• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    THESTOUPA: jednoznačně ... já jsem ze systému bránění max.spokojenej ... Jsem strašně rád za,to že už nemužeš mačkat křížek (kolečko) jak divej ,ale musíš správně načasovat kdy a hlavně do toho ještě stínovat ... fakt super vymyšlený...
    je teda fakt že dost často dělám fauly u sebe ve vápně , takže penalty jsou dosti častým jevem ...
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    GONZA223: strety a kolize myslim budou ladit minimalne do pristiho rocniku... to musi byt hrozny peklo to pocitat. me zatim nejvic nasralo kdyz mi protihrac vykopl gol z brankovy cary skrz tycku. vubec mam pocit, ze s konstrukci brany maj nejvetsi problem, brankari si taky skacou skrz tyce jak chtej. jinak mezi hracema mi to zlobi jen minimalne, rozhodne pro me zatim pozitiva tohohle systemu prevazujou.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    THESTOUPA: no tak s tou custom taktikou to ještě nepořešili , protože stále jakmile hraju na tři utočníky , tak levý křídlo je přesunutý na střed ke střednímu utočníkovi ... tzn, absourní nesmysl ... Pak se na levém křídle nikdo nepohybuje a člověk musí ručně ve Vedení týmu pozici ručně vyladit ... což je faj když to musim dělat každej match :)) a ještě k tomu ty taktiky nejdou uložit , nebo respektive jdou , ale v FUT se pak nezobrazují , jen v normal hře :))
    No maj tam tada kluci letos chyb požehnaně ... jsem zvědavej , jestli udělaj patch na ty šílený střety a kolize hráčů ...
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    vcera se mi na PS3 tahal patch 1.02. ale moc nevim, co opravuje, protoze jediny info, co jsem nasel zminovalo na prvnim miste problemy s Origin, coz se asi PS3 netyka... ale jinak tam byly i nejaky ty pady a taky problemy s FUT a custom taktikou, co tu myslim nekdo zminoval.
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    na PC mne FUT pada kdyz pouzivam origo exac. na stazenej crack od reloaded ani jeden crash.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: dival jsem se na fora a na PS3 je to bohuzel bezny jev....nejaky anglan dostal od EA kupon s 15% slevou na pristi nakup...na uzivatele v CR asi sere pes protoze me ani neodpovedeli :)

jinak Stoupa me pekne proskolil v efektivite...a brani jak buh :) sem mu snad nedal ani gola ;)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    mě už to z UT spadlo asi 5x ... z toho 2x ve finále , když jsem vedl a k tomu mi to uznalo porážku ... WTF ?

jinak jak tu píše THESTOUPA , tak mě klasickej 1vs.1 match takovoudle šmelinu ještě neudělal...
    HLEN
    HLEN --- ---
    me to na PS3 spadlo jen asi jednou ....
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    99DAVID: a PS3
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Z padáním FUT během utkání nemám na Xboxu problémy. Vypadá to, že je to problém jen na PC.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    jinak kdyby někdo neměl dost videí s fifa tematikou, tenhle borec mě vždycky rozesměje: http://www.youtube.com/watch?v=vmUW41m93oY&feature=related
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    tak jsem ted zkousel chvili hrat head-to-head season a nejak v tom nevidim smysl... hrozne to trpi retardovanym multiplayerem. nejdriv jsem s nekym prohraval 0:3, spadlo pripojeni nebo co, a k memu prekvapeni se mi to zapsalo jako vyhra. a ted hraju s nekym vedu v 90. minute 3:1, jsem v jeho vapne, odpoji se to (nebo to vypnul on), a me se to zapocita jako prohra. mam to jako chapat tak, ze je to vlastne uplne o nahode, protoze vetsina her se tam nedohraje a tak se vysledek urcuje nahodne?

na druhou stranu online friendlies mi prijde prima. hral jsem dneska s Pueblem (dik za pozvani a za hru :-)) a je fakt ze nejaka takova statistika her s pratelema tam chybela.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: moc dík :)) tam je týmu ty voe :)) takovejdle chantpack jsem pohromadě ještě neviděl ... Muselo dát autorovi nemalou práci ...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: mam to stahnute...ted to hodim na rapidshare
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Jestli to někomu pomůže, nedávno jsem si udělal přehled kličkování jako A4kový PDF, abych si to moh vytisknout a koukat na to, když se snažím něco naučit. Stáhnout si to můžete odtud: http://www.clovecenebojse.cz/skillmoves.zip

Kdybyste tam někdo objevil chybu, dejte vědět a opravím to. Něco z těch pětihvězdičkovejch nejsem schopen udělat a je možný, že jsem špatně pochopil, co ty ingame ikonky znamenají.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    nechápu proč nedali normal.manual ... u FIFA 10 byl i s popsanýma trikama ...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: kdybys byl tak hodnej :)) já jako teoreticky vim , jak na to ale kvuli jedny věci se mi nechce s ničim učit a zase stahovat nějákyho toho torrent managera ...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: to je druha vec ze ten manual je hrozne strucny je tam par tipu a tim to hasne...fail

GONZA223: az zitra vystrizlivim muzu se na to podivat...vetsinou torrenty hledam na thepiratebay a stahuju pres Transmission coz je aplikace na torrenty v ubuntu linuxu
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    chlapy mám takovou prrosbu ... ntaháte tu někdo z torrentu ? Já to vůbec neumim a ani se to nechci učit :)) a chtěl bych stahnout jeden soubor , kterej nikde neni ...
    Football Chants for FIFA 11 › isoHunt › the BitTorrent & P2P search engine
    http://isohunt.com/torrent_details/223171517/?tab=summary
    jde o nějákej mega pack s pokřikama a moc by se mi to hodilo ... Byl by jste někdo ochotnej to stahnout a potom nahrát něksm na normal. server ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam