• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    DNESKA JE TŘIADVACÁTÝHO!
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: nenašel jsem úplně přesně ten, co mám (kupoval jsem ho už hooodně dávno, ale tohleto vypadá úplně stejně, jen to má navíc krom USBčka i další dva konektory, čili je to nějaká vylepšená obdoba: http://prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/kabel-adapter-playstation2-gameport-usb-xbox-gc/

jen upozorňuju, že to je pro PS2kovej dualshock, nevím, jestli je to kompatibilní i s PS3kovým. já používám PS2kovej. nicméně věřím, že kdybys jim zavolal, poradí ti.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223: protože na xboxu hraje UT míň lidí, je to logický...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE:
    PUSHER: kucí můžete mi dat nejaky konkretnější info o té redukci ... Bych docela rad propjil dual shock s tim PC
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PROCKOOP: fakt jo ? To nechápu proč . Každopadně já se vydal směrem nakupování mladejch hráčů,ktrým postupně zlepšuju atributy.Zatim jsem ale teprve v první,bronzové kategorii hráčů
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    MICKEY_MOUSE: mam to podobne, ps3 ovladac mi tradicnim usporadanim vyhovuje vic, nez ten xboxovej,.

jinak dela se redukce do ktere das klidne k xboxu ps3 gamepad. zkus goolglit, mozna v praci mam jeste link...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223: je docela podstatnej rozdíl mezi cenama hráčů pro UT na Xboxu (levnější) a PS3 (klidně 2x dražší)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: jen pro info - já používám na PC odjakživa gamepad od Playstationu. připojit se dá kabelem asi za sto korun a nedám na něj dopustit.

btw ovladač k Xboxu mi nikdy nesedl tím, že má prohozenej levej knipl se směrovým tlačítkem. nevíte někdo, jestli jde k Xboxu připojit gamepad z PS3? zní to sice dost bizarně, ale možný je všechno. :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PROCKOOP: hraju na ps3 ... proč ? on je i nějáký rozdíl mezi těma konzolovýma verzema ? Ja s Xboxem nemám s fotbalama žádnou zkušenost.Dřív pouze PC a pro evo,a ted PS3 kde jasně vítězí FIFA ! Zrovna před pár dny,jsem si nainstaloval na PC FIFU 2011,a nedohrál jsem ani jeden match :) ,Strašně moc sem si zvyknul na DUAL SHOCK a i když mám na PC joypad,řekl bych jeden z nej.co se na trhu PC gamepadů dá sehnat,to ovádání i pohyby byly jasně pro PS3...Jediný v čem vyniká fifa na PC,je samozdřejmně grafika...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223: šak se to týká hlavně nakupování hráčů a celýho online rozhraní
    asi už sem se na to ptal, ale hraješ na xboxu nebo ps trojce?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    aha ono to je jenom na konzolových verzích :) To jsem vůbec nevěděl...
    Zatim jsem odehrál jeden on-line turnaj a ani jednou to nespadlo ... No každopadně na to vzniká,alespon u mě poměrně velká zavislost ...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    PUSHER: no jestli to bude příští rok, tak to bude chtít nehoráznou investici do serverů, protože už takhle to děsně často padá
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    GONZA223: jo, jeste kdyby se to dalo hrat i na pc, ze jo.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Tak jsem si docela důkladně proklepnul ten Ultimate Team a jak jsem to na poprvé zavrhnul,tak jsem se docela dost spletl,protože je to opravdu dost návykový !

Možnost on-line turnajů,je největší +
    A jako pokud alespon někoho chytnul někdy jakýkoliv manager,tak si tady rovněž příjde nemálo na své !
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Update your game on 17th February. | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/intl/football/news/futnewfeatures-7
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    GONZA223: slibovali nejakej patch se spoustou uprav pro Ultimate Team, neni to uz ono?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    tak jsem akorat ted zapnul FIFU 11 na ps3 a vysel nejakej novej patch 1.04 ...
    nevite nekdo co by mel obsahovat ?
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    luxusni :-)

PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223: no pro single player hráče to problém bejt může, protože manažerskej mód ve fifě a ten v PES sou každej jinej a ve FIFě je realnější - tim myslim nákupy, ligy apod. to někomu může na PES vadit a nebo naopak
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    tak jsem to tu procetl,a tak nejak v tematu PESvsFifa s vama souhlasim ... je hrozna skoda ze konami poslednich par let na nejakej posun kupredu kaslou.Protoze at se to vam ortodoxnich fifakum libi nebo ne,tak je to prave Pro Evolution Soccer,kdo ne malou dobu jasne diktoval pravidla.Uz od prvniho dilu,tzn ISS PRO EVOLUTION,ktery tehdy vzsel pouze na PS1,bylo jasne videt ze se snazi o uplne jinej fotbal,nez EA.Dodnes ma PES jasne lepsi nastaveni taktiky nez FIFA,jednotlive postaveni hracu.urcovani pozic,nastaveni osobni obrany atd.Myslim,ze i dnes ma PES neco,cim je v nekterych hernich aspektech a i fotbalovosti stale nad fifou.Dodnes,mi pripada ze PES je takovy plynulejsi,pomalejsi,proste na pohled fotbalovejsi,nez li v nekterych pripadech az zbrkla FIFA.Ovsem z toho vami tady zminovaneho duvodu ze KONAMI se trozku zaseklo v case minulem,za to konkurencni fifa udelala oproti drivejsim rocnikum neskutecny krok kupredu,jsem loni a letos po nekolikaletem hrani PSA,presel jednoznacne na FIFU.Kazdopadne to musi uznat kazdy,kdo alespon trochu poznal oba fotbaly,ze FIFA ne jednu finesu z ovladani okopirovala od konkurence.Ovsem jednoznacne ted ve FIFA 11 je ovladani daleko dokonaleji vychytane nez u PSA.Co se tyka tech ofiko tymu,dresu,log,turnaju tak je mi to fuk.Myslim ze neni takovej problem si do pro eva stahnout a nainstalovt pomerne dost casto aktalizovani patch.Akorat nevim jak je to s patchema na PS3.

shrnuto podtrzeno FIFA ma ted nejeden zolik v rukavech a doufam,ze bude pokracovat stejnym stylem vyvoje jako doposud...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam