• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    GONZA223: jo, jeste kdyby se to dalo hrat i na pc, ze jo.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Tak jsem si docela důkladně proklepnul ten Ultimate Team a jak jsem to na poprvé zavrhnul,tak jsem se docela dost spletl,protože je to opravdu dost návykový !

Možnost on-line turnajů,je největší +
    A jako pokud alespon někoho chytnul někdy jakýkoliv manager,tak si tady rovněž příjde nemálo na své !
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Update your game on 17th February. | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/intl/football/news/futnewfeatures-7
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    GONZA223: slibovali nejakej patch se spoustou uprav pro Ultimate Team, neni to uz ono?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    tak jsem akorat ted zapnul FIFU 11 na ps3 a vysel nejakej novej patch 1.04 ...
    nevite nekdo co by mel obsahovat ?
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    luxusni :-)

PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223: no pro single player hráče to problém bejt může, protože manažerskej mód ve fifě a ten v PES sou každej jinej a ve FIFě je realnější - tim myslim nákupy, ligy apod. to někomu může na PES vadit a nebo naopak
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    tak jsem to tu procetl,a tak nejak v tematu PESvsFifa s vama souhlasim ... je hrozna skoda ze konami poslednich par let na nejakej posun kupredu kaslou.Protoze at se to vam ortodoxnich fifakum libi nebo ne,tak je to prave Pro Evolution Soccer,kdo ne malou dobu jasne diktoval pravidla.Uz od prvniho dilu,tzn ISS PRO EVOLUTION,ktery tehdy vzsel pouze na PS1,bylo jasne videt ze se snazi o uplne jinej fotbal,nez EA.Dodnes ma PES jasne lepsi nastaveni taktiky nez FIFA,jednotlive postaveni hracu.urcovani pozic,nastaveni osobni obrany atd.Myslim,ze i dnes ma PES neco,cim je v nekterych hernich aspektech a i fotbalovosti stale nad fifou.Dodnes,mi pripada ze PES je takovy plynulejsi,pomalejsi,proste na pohled fotbalovejsi,nez li v nekterych pripadech az zbrkla FIFA.Ovsem z toho vami tady zminovaneho duvodu ze KONAMI se trozku zaseklo v case minulem,za to konkurencni fifa udelala oproti drivejsim rocnikum neskutecny krok kupredu,jsem loni a letos po nekolikaletem hrani PSA,presel jednoznacne na FIFU.Kazdopadne to musi uznat kazdy,kdo alespon trochu poznal oba fotbaly,ze FIFA ne jednu finesu z ovladani okopirovala od konkurence.Ovsem jednoznacne ted ve FIFA 11 je ovladani daleko dokonaleji vychytane nez u PSA.Co se tyka tech ofiko tymu,dresu,log,turnaju tak je mi to fuk.Myslim ze neni takovej problem si do pro eva stahnout a nainstalovt pomerne dost casto aktalizovani patch.Akorat nevim jak je to s patchema na PS3.

shrnuto podtrzeno FIFA ma ted nejeden zolik v rukavech a doufam,ze bude pokracovat stejnym stylem vyvoje jako doposud...
    CESKI
    CESKI --- ---
    PROCKOOP: heeerdek dám si bacha :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    CESKI: heh, nezapomeň na aktualizaci soupisek okolo 23. února! :)
    CESKI
    CESKI --- ---
    včera jsem konečně přešel z 10 na 11 .....
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    MICKEY_MOUSE: jo, ja nezakryvam, ze jsem mozna trochu zaujatej, protoze od jakziva hravam fifu. pes jsem mel moznost zkusit jenom kratce, a moc mne to nechytlo, proto jsem e radeji vzdy vratil k fife, ikdyz tam nektere veci nebyly uplne dotazene. nastesti ea urazili obrovsky kus cesty a uz to vse smeruje k naprosto perfektnimu fotbalovymu zazitku (pro mne), jenom vychytat nejaky ty chybky,.

btw. money rules the world, tak to proste je a ono nemuzes prodat jeden rohlik (licenci) dvarkat ze jo. to stejne je ted aktualne v CR s Premier League, neskutecne mne stve, ze to prplatila rumunska DigiTV, na ukor Nova Sportu, kde to clovek mel v HD a s origo komentarem. takto budeme jeste dalsi 2 roky cekat, jestli je NovaSport priste preplati. bohuzel tak to je....
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PUSHER: ja jednak nepsal o tobe, ja to psal jen jako argument mnoha lidi, kteri dokazou nadavat a tzrvat na svych rigidnich nazorech.

co se tyka licenci, nejsem si jisty, jestli vis, jaka je situace. nejde o to, ze by konami na nich chtelo setrit, ale o to, ze kdyz si je jedna firma na X let koupi, uz ta prava nikdo jinej nemuze dostat. a to si myslim, ze je saskarna, kde se mysli jen na penize, misto na lidi, a za tu nemuze ani konami, ani ea - muj osobni nazor, nikoho o nem nepresvedcuju. proto to resi Konami jak to resi a nedela to spatne. neoficialni, lec profesionalni patch funguji naprosto bez problemu a kazdy je pouziva. predstav si sebe v situaci, ze chces delat pocitacovej fotbal, venujes tomu sopustu casu a nadseni, a pak se dozvis, ze nekdo koupil licenci na vsechny mancafty na deset let. ma to byt duvod to cele vzdat, kdyz te to bavi a chces dobrej fotbal pro hrace vytvaret? jsi snad od tohodle okamziku nemehlo, na ktery maj druzi nadavat a psat si na internetu o jeho neschopnosti si licence poridit? muzes udelat dve veci - vysrat se na to, anebo jit za svym snem dal.

to cele pisu jen proto, ze veci nebyvaji cernobile a neznalost jejich skutecne podstaty je nejcastejsim podnetem pro spekulace, ktere se pak siri jak lavina a po chvili uz nikoho nezajima, jaka je skutecnost, lide jsou zaslepeni tim, co uz si stihli o dane veci "myslet" a uz si svou zabednenost nedaji rozmluvit, nepremejsli, jen dokola opakujou to svoje. psaval jsem pro tiscali a vim moc dobre, kolik lidi plivalo treba na fifu, a pak se ukazalo, ze ji v zivote nehrali. ono to tak je vetsinou, ze lidi nadavaj nejhlasiteji na neco, o cem uplny prd vedi. opet rikam - neber to osobne, neni to proti tobe. a v podstate ani proti nikomu, je kazdyho vec, jestli se zabedni anebo otevre.
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    MICKEY_MOUSE: divej, ja jsem ve svem zivote dokazal dost veci nektery s vetsim uspechem, nektery s mensdim, nektery s lepsi odezvou okoli, nektery s mensi odezvou.

kdyz chi pit colu, tak si koupim colu, kdyz chci cigara tak si koupim marlbora, kdyz chci ctyrkolku tak subaru a kdyz fotbal tak fifu,. a proc? protoze to je fotbal se vsim vsudy, a to dostavam vsechno uz v zakladnim baleni. nemusim cekat az to nejakej hobby vyvojar (samozrejme respekt jim) nekde zbastli a pak to da na net, aby mi to pak padalo a nemohl hrat online kvuli nekompatibilite jednotlivych packu u ruzncyh hracu.

ja totiz ty penize nezminil kvuli tomu, aby tys to otocil na argument, ze si kazdej mysli, ze kdyz plati, ze dostane vsechno. chtel jsem spise rict, ze pri cca stejne cene za produkt, muselo EA z dane ceny jeste hoodne penez odsypat pro Fifu, aby zaplatila klubum za licence, urcite hoodne penez muselo dat do vyvoje fyz. modelu, tzn. si vyrazne snizili ziskovost, ikdyz dokazali udelat ten fotbal lepsi. jak je to mozny? proc konami hrabe a nedava do vyvoje a drzi akorat stejnou marzi, aniz by ten produkt nekam posunuli vuci konkurenci, ikdyz se dlouho vi, ze proste fotbal bez soupisek a klubu hrat preici nejde, nebo???

nastesti doba, kdy konzument, clovek kterej plati, muze byt rad za to, ze mu vubec vyvojari neco predhodili je nastesti pryc a tezit z toho bude prave jen koncovej uzivatel, takze budme radi za ty dary.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: máme vrámci toho fifa.cz sraz takže určitě! ten termín ale ještě neni jistej. narozdíl od loňska je to jenom na jeden den a registrace ještě ani nezačala. ale rozhodně si od toho slibuju víc jak loni
    hraje se na PS3
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: a jdeš do toho?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Mimochodem kvalifikace FIWC bude asi 26. února v praze, jestli sem to ještě nepsal.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    debata pes vs fifa je samozrejme nesmysl. :) at si kazdej dela co ho bavi a neresi zbytek. ja jsem z te fify nadsenej a uzivam si ji. kdyz mam chvilku a chci zarelaxovat, dam si spil a bavim se u toho. a tak to ma bejt. lásku všem! :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: já za ní dal 800,- v předprodeji a to bylo zhruba 10 hodin letní brigády. je otázka, jestli mi fifa ještě další čas vzala nebo dala dost hodin zábavy. občas (když to ty kokoti 2x za sebou odpojej) si řikám, že vůbec žádnou :))

jinak zajímavej rozbor povahy :D tohle fifa vs. pes nikdy nedělalo moc dobrotu. každá hra je jiná a každá baví někoho jinýho. a stejně je nejvíc lidí, který nebaví ani jedna
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PUSHER: delej si co chces, mas na to pravo. az sam neco poradnyho dokazes, verim, ze i zmenis uhel pohledu. ty nehledas reseni, ty hledas problemy.

btw ta pitoma tisicovka, kterou za hru clovek da, je ve skutecnosti neuveritelny prd oproti tomu, jakou hodnotu si kupuje (tu dokazes propit za vecer, a mit z toho akorat bolehlav. zajimavy, ze nad timhle nikdo nelamentuje). to si ale spousta lidi uvedomi az pote, co sami neco dokazou. spousta ostatnich se namisto toho umi jen ohanet vetou, ze "za svoje penize bla bla bla...". kazdej, kdo si k necemu poradnymu sedne a zacne neco vytvaret pro druhy, se na to diva uplne jinak. tohleto je uvazovani tech, co zatim nic poradnyho nedokazali, delaj praci, ktera je nebavi, jen proto, ze patnactyho vejplata. pak sedi doma frustrovane na prdeli, cumej do televize nebo do kompu a chtej se "za svy prachy nechat bavit". vsechno vedi nejlip, na vsem videj jenom to spatny, vsechno je sere, protoze i oni sami sebe serou, nevazi si sebe, nedokazou si teda vazit ani druhejch. tohle ale neber nijak osobne, to tak proste je. jen jsme se potreboval vykecat. :)
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    MICKEY_MOUSE: jaka neznalost veci?? moc nechapu o cem mluvis,. promin, fanouskovska zakladna mne nezajima,. verim, ze to uvolnuji ale stejne tkajak si ted do fify nic vyjma originalne releasnutych updateu nenahravam, tak bych to nedelal ani tam, tim padem bych za svych cca stejne penez jako dam za fifu, mel zkomoleny jmena a nerealny dresy. diky nechci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam