THESTOUPA: přesně jsi to vystihl a tak to má bejt. mně se na FIFA líbí, že je otevřená takovýmu i makovýmu hraní. já to mám přesně naopak než ty a obojí je správně. mně zas nejvíc baví se něco učit, cítit tlak, kterej na mě nějaká výzva klade. nebaví mě dělat věci, který jsou snadný a a který mi hned jdou. proto si nejvíc užiju, když se učím si přihrát, poslat centr, udělat narážečku a tak. a mám děsnou radost, když se mi taková trivialita povede a vím, že to celý bylo mejma rukama. vidím tam ten pozvolnej progres, a to je pro mě motivace. vůbec mi nevadí hrát měsíc na nejnižsí obtížnost, abych se vůbec dostal aspoň k jedné střele na bránu. naštěstí mám kámoše, kterej to cítí úplně stejně a když se sem tam sejdeme online, užijeme si to.
jediný, co mě udivuje je, že to manuální ovládání nepoužívají automaticky na těch turnajích, to si myslím, že by mělo bejt při takovéhle hře samozřejmý, tak jak je to naprosto samozřejmý ve všech jiných žánrech. tam mi to přijde škoda a je to poznat i na stylu hry, kdy každej vyloženě spolíhá na to, že počítač dělá většinu věcí za něj a vidíš furt dokola ty samý bezduchý akce na tři přihrávky poslepu od brány k bráně. dívat se na to nedá a při takovým hraní úplně chápu, že jedinou mou motivací je aby aspoň padnul gól, protože to ostatní nemá žádnej smysl.