• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    NELLI: někde v nastavení to de zapnout a vypnout... jakou máš teda verzi?
    NELLI
    NELLI --- ---
    PROCKOOP: no a jakou verzi myslíš, že mám :)
    Chci tim říct, že se opravdu může zdát, že se ruce nepískaj, protože v minulým ročníku (tedy FIFA10) to bylo x-krát za hru, kdy se ruka odpískala, nicméně jsem ochoten místopřísežně prohlásit a nechat ověřit notářem, že za celou dobu, co FIFA11 na pc mastim (tj. 5 měsíců), mi byla dokonce 2x ruka odpískána ;)

Já vim, 2x za hudrilion her je dost málo, navíc za okolností, kdy toho hraní rukou, ovšem neodpískaný, bylo mnohem, mnohem víc...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    na konzoli jde pískání ruky navolit, dokonce v několika stupních (třeba že za ně nebude pískat penalty apod.). ale jak to funguje nevím, jen jsem to viděl u kámoše v nastaveních. mám PC.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: no tim to neni, ve fifě furt arkádovost je
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PUSHER: na PS3 to teda piska ruce porad, spis mi prijde, ze nekdy az moc. ale musis si teda piskani hrani rukou nejdriv zapnout v nastaveni. pak je nakopavani mice do hracu ve vapne celkem pohodovej zpusob jak se dostat k penalte :-)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: to je fakt. na world class proti týmu s 3 a více hvězdičkama dá jakejkoli hráč každou menší šanci
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    oni jsou hlavně nehorázně přesní v koncovce. zvládnu s obranou ošéfovat celej špíl, ale jednou mi někde něco unikne, a už to je jasnej gól. ale budiž, musím jich zvlaádnout nasázet víc. :) mně zase na onlajnu vadí ten permanent boost, kdy každej s kým jsme zatím zkusil hrát prostě držel sprint celej špíl. a to mě baví mnohem míň než proti komplu, kde mi ta hra ať tak či onak přijde mnohem fotbalovější. už jsme tu psal, že online jsme si parádně zahrál jen s kámošem, kdy jsme do toho nešli kvůli výsledku, ale s chutí se pobavit. a bylo to parádní, krásný akce, krásnej fotbal, kombinace i individuální akce. tohle jsem ale při nejlepší vůli online nezažil. pravda ale taky je, že jsem to už dlouho ani nezkusil. ale po každým online špílu jsem měl vždycky otlačenej prst od sprintování, protože když tak hraje jeden, musel jsem to tak dělat taky. možná jen nemám potřebnej skill, nevím.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    NELLI: no v PC verzi bohužel ne, teda myslim
    NELLI
    NELLI --- ---
    PUSHER: ruce se pískaj, ale oproti FIFA10 jsou hooodně sporadický
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    co mne dokaze totlane nasrat, ze se vubec nepiskaj ruce. borca nastrelim ve vapne a nic. jako to fatk nechapu, jak je mozny, ze takovy zakladni pravidlo a oni to tam nedali...
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    PROCKOOP: jo no, maj tam bufgu jak krava, viz tady to, zapominani se krajnich obrancu, kteri tam kazi ofsajdovou linii. na to je potreba si dat bacha, no. jako bugu tam maji jak krava, a ze by vysel nejakej patch 1.02 to nic,. kua, give us wot we paid for...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    PUSHER: to je zas o rozběhu a demenci obránců, která je někdy ve fifě nehorázná, kupříkladu krajní obránci sou věčně za stoperama...
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    MICKEY_MOUSE: no, ja prave proto offline mod defacto nehraju, protoze na nejvyssi uroven se souper nezlepsi ve hre, ale hraci jsou jakoby naboostovani, rychlejsi, duraznejsi. proste jakoby si ke kazdemuy atributu dal +10, coz mi prijde uz nerealny, kdyz kolem terryho probehne villa zpusobem jakoby ten terry bezel klusem.

MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PUSHER: přesnost bude určitě hrát velkoui roli, učím se hrát se vším na manuál, takže je to hodně o rukách, a ty nepřesnosti v tom jsou častý. když přepnu na chvíli na automat, tak je hned vidět, jak se to celý šíleně zjednoduší, zpřesní, a mnohem víc akcí dojde až k zakončovací střele na bránu.

s tou "aktivitou" jsem měl ale na mysli něco trochu jinýho - spoluhráče, nikoli toho, koho zrovna ovládám. přijde mi, že když ve vápně lítá míč, je počítačem ovládanej soupeř mnohem aktivnější než moji vlastní počítačem ovládaní hráči. chybí mi u nich skutečnej důraz, snaha jít důrazně za míčem, kterej letí kolem nich. často to vypadá, jako by akci předem vzdali, namísto aby šli tvrdě do míče. a platí to i v mým vlastním vápně - letí tam centr, a když nechám svýho obránce samotnýho jednat, tak v drtivé většině případů ho soupeřův útočník s přehledem překoná. ve vápně soupeře to je zas naopak - obránci v pohodě odzbrojí nebo odblokují mé útočníky.
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    MICKEY_MOUSE: no, zalezi to na pohybu, a durazu, jak pises. dobra kombinace zmeny smeru + sprintu udela divy, tak stejne u centru, nabeh k balonu (drzeni nahravky) a v pravej okamzik trknuti hlavou hodne pomaha,.
    zkus mozna i zpresnit centry/prihravky.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: no vždyť píšu, že nemoh. :) ale v ovládání jsem to nenašel, tak jsem to vzal jako fakt a objevil to až náhodou. bez toho to ale fakt nešlo hrát, útok hrozně pasivní. všichnio se zasekli pět metrů před vápnem a hotovo. soupeř stál pěti chlapama na hranici vápna a já marně vymejšlel, jak se skrz to dostat.

a možná poradíte i s další věcí, se kterou si lámu hlavu - důraz útočníků v koncovce. přijde mi, že obránci jsou mnohem aktivnější, když jde o nabíhání na centry a přihrávky do vápna. prostě mám pocit, jakoby můj útoičník kašlal na to jít do míče, snažit se ho dorazit do brány, natáhnout se po něm, položit se do přihrávky, dorazit ji za golamana... dělám něco blbě? je v tom taky nějaká finta, kterou jsem zatím nerozklíčoval? počítač když útočí tyhle věci v pohodě řeší, tak si říkám, že to nějak půjde.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: Heeee to srim nabíhanim je poměrně stará věc kterou EA okopčili od Pro Eva,který to tam mělo už od první serie (to se jmenovalo ISS PRO) se divim ,že si bez toho mohl normalně fungovat :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    THESTOUPA: super :)

kazdopadne komentar tohoto jedince me nadzvednul ze židle :)
    Wartryton :
    na co zakroužkovat? já jsem si hlavní přestupy udělal manuálně.V Chelsea Torres a v Liverpoolu Suaréz,to už je tam jasná věc. Akorát v online to chybí no

pro mě on-line nejduležitější :)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    super, moc díky. v každým případě v tom asi rozdíl bude.

jinak mně hrozně pomohlo, když jsem nedávno objavil to, co mi ve hře chybělo. respektive v seznamu ovládání to není, i když to ta hra umí. jde o přihrávku, po které se hráč rozeběhne dopředu (tuším je to LB+přihrávka). v helpu je pouze LB+2×přihrávka, což automaticky na toho rozběhnutýho hráče i vyšle narážečku, to jsem ale nechtěl. konečně mi hráči nabíhaj při útoku dopředu a nezůstávaj vzadu. do té doby jsem furt řešil problém, proč vepředu nemám komu přihrávat a musím útoky brzdit, protože jsou spoluhráči jacísi pasivní. furt jsem to chtěl štelovat taktikama, což nepomáhalo, případně je ručně honil dopředu, ale to bylo často už pozdě, zdržovalo to celou akci. takže jsem sice celej špíl měl pozičně navrch, ale koncovka stála za prd, vytvářel jsem si minimum šancí, všechno končilo před hranicí vápna na mrtvým bodě. co jsem tohle začal používat, tak je to úplně jiná hra.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam