• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    MICKEY_MOUSE: tak tohle by bylo fajn,ale imho nepude
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    nemáte někdo tušení, jestli náhodou nepůjde ve FIFA 12 hrát online crossplatformově? PC proti PS3 třeba?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PS3 rulez :))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    no tak ja si to na PC rozhodně nezahraju ... cuká se mi to jako prase ... a to i na nejmenší detaily i rozlišení :( Popravdě to ale fakt nechápu ... Všechny ty jejich požadavky splnuju ... Procesor dvoujádro 3litr ... 3 gb RAM a grafika geforce 7900 gs ... takže by mi to mělo jít ...
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    tak na to nové bránění si asi budu nějaký ten pátek zvykat :) aspoň že tam je možnost si to přepnout na starou verzi..
    každopádně oproti 11-ce (PC verze) se to hraje dost odlišně
    první dojem... větší důraz na dribling a souboje, je to trochu pomalejší do kombinace... animací hráčů při veškerých pohybech hodně přibylo, vypadá to moc pěkně
    i ti brankáři se mi zdají mnohem lepší, zdá se že jednoduchá střela pod tělem už jim jen tak neprojde :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    možná se vám budou ty jednotlivý mp3,když si je jen tak pustíte v přehravači hrozně hlasitý,ale je to naschvál pač jinak to v tý FIFě nebylo vůbec slyšet ...
    NIK0DAS
    NIK0DAS --- ---
    díky moc, vyzkouším
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    thx
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    diky...vecer to sosnu :))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    tak tady to je : http://www.uloz.to/10256972/gonza-chants-pack-rar
    nakonec to má jen 350MB jsem zapomněl že tam mám spoustu věcí ve wavu a ty stejně FIFA nepřečte ...

jinak je potřeba v options stahnout hlasitost jak zvůku ve hře tak komentáře ... naopak na plný kule ohulit HUDBU,ta ovlivnuje hlastitost těch nakopírovaných mp3chorálů ...
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    to me strasne bavi, rok co je dlouhy zadny sitovy problem, prijdu domu a nejde se pripojit k xbox live, UPC zas mrda do site :/ omg
    NIK0DAS
    NIK0DAS --- ---
    GONZA223: taky bych prosil, díky:)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    moje první dojmy jsou hodně pozitivní. ta hra mi přijde zas o kus přirozenější (srovnávám s PC verzí FIFA11). a zajímavá zkušenost - zahrál jsem první špíl na defaultní kameru a zjistil, že se to hraje úplně jinak než když jsem to pak přepnul tak, jak jsem zvyklej. byla to úplně jiná hra, tak mě překvapilo, jak obrovskej má kamera vliv.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Dnešní PC demo FIFA 12 má problémy PC Novinky - Stránka 1 | Eurogamer.cz
    http://www.eurogamer.cz/articles/uz-si-muzete-stahnout-demo-na-fifa-12

Aktualizace - EA po obědě informovali, že dnes vydaná PC verze dema FIFA 12 musela být stažena z důvodu možných technických problémů při instalaci. "Pracujeme na nápravě a v horizontu několika hodin bude demoverze opět dostupná na původní adrese," napsal Petr Prošek, PR manažer EA Czech.

Zveřejněny byly také minimální požadavky na hardware. Procesor musíte mít dvoujádrový o rychlosti 1,8 GHz, ve Windows Vista a Windows 7 potřebujete alespoň 2 GB operační paměti, grafickou kartu s 256 MB paměti.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    kdyby měl někdo taky problém to spustit kvůli gamepadu, pomohlo mi tohle řešení:

I got the solution with the pad !! i just copied the file "buttonDataSetup.ini" from the folder "C:\Users\User\Documents\FIFA 11" to the foldef "C:\Users\User\Documents\FIFA 12" and it works !!!
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    tak já demo nainstaluju, ale nebere mi to gamepad (kterej v FIFA fungoval - používám gamepad z Playstation připojenej přes USB). když ho připojím, hra se vůbec nerozjede. když ho vypojím, jede to, ale samozřejmě to nemám jak ovládat. kdyby někdo tušil co s tím budu vděčnej.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    GONZA223: na PSN bude demo az nekdy zitra vecer... proste s klasickym updatem PS Store.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: ne ne božel žadnej učet nemám ani rapidshare ani czshare nikde :)) to uložto je ok ...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: nemas rapidshare?

btw vubec to nespecha :) ja se k tomu dostanu az v noci ;)
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    GONZA223: jo importovat tam urcite jde, resp. ta polozka tam je... takze se hlasim k dalsim skemrajicim ;)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    má to skoro 1.5 gb :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam