• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    THESTOUPA: že jo L2 nikoliv křížek ... to L2 zůstalo z 11 stejně ...
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    HLEN: hm, podle tutorialu je jockej L2 pokud si dobre pamatuju... a vypichuje se strelou...

...chvilema jsem si u toho pripadal jak chobotnice - urcovat smer, drzet tri tlacitka a mackat ctvrty na vypichnuti :-)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: jo ? tak to jsem asi přehlídnul :)) jí odebíral střelou ... Docela se mi líbí že člověk musí to vypíchnutí balonu dobře načasovat a ne pořád mačkat křížek jak divej :))
    HLEN
    HLEN --- ---
    GONZA223: pockat ..krizkem delas jockey ne ? ... takze taky muzes odebrat
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    taky jsem stihl pár zapasů a nemůžu se dočkat full :))
    jinak na to nové branění jsem si i docela zvyknul ale jsem spíš vykolejenej že se oproti 11 odebírá míč čtvercem místo křížku a to zdojování je ted na L1 místo čtverce ... jinak ovládání zůstalo při starém ...
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    nebude od veci casem udelat anketu "Jaky typ braneni hrajete" Tactical vs Classic
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    tak vcera jsem v demu (PS3) stihnul jen par zapasu, ale libi se mi to. i kdyz jsem teda nedal zadnej gol a dostaval je jak na bezicim pasu :-). ale myslim, ze jakmile si clovek zvykne na to novy braneni, tak to bude dobry.
    NELLI
    NELLI --- ---
    GONZA223: za 350 bez online passu? Mno nevim :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    WHITERABBIT: :)) věř mi ,to někdo koupí ... jsem ted před tejdnem střelil 10 sice jenom za 150 ale přece jen ,lepší než drátem do oka :))
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    GONZA223: Good luck :D
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    tak jsem se taky letos rozhodl jsi tu 12 předobjednat ... zvolil jsem tu Ultimate Team edici ... přeci jen 18zlatejch balíčků je docela lákadlo :))
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    MICKEY_MOUSE: na Originu to vychází v přepočtu na nějakých 860 Kč, na Xzone zaplatíš 1099 Kč s tím, že tam jsou mírně lepší bonusy ke hře... ale pokud preferuješ digitální verzi, tak se to určitě vyplatí..
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: já koukal na Origin. a tam download je, včetně české verze. přijde mi to šikovná volba. netuším ale, jak to vychází cenově v porovnání s cenama v našich obchodech.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: měla by, ale v česku sem to nějak nikde nezaregistroval...
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Nevíte náhodou, jestli FIFA12 na Xbox se prodává v německu v angličtině?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    ona ta fifa nejde objednat jako download?
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    THESTOUPA: ja si to normalne objednal na dobirku...makam az do vecera a posta ma az do sedmi, coz mi vyhovuje...tech par korun navic...
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PUEBLO: no, v JRC meli (minimalne na obrazku) jine triko nez v xzone. ale ja to provahal, na predobjednavkach v JRC me sere, ze predobjednavku pres eshop si clovek musi vyzvednout nekde v prdeli, a v prodejne je to drazsi.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    WHITERABBIT: no udajne na PS3 je multilingual edice vcetne zakladni anglictiny...

triko se mi nelibi takze mi nevadi ze v JRC uz dosly ;]]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam