• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: jojo...letos to fakt chce trenink asi :) nechapu nektere lidi kteri to hrajou jak roboti :D
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    ty vole já už se na to vyseru !!!! samá remíza kurva ... Nikdy nedokážu udržet čistý konto prostě ... klidně z 2:0 na 2:2 ... už tu šílim ... Se mi stává ted pravidelně ... Kolem 90minuty soupeř vždycky vyrovná ... Ta obrana je letos velkej ořtíšek teda ...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Mám dotaz - jde hrát navzájem mezi platformama? spojí se hráč na PC s hráčem s PS3 nebo to nejde?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    tak schválne ... Kolik vás na X-Boxu stojej ty EA balíčky ? na PS3 je nejlevnější bronzovej za 400 COINS a nějákej ten trochu lepší 750 COINS
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    GONZA223: vidis, to je zajimava uvaha... by me zajimalo jak funguje to webovy rozhrani. kdyz bych mel hru treba na PS3 i xbox, tak budu mit FUT tym na obou konzolich? pak by asi ceny mely byt stejne...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    99DAVID: hele ty COINS jsou asi na obouch konzolích vypláceny jinak vid ? nebo jsou ceny stejné na všech platformách ?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    99DAVID: kokám že se z tebe stává zkušenej manager :))

já ted buduju střibrnej mančaft ... Docela mě zaráží že kolkrát jsou ty stříbrný hráči dražší , než zlatý ...

PUEBLO: hele zkus si to automat.centrování nastavit přímo v zápase když pauzneš hru ... mě to šlo z manual přehodit
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Paráda. Mám útočníka Pata z AC Milan za 43500
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    jop FUT je zabava, ale chce to fakt dost casu...kseftovat a jeste hrat....

musim se naucit hrat :D prijde mi to takove tezkopadnejsi nez FIFA11 ale mozna se do toho dostanu ;)

skoda ze ty centry uz nelitaji automaticky :]

kopu golu dostavam z rohu ;}
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    V obchodování se mi celkem daří. Většinou obchoduju se stadiony. O víkendu bylo v aukci, na Xboxu, přes 400 tisíc karet.
    Mé dva týmy, které střídám:
    EA Sports Football | FIFA Ultimate Team | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#cZB3qPw1bbDOB
    EA Sports Football | FIFA Ultimate Team | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#kZrwtS1ebbDOE

Brazilec Welliton je dost dobrý. Stál mě 9500 a je rychlý, má zrychlení 90, umí hlavičky, jen dribling kdyby ještě uměl. Má ho jen 75. Ale i tak spokojenost.
    Včera jsem ve finále prohrál 2:3 s týmem IF Neymar, Pato, Hulk, Kaká, Bastos, Maicon, D.Alves, Lucio, T.Silva, Cesar. Prostě tým snů.

Teď šetřím na útočníka Pata. Na Xboxu se cena pohybuje od 45 do 50 tis.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    PROCKOOP: lol ten prvni s brankarem a posledni s Nanim je nejvetsi mazec :DD

me akorat serou ty spatne piskane outy, rohy...jinak ok...az na to ze jsem dlouho nehral a v onlinech je to peklicko
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    FIFA 12 I Fails Only Get Better #3 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=ng96tkLOyic

FIFA 12 I Fails Only Get Better #4 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=zyEBMZMGsR0&feature=relmfu
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    no ale teda ten klasickej on-line trochu nevychytaly , protože vůbec netušite barvy dresů u soupeře ... takže se mi už několíkrát stalo že jsme oba měli stejnou barvu a hrálo se fakt skvěle ...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    prostě ho vyhod ... pred zapasem jak vybíráš 11 zmačkni R1 a dej pak odstranit z mužstva ...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: jak? me to nechtelo dal pustit pred zapasem
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    můžeš hrát i bez trenéra ...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    hmm ten FUT me zacina bavit ;)) jen tak mit vic casu hrat ;)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: hmm aha...ted me dostalo ze mi vyprsel kontrakt u trenera a ja nemuzu hrat :DD
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: jak myyslíš přesouvat ? S hráčema co máš si můžeš dělat co chceš ... vytvářet si ruzný 11 a všelijak je promívhávat ... je to jen na tobě jakou 11 si vytvoříš , ale je lepší mít hráče co mají něco společného jako tým , národnost či ze stejné ligy ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam