MICKEY_MOUSE: divej, ja jsem ve svem zivote dokazal dost veci nektery s vetsim uspechem, nektery s mensdim, nektery s lepsi odezvou okoli, nektery s mensi odezvou.
kdyz chi pit colu, tak si koupim colu, kdyz chci cigara tak si koupim marlbora, kdyz chci ctyrkolku tak subaru a kdyz fotbal tak fifu,. a proc? protoze to je fotbal se vsim vsudy, a to dostavam vsechno uz v zakladnim baleni. nemusim cekat az to nejakej hobby vyvojar (samozrejme respekt jim) nekde zbastli a pak to da na net, aby mi to pak padalo a nemohl hrat online kvuli nekompatibilite jednotlivych packu u ruzncyh hracu.
ja totiz ty penize nezminil kvuli tomu, aby tys to otocil na argument, ze si kazdej mysli, ze kdyz plati, ze dostane vsechno. chtel jsem spise rict, ze pri cca stejne cene za produkt, muselo EA z dane ceny jeste hoodne penez odsypat pro Fifu, aby zaplatila klubum za licence, urcite hoodne penez muselo dat do vyvoje fyz. modelu, tzn. si vyrazne snizili ziskovost, ikdyz dokazali udelat ten fotbal lepsi. jak je to mozny? proc konami hrabe a nedava do vyvoje a drzi akorat stejnou marzi, aniz by ten produkt nekam posunuli vuci konkurenci, ikdyz se dlouho vi, ze proste fotbal bez soupisek a klubu hrat preici nejde, nebo???
nastesti doba, kdy konzument, clovek kterej plati, muze byt rad za to, ze mu vubec vyvojari neco predhodili je nastesti pryc a tezit z toho bude prave jen koncovej uzivatel, takze budme radi za ty dary.