• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: já myslím, že hrát na manuál je hlavně mnohem větší zábava. nikdy mě nebavily hry, kde za mně něco jistí počítač. ať to byly střílečky s autoaimem, závodění se zapnutými pomocníky anebo fotbal, kterej kontroluje směr a sílu toho, jak kopu do míče. a není to vůbec o tom, že jsem nějakej excelentní hráč, naopak, hraju to hodně rekreačně a předpokládám, že byste mě asi všichni co to tu hráváte roznesli už jen proto, že se tomu věnujete podstatně intenzívněji než já. pro mě je ale důležitej pocit, že to co se odehrává já co nejvíc ovlivňuju.
    a kupodivu - přejít na manuál není vůbec nic složitýho. nejtěžší na tom je se rozhodnout, že do toho jdeš, pak to jde už samo a za pár dnů ti to už ani nepřijde.
    a pokud mám odpovědět na otázku, zda je to výhoda - já myslím, že z herního hlediska ano i ne. na jednu stranu si můžeš vytvářet situace, které s automatem asi těžko, na stranu druhou počítej s tím, že bude větší procento zahozených akcí právě díky mnohdy i drobné nepřesnosti. ale za tu atmosféru v zápase mi to rozhodně stojí. pro mě je důležitějsí to, jak se hraje než kolik to nakonec dopadne.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: tak to fakt respekt ...
    Hele a myslíš že je v tom manuálnim ovládání výhoda ? Je např.lepši si manuálně přihrávat ?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: hraju všechno na manual. a je pravda, že centry jsou asi nejobtížnější - přesně jak píšeš, je kumšt správně namířit a dát sílu. u přihrávek si případnou nepřesnost hráč v klidu doběhne, u střel máš k dispozici celou bránu, ale u centru musí míč padnout přesně na spoluhráče a zároveň minout obránce, a to je sakra klika když se povede. ale zas o to větší radost, takže to určitě nezměním. :)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    NIK0DAS: opravy u Sony u nas jsou problem. teda zkusenosti mam jen s celou PS3, ale i kdyz to mas v zaruce, tak u nas Sony v podstate nema servis a vse posilaji do Francie.
    spis bych na tvem miste zkusil nejaky neofiko servis, jestli ti nevymeni tu packu nebo tak neco... jestli jsi z Prahy, tak jsou dobre zkusenosti se servisem u Palmovky, viz. treba [ DAVESADE @ SONY PLAYSTATION - 1, One, 2, Two, 3, Three ]
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: aha :) tak na manual bych byl asi totalne v riti :D
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: default střel bude automat ... no jám zbytek na automat ...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: ja mam automaticke jenom centry...to jsem proste nedaval v tom malem casu ktery ti branici hrac da zaroven dat dobry smer i silu kopu centru....s nastavenim strel jsem nehybal..nevim co je default...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    btw : jaký používáte střely ? automatický - poloautomatický - manuální ? na to manuální prostě nemým skill , je to fakt strašně citlivý ,ale věřim , že ten kdo se to naučí , mý hroznou výhodu,hlavně ve směru střely , protože na ten automat mi příjde že většina střel jde prostě doprostřed , nebo do tyčí ... no a to poloautomatický se mi zdá asi nejlepší..
    jak vy ?
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: jop pres vikend vecer asi kdykoliv...zustavam doma s nemocnym deckem takze rad dam hru ci dve :)

GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: musíme zase vykopnout ... já teda ted dostávám docela na prdel ... ale je to hlavně tim že prostě neproměnuju šance ...

NIK0DAS: ty si střelec :)) směřuj dostaz spíš do PS3 audítka ...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    NIK0DAS: prilepit sekundovym to asi nejde co? :)

se servisem ps3 nemam moc zkusenost bohuzel ...

sem to ted po 14dnech zapnul...v head to head jsem byl zrovna ve vyssi lize tak sem se bal ze dostanu tezce na prdel ale docela to slo...zacal jsem vic pouzivat triky...i kdyz vetsinou namackam uplne neco jineho nez sem chtel casto to protivnika zmate natolik ze me jeho tackling netrefi a ja mam najednou hoodne prostoru :))

a konecne jsem se szil s Atleticem bilbao :) dobri chlapci :D
    NIK0DAS
    NIK0DAS --- ---
    Tak sem hrál tak náruživě, že se mi odloupl gumovej klobouček z L3. Nemáte někdo zkušenost s opravou u Sony(už nemám záruku)? že to třeba opraví za kilo. nebo se na to mám vysrat a koupit novej?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    The Most EPIC Penalty EVER (FIFA 12) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=RJQ6pkXpA0Y
    HLEN
    HLEN --- ---
    GONZA223: jojo ja vim :)) ... ale nekdy dame ...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    ha, tak už sem našel, jak ty transfery vypnout, aspoň že začnou až v zimě...
    How to Close Transfers in First Season? - Soccer Gaming Forums
    http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=171053
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    GONZA223: pridam si te. a vecer bych snad mel byt doma, tak kdyztak muzem zkusit neco odehrat :-)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    no ten poslední den to je jak u bláznů, horší jak ten poslední v reálnym světě :-)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PROCKOOP: tak to bylo snad vzdycky (minimalne i v 11 :-)), ne? mam za to, ze aby se tam neco delo tak se proste ty obchody mezi ostatni klubama nejak generujou, a nikdy neresili jestli ten kterej prestup ma smysl nebo ne. hlavne, ze se v top transfers a pak v tom poslednim dnu objevujou velky castky.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Co ale letos hafo posrali - ty přestupy v manažerskym režimu. Hraju proti Manchesteru a vyběhne na mě Defoe, Rafinha, Jovetič... Hernandéz Berba v prdeli... a to je teprve únor 2012...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    byl jsem nucenej založit novej PSN učet , takře můj novej nick : gOnza223
    dá večer někdo přátelák ?
    co mr.HLEN ? hraje furt , ale vždycky se na něco vymlouvá :)))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    99DAVID: dík "
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam