• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: tak to si jako docela frajer,hrát vše na manual ... Protože např.manuální střely jsem fakt nezvládal :) Ja jediný mám na manualní ovládání mam přihrávky a přepínání hráčů a i to manuálmí přepínání mě někdy dost vytočí...Jinak zatim zvládám max, uroven na profíka ...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Já jsem hodně rekreační hráč, a mám dost problém s koncovkou. Odehraju celej špíl v pohodě, bránění mi nedělá problém, ale vypracovat si gólovou příležitost, s tím se trápím. Dostanu se vždycky k vápnu, a tam někde před jeho hranicí o míč přijdu. Hraju na World Class a plně manuální ovládání. ale jak projít obranou a uvolnit se, to je pro mě zatím pořád tajemství.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    GONZA223: jáááá :) ale jsem v těžkym začatku.Zatim jsem si netroufnul ani na jeden on-line turnaj a ty single turnaje zvladam tak maximalne na profesinoala.U WorldClass a Legendary turnaju sem tezce v koncich.

Zatim jsem lehce překročil bronovou uroven hráčů ve svém týmu a posílil i 3 zlatejma hochama jako Squillaci s Denilsonem z Arsenalu či Slovenskeym supertalentem Vlado Weisem,ale jak říkám turnaje na profika jsou pro me zatim zaklety...
    HLEN
    HLEN --- ---
    parite nekdo ten UT mod ? na PS3 ... ze bych si vas dal do pratel ;)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    jo, už to funguje. :) dík.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    tak soupisky už údajně vyšly i pro PC, ale já teď stahuju v ubuntu tak se nemůžu sám mrknout :))
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: na PC verzi ještě nevyšli, bohužel. dneska to skoro celej den testujou
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    sorry za možná lame otázku, ale 23. 2. měly vyjít aktuální soupisky. a ani dnes, když si dám stáhnout aktuální soupisky mi to píše, že žádný nový neexistujou. co to, znamená to, že si je hra sama načetla, anebo je v tom nějaký zakopaný pes? mám PC verzi FIFA 11.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Souhlasim, taky jsem mel kdysi davno ten nejlepsi Logitech, a jak byl daleko pred vsema ostatnima gamepadama, tak ten sonackej je o tolik jeste pred nim. Navic ho mam X let a porad funguje jak novej, proste neznicitelnej.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    ha uz sem nasel podrobnej popis jak zapojit ovladas s PS3ky na PC a jako je to uplne o necem jinem nez s tim Logitechem...
    Připojení Sixaxis/Dualshock 3 k PC (x32, x64) [Archív] - Console-Forum.net
    http://console-forum.net/archive/index.php/t-56473.html
    jak FIFA tak i ted me s tim PS3 ovladacem zacalo normalne i bavit PRO EVO :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    DNESKA JE TŘIADVACÁTÝHO!
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: nenašel jsem úplně přesně ten, co mám (kupoval jsem ho už hooodně dávno, ale tohleto vypadá úplně stejně, jen to má navíc krom USBčka i další dva konektory, čili je to nějaká vylepšená obdoba: http://prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/kabel-adapter-playstation2-gameport-usb-xbox-gc/

jen upozorňuju, že to je pro PS2kovej dualshock, nevím, jestli je to kompatibilní i s PS3kovým. já používám PS2kovej. nicméně věřím, že kdybys jim zavolal, poradí ti.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223: protože na xboxu hraje UT míň lidí, je to logický...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE:
    PUSHER: kucí můžete mi dat nejaky konkretnější info o té redukci ... Bych docela rad propjil dual shock s tim PC
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PROCKOOP: fakt jo ? To nechápu proč . Každopadně já se vydal směrem nakupování mladejch hráčů,ktrým postupně zlepšuju atributy.Zatim jsem ale teprve v první,bronzové kategorii hráčů
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    MICKEY_MOUSE: mam to podobne, ps3 ovladac mi tradicnim usporadanim vyhovuje vic, nez ten xboxovej,.

jinak dela se redukce do ktere das klidne k xboxu ps3 gamepad. zkus goolglit, mozna v praci mam jeste link...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223: je docela podstatnej rozdíl mezi cenama hráčů pro UT na Xboxu (levnější) a PS3 (klidně 2x dražší)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: jen pro info - já používám na PC odjakživa gamepad od Playstationu. připojit se dá kabelem asi za sto korun a nedám na něj dopustit.

btw ovladač k Xboxu mi nikdy nesedl tím, že má prohozenej levej knipl se směrovým tlačítkem. nevíte někdo, jestli jde k Xboxu připojit gamepad z PS3? zní to sice dost bizarně, ale možný je všechno. :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PROCKOOP: hraju na ps3 ... proč ? on je i nějáký rozdíl mezi těma konzolovýma verzema ? Ja s Xboxem nemám s fotbalama žádnou zkušenost.Dřív pouze PC a pro evo,a ted PS3 kde jasně vítězí FIFA ! Zrovna před pár dny,jsem si nainstaloval na PC FIFU 2011,a nedohrál jsem ani jeden match :) ,Strašně moc sem si zvyknul na DUAL SHOCK a i když mám na PC joypad,řekl bych jeden z nej.co se na trhu PC gamepadů dá sehnat,to ovádání i pohyby byly jasně pro PS3...Jediný v čem vyniká fifa na PC,je samozdřejmně grafika...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam