• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    PUEBLO: odkud co a jak
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    predobjednano ;)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    jinak to tactical defending se mi líbí čím dál víc. přepnul jsem si na Amatéra, abych měl klid a prostor sledovat, jak se to chová a jak to funguje a přijde mi to krok správným směrem - hráč má teď mnohem větší vliv na to, co se děje při soubojích o míč. počítač ti částečně pomáhá při stínování, ale vlastní zákrok (případně strčení do soupeře zezadu) je na tobě. vznikají super situace, když třeba útočník zrovna v tu chvíli uhne, udělá kličku apod - vypadá to hrozně přirozeně. já jsem zatím čím dál nadšenější. rozhodčí jsou taky fajn, odpískali mi penaltu za zákrok, kterej nebyl faul, ale bylo to o fous, tak mám pocit, že v tom je i trochu loterie, což se mi líbí.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    WHITERABBIT: lepší než broadcast kamera mi přijde tele-broadcast (vadí mi změna měřítka, když broadcast kamera zabírá hru u bližší lajny). co se týká braní míčů soupeři, to mi taky celkem jde, dělám to tak, jak je v tom tutorialu - tlačítkem pro střelu vypichuju míč, když jsem před soupeřem a snažím se taky hodně o stínování hráčů - zatím myslím, že ten systém bránění je dobrej. co ale absolutně nedávám je bránění centrů a takovejch těch prudkejch přihrávek, kdy kompl přihrávkou jakoby nastřelí spoluhráče ve vápně a ten hned z první pálí - to vůbec nevím, co s tím.
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    Tak zatim jsem z toho noveho braneni lehce rozcarovany.. Jak berete souperi mice?.. A co rikate na tu novou broadcast kameru hrajete na ni?
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    MICKEY_MOUSE: tak tohle by bylo fajn,ale imho nepude
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PUEBLO: PS Store update ma byt pokud vim jako kazdy tyden az zitra. takze demo jeste neni.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    PS3 crew...kde vidite to demo ke stazeni?? ja to v PS storu pod Demos nemuzu najit ://
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    nemáte někdo tušení, jestli náhodou nepůjde ve FIFA 12 hrát online crossplatformově? PC proti PS3 třeba?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PS3 rulez :))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    no tak ja si to na PC rozhodně nezahraju ... cuká se mi to jako prase ... a to i na nejmenší detaily i rozlišení :( Popravdě to ale fakt nechápu ... Všechny ty jejich požadavky splnuju ... Procesor dvoujádro 3litr ... 3 gb RAM a grafika geforce 7900 gs ... takže by mi to mělo jít ...
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    tak na to nové bránění si asi budu nějaký ten pátek zvykat :) aspoň že tam je možnost si to přepnout na starou verzi..
    každopádně oproti 11-ce (PC verze) se to hraje dost odlišně
    první dojem... větší důraz na dribling a souboje, je to trochu pomalejší do kombinace... animací hráčů při veškerých pohybech hodně přibylo, vypadá to moc pěkně
    i ti brankáři se mi zdají mnohem lepší, zdá se že jednoduchá střela pod tělem už jim jen tak neprojde :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    možná se vám budou ty jednotlivý mp3,když si je jen tak pustíte v přehravači hrozně hlasitý,ale je to naschvál pač jinak to v tý FIFě nebylo vůbec slyšet ...
    NIK0DAS
    NIK0DAS --- ---
    díky moc, vyzkouším
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    thx
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    diky...vecer to sosnu :))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    tak tady to je : http://www.uloz.to/10256972/gonza-chants-pack-rar
    nakonec to má jen 350MB jsem zapomněl že tam mám spoustu věcí ve wavu a ty stejně FIFA nepřečte ...

jinak je potřeba v options stahnout hlasitost jak zvůku ve hře tak komentáře ... naopak na plný kule ohulit HUDBU,ta ovlivnuje hlastitost těch nakopírovaných mp3chorálů ...
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    to me strasne bavi, rok co je dlouhy zadny sitovy problem, prijdu domu a nejde se pripojit k xbox live, UPC zas mrda do site :/ omg
    NIK0DAS
    NIK0DAS --- ---
    GONZA223: taky bych prosil, díky:)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    moje první dojmy jsou hodně pozitivní. ta hra mi přijde zas o kus přirozenější (srovnávám s PC verzí FIFA11). a zajímavá zkušenost - zahrál jsem první špíl na defaultní kameru a zjistil, že se to hraje úplně jinak než když jsem to pak přepnul tak, jak jsem zvyklej. byla to úplně jiná hra, tak mě překvapilo, jak obrovskej má kamera vliv.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam