• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    tak jsem se taky letos rozhodl jsi tu 12 předobjednat ... zvolil jsem tu Ultimate Team edici ... přeci jen 18zlatejch balíčků je docela lákadlo :))
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    MICKEY_MOUSE: na Originu to vychází v přepočtu na nějakých 860 Kč, na Xzone zaplatíš 1099 Kč s tím, že tam jsou mírně lepší bonusy ke hře... ale pokud preferuješ digitální verzi, tak se to určitě vyplatí..
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: já koukal na Origin. a tam download je, včetně české verze. přijde mi to šikovná volba. netuším ale, jak to vychází cenově v porovnání s cenama v našich obchodech.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: měla by, ale v česku sem to nějak nikde nezaregistroval...
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Nevíte náhodou, jestli FIFA12 na Xbox se prodává v německu v angličtině?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    ona ta fifa nejde objednat jako download?
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    THESTOUPA: ja si to normalne objednal na dobirku...makam az do vecera a posta ma az do sedmi, coz mi vyhovuje...tech par korun navic...
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PUEBLO: no, v JRC meli (minimalne na obrazku) jine triko nez v xzone. ale ja to provahal, na predobjednavkach v JRC me sere, ze predobjednavku pres eshop si clovek musi vyzvednout nekde v prdeli, a v prodejne je to drazsi.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    WHITERABBIT: no udajne na PS3 je multilingual edice vcetne zakladni anglictiny...

triko se mi nelibi takze mi nevadi ze v JRC uz dosly ;]]
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    PUEBLO: na PS3 to mas v english? jestli jo ticha zavist , jinak ja predobjednaval na xzone a dostanu i nake to triko
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    PUEBLO: odkud co a jak
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    predobjednano ;)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    jinak to tactical defending se mi líbí čím dál víc. přepnul jsem si na Amatéra, abych měl klid a prostor sledovat, jak se to chová a jak to funguje a přijde mi to krok správným směrem - hráč má teď mnohem větší vliv na to, co se děje při soubojích o míč. počítač ti částečně pomáhá při stínování, ale vlastní zákrok (případně strčení do soupeře zezadu) je na tobě. vznikají super situace, když třeba útočník zrovna v tu chvíli uhne, udělá kličku apod - vypadá to hrozně přirozeně. já jsem zatím čím dál nadšenější. rozhodčí jsou taky fajn, odpískali mi penaltu za zákrok, kterej nebyl faul, ale bylo to o fous, tak mám pocit, že v tom je i trochu loterie, což se mi líbí.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    WHITERABBIT: lepší než broadcast kamera mi přijde tele-broadcast (vadí mi změna měřítka, když broadcast kamera zabírá hru u bližší lajny). co se týká braní míčů soupeři, to mi taky celkem jde, dělám to tak, jak je v tom tutorialu - tlačítkem pro střelu vypichuju míč, když jsem před soupeřem a snažím se taky hodně o stínování hráčů - zatím myslím, že ten systém bránění je dobrej. co ale absolutně nedávám je bránění centrů a takovejch těch prudkejch přihrávek, kdy kompl přihrávkou jakoby nastřelí spoluhráče ve vápně a ten hned z první pálí - to vůbec nevím, co s tím.
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    Tak zatim jsem z toho noveho braneni lehce rozcarovany.. Jak berete souperi mice?.. A co rikate na tu novou broadcast kameru hrajete na ni?
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    MICKEY_MOUSE: tak tohle by bylo fajn,ale imho nepude
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PUEBLO: PS Store update ma byt pokud vim jako kazdy tyden az zitra. takze demo jeste neni.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    PS3 crew...kde vidite to demo ke stazeni?? ja to v PS storu pod Demos nemuzu najit ://
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam