• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    WHITERABBIT: to nebude poskytovatelem připojení , že mi nešlape UT :)) , protože jinak mi klasickej on-line běží uplně bez problémů ...

Já mám jako poskytovatele EUROSIGNAL Wi-fi a jsem nasprosto spokojenej ... je pravda že mi cca. 2-3 připojení padlo ,ale po dobu cca.3let co jsem pryč z Prahy to jinak frčí naprosto super ...
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    spis bych se mrkl po jinem providerovi, me jede taky vsechno vpohode
    HLEN
    HLEN --- ---
    GONZA223: ja teda jedu v pohode ...
    NELLI
    NELLI --- ---
    GONZA223: :))

neřeš, to je jenom takovej blbej fórek :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    NELLI: co ? UT je zdarma ...
    NELLI
    NELLI --- ---
    GONZA223: no a máš na to peníze?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    jede va UT ? já když si chci vybrat nějákej turnaj tak mi to vpálí hlášku : Je nám líto , ale při připojování k režimu UT došlo k chybě.
    Budete vráceni do hlavní nabídky.

už mi to dělá 2dny ...
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Konečně vyšel opravný patch pro Fifu (všechny platformy)

Hlavním tématem diskuze byli gólmani ovládaní hráčmi v online zápasech, kdy se stisknutím tlačítka Back/Select přepnulo na brankáře a zbytek vašeho týmu byl řízen počítačem. Funkce byla hojně zneužívána především v obraně, která díky vysoké umělé inteligenci byla značně silnější než v případě, kdy bránil sám hráč. A protože na tuto novou funkci jste především nadávali, rozhodli jsme se ji ze hry odstranit. To se ale týká samozřejmě pouze online zápasů, v offline bude stále k dispozici.
    Pak tu máme také několik úprav, které se týkají především zdarma hratelného módu Ultimate Team:

* Opraveny situace, kdy se uživatel nalezl v prázdném FUT Store bez funkčních tlačítek
    * Opraveno padání FUT při vytvořených taktikách
    * Opraveno zamrzání při podepisování manažerského kontraktu po nákupu bronzového balíčku
    * Opraveny případy, kdy hráči byli odpojeni hned pět sekund po vstupu do zápasu
    * Upgradován FUT server pro rychlejší transakce
    * Opraveny situace při zatvrdnutí během stahování Game Face
    * Opravena možnost, která umožňuje hraní s online týmem jinému hráči
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: v on-line netušim ... ted jsem , ale zjistil že si to mužu nastavit před zápasem v UT ...
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PUEBLO: v 11 to bylo v online default vyple a zapnout to neslo pokud vim. ve 12 jsem to nezkoumal, ale mam pocit, ze to bude stejne.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: ani nevim ze neco takoveho jde :)) funguje to nastaveni i pri onlinu?? kdyz to nema nastaveny ten druhy a ty jo???
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    GONZA223: jasne. a prijde mi, ze je tech rukou min nez v 11 - tam vetsinou stacilo napalit mic do vapna a byla z toho ruka :-)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    hrajete se zapnutým pískání rukou ?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    THESTOUPA: jednoznačně ... já jsem ze systému bránění max.spokojenej ... Jsem strašně rád za,to že už nemužeš mačkat křížek (kolečko) jak divej ,ale musíš správně načasovat kdy a hlavně do toho ještě stínovat ... fakt super vymyšlený...
    je teda fakt že dost často dělám fauly u sebe ve vápně , takže penalty jsou dosti častým jevem ...
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    GONZA223: strety a kolize myslim budou ladit minimalne do pristiho rocniku... to musi byt hrozny peklo to pocitat. me zatim nejvic nasralo kdyz mi protihrac vykopl gol z brankovy cary skrz tycku. vubec mam pocit, ze s konstrukci brany maj nejvetsi problem, brankari si taky skacou skrz tyce jak chtej. jinak mezi hracema mi to zlobi jen minimalne, rozhodne pro me zatim pozitiva tohohle systemu prevazujou.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    THESTOUPA: no tak s tou custom taktikou to ještě nepořešili , protože stále jakmile hraju na tři utočníky , tak levý křídlo je přesunutý na střed ke střednímu utočníkovi ... tzn, absourní nesmysl ... Pak se na levém křídle nikdo nepohybuje a člověk musí ručně ve Vedení týmu pozici ručně vyladit ... což je faj když to musim dělat každej match :)) a ještě k tomu ty taktiky nejdou uložit , nebo respektive jdou , ale v FUT se pak nezobrazují , jen v normal hře :))
    No maj tam tada kluci letos chyb požehnaně ... jsem zvědavej , jestli udělaj patch na ty šílený střety a kolize hráčů ...
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    vcera se mi na PS3 tahal patch 1.02. ale moc nevim, co opravuje, protoze jediny info, co jsem nasel zminovalo na prvnim miste problemy s Origin, coz se asi PS3 netyka... ale jinak tam byly i nejaky ty pady a taky problemy s FUT a custom taktikou, co tu myslim nekdo zminoval.
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    na PC mne FUT pada kdyz pouzivam origo exac. na stazenej crack od reloaded ani jeden crash.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: dival jsem se na fora a na PS3 je to bohuzel bezny jev....nejaky anglan dostal od EA kupon s 15% slevou na pristi nakup...na uzivatele v CR asi sere pes protoze me ani neodpovedeli :)

jinak Stoupa me pekne proskolil v efektivite...a brani jak buh :) sem mu snad nedal ani gola ;)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    mě už to z UT spadlo asi 5x ... z toho 2x ve finále , když jsem vedl a k tomu mi to uznalo porážku ... WTF ?

jinak jak tu píše THESTOUPA , tak mě klasickej 1vs.1 match takovoudle šmelinu ještě neudělal...
    HLEN
    HLEN --- ---
    me to na PS3 spadlo jen asi jednou ....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam