• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    no tak mám ted 2 UT týmy :))
    jeden pod původním profilem kde mám měsíc hraní za sebou , kde nejdou hrát turnaje :))
    a ted na druhém profilu kde funguje vše jak má ... Jsem asi jedinej na světě komu se to stalo :)) Ale musim pochválit českou EA podporu za opravdu brzké odpovědi a za poskytnutí nových kodu pro on-line a UT balíčky ...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    WHITERABBIT: to teda je ... ted mi už na EA zákaznický podpoře poskytgli už 4 radu :))
    tentokrát si mám založit nový učet na PSN a i mi poslali nový hesla na on-line fifu i na ty balíčky ... to jsem teda zvědavej ...
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    este ze to FUTKO nehraju,pac co posloucham tak to musi byt dost frustrujici misty.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    z toho nahodnyho urcovani vysledku pri connection lost mi asi jebne. hraju ten head-to-head pohar, vedu 3:2 v druhy casti prodlouzeni, connection lost, a mam prohru 0:3.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    pls můžete někdo zkusit zahrát si nějákej turnaj v UT ? mě už 3den nejde spustit an of_line ani on-line turnaj ...normal on-line přatelaky jo ....
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Man Xbox a FUT online hraní mám bez problémů. Poskytovatel netu OrbisNet
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ja mam O2 ADSL a krome toho padani FUT nedavno (ale ted sem uz tyden dva FUT nehral) to jede v pohode...

obcas mi to padne protoze mam levny taiwansky wifi router/client ke kteremu PS3 pripojim kabelem a on se pripojuje pres 802.11n k WIFI APcku ktere mam pripojene k modemu ;)))))
    NELLI
    NELLI --- ---
    MICKEY_MOUSE: s UPC bejva obcas a nekde trochu problem. Vetsinou je zakopanej pes v tom, ze si nasmlouvaj jiny paterni routovani a hned je to v prdeli. Kuprikladu asi posledniho pul roku routujou do Nemecka pres New York a podobne, takze se stavaj takovy krasny paradoxy, ze na serverech v Cechach mas ping 7, na serverech v USA prijatelnych 100, ale na serveru v Drazdanech mas ping 250. Nekde mam snad jeste ulozenej tracert, pro dukaz misto slipu ;)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    já používám už roky UPC a jak jsem s tím jinak naprosto spokojenej, zrovna při hraní FIFY online (už je to nějakej ten pátek) to nebylo vůbec ideální. a to nejen s lidma ze světa, ale dokonce i s kámošem ze stejnýho města taky na UPC (nejelo to plynule, bylo cítit mírný, ale citelný zpoždění). vůbec mě nenapadá, v čem mohl být problém.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ted ani nemam cas to zapnout :(((
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    WHITERABBIT: to nebude poskytovatelem připojení , že mi nešlape UT :)) , protože jinak mi klasickej on-line běží uplně bez problémů ...

Já mám jako poskytovatele EUROSIGNAL Wi-fi a jsem nasprosto spokojenej ... je pravda že mi cca. 2-3 připojení padlo ,ale po dobu cca.3let co jsem pryč z Prahy to jinak frčí naprosto super ...
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    UPC - : semtam nadavam,ze to je nejake zpomalene,pak si ale vzpomenu,ze mi na masince jede torrent klient . jinak spis bez problemu
    HLEN
    HLEN --- ---
    MICKEY_MOUSE: ja mam ADSL od O2 -...jsou to sice smeckari, ale slape to bez problemu ....
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    když jsme u těch providerů, můžete napsat, jaký máte a jak vám to na nich šlape? to by se mohlo hodit nejen mně.
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    spis bych se mrkl po jinem providerovi, me jede taky vsechno vpohode
    HLEN
    HLEN --- ---
    GONZA223: ja teda jedu v pohode ...
    NELLI
    NELLI --- ---
    GONZA223: :))

neřeš, to je jenom takovej blbej fórek :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    NELLI: co ? UT je zdarma ...
    NELLI
    NELLI --- ---
    GONZA223: no a máš na to peníze?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam