů
    NELLI
    NELLI --- ---
    PROCKOOP: mno už jsem to v textu deklaroval několikrát, ale tak znova: momentálně od releasu mastim FIFA11. Na PC.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    NELLI: někde v nastavení to de zapnout a vypnout... jakou máš teda verzi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam