• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    THESTOUPA: zřejmě jo, koukal jsme na tutorialový videa z FIFA11 a vypadá to, že to funguje stejně. já PCčkář jsem to teď v demu ale zažil poprvní. vždycky jsem toužil, aby penalty ve fotbalu byly co k čemu a ten systém mi přijde vymyšlenej výborně.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    MICKEY_MOUSE: pekny, to jsem jeste nevidel.

MICKEY_MOUSE: penalty jsou stejny jako v 11 na konzolich, ne?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    tohle jsem teď zažil v demu a nepochopil: http://www.youtube.com/watch?v=F8shsp3lsIo
    pískne se aut proti soupeři, mám házet, tak jdu na to a naráz rozhodčí pískne a jde házet soupeř. tušíte, o co může jít? změna verdiktu? přijde mi to divný, protože hlavní nejdřív ukazoval házení proti soupeři a pak naráz ukázal rukou na druhou stranu.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Mimochodem skluzy mi letos připadaj pěkně pojebaný. Přejedu mu nohy zezadu a ani se ho nedotku :-).
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: je to novinka
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: jo aha ja myslel že se ti to stalo v 11 ...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    KDO DÁ DNESKA PÁR MATCHŮ ... konečně víkend a trocha času ... hlavně já už jsem prostě z těch public srverů na prášky ... syndrom REAL CHELSEA BARCELONA trvá stále a odpojování po zvýšení na 2:0 je taky velmi časté ... mě to kolikrát tak vynervuje :))
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: předpokládám, že to je určitě ve všech verzích. já to zažil jen jedenkrát v demu FIFA 12, dřív nikdy.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    a tos zažil už ve fifa11, nebo je to novinka?

btw líbí se mi ten systém penalt. konečně to je víc než jenom o naklonění kniplu a stisku čudlíku. nejdřív jsem to vůbec nechápal, ale když jsem pochopil, jak to funguje a že to jde trénovat s tím animovaným terčem, hned se mi to zalíbilo.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: nikdy se mi to nestalo ... Nemůže to být vymoženost pouze na PC ?

PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: už asi 4x :) asi víc prasim
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    už jste zažili, že po zranění hráče rozhodčí přeruší hru a následuje rozstřel?
    fifa 2011 09 17 10 29 14 71 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=nuQ9DdO3e4c

já na to dnes koukal jak puk. dobrý! :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    dělám něco blbě, anebo je v tom demu bug? v tom bránicím tutorialu když držím A, tak automaticky stínuju soupeře. pokud při tom hýbu kniplem, tak můžu i měnit vzdálenost, jakou od něj automaticky udržuju (sami to tam říkaj i píšou). to mi ale funguje jen v tom tutorialu, při hře už ne - tam jen stínuju, ale od hráče jsme furt stejně daleko. děje se vám to taky anebo je u mě něco divně?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    btw - ten FIFA Manager - to je úplně samostatná hra, anebo to nějak spolupracuje s klasickou FIFA?
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    MICKEY_MOUSE: to je dobre, to je dobre.... demo nehraju, dam si az s plnou polni full verzi. :]
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PUSHER: to jde i v demu. volíš tam, jakej režim chceš používat.
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    nevi nekdo jestli ve fife 12 pujde prepinat mezi tactical a classic defense mode?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: kolik se ti podařilo v tom UT vyhrát on-line turnajů ? Já dokázal max.2 ... ten s bronzovejma hráčema a pak ze stříbrnejma ... Víc nic ...
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    tohle tu bylo ?
    Přestupy v módu Kariéry | EA SPORTS FIFA 12 - komunitní portál pro hráče FIFA 12
    http://www.easports.cz/fifa12/clanek/prestupy-v-modu-kariery
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    HLEN: tak 15 sezon me netrapi, to s desetiminutovejma zapasama a poctem zapasu v anglicky lize nemam za rok sanci odehrat :-). respektive tak dlouho u toho asi ani nevydrzim.
    absence vyvoje hracu? vzdyt se jim statistiky meni... rozhodne tam nejakej vyvoj byl, a obcas se nejakej mladej talent za tech par sezon zvednul slusne. zadnej propracovanej manazer to neni, ale me to docela stacilo. no, jsem zvedavej co prinesou ty zmeny ve 12, jak to bude fungovat s tou naladou hracu a tak...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam