• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PUEBLO: gratulace. ja nejak nejsem schopnej vyhrat vic nez dva zapasy v rade :-)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    uf prvni head2head cup vitezstvi :) paradoxne ve finale sem chytl nejhratelnejsiho soupere takze jsem nervy z finale hodne rychle hodil za hlavu a poradne si to uzil :))
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    bránění centrům soupeře jsem taky nepochopil, jestli je nějak možné ovlivnit, anebo to prostě počítač rozhodne předem. pořád věřím, že to ovlivnit můžu, ale že by se mi to nějak extra dařilo, to ne.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: divne moji docela hlavickujou, kdyz dobre odhadnu silu kopu a leti jim to v dobre vysce na hlavicku...nejhorsi je sledovat centr protivnika...vidis kam to leti a AI memu obranci prikaze pustit si utocnika pred sebe...2 sekundy muciveho napeti jestli se trefi a jsem v prdeli nebo ne :D
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: no já moc ty centry nechápu ... kolikrát jich na 16ctku vyšlu i třeba 20 za zápas a ani jednou to nenaperu hlavou ... nevim proč , jestli je na to hlavičkování nějákej fígl ...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: ja na automat.centry zatim hodne spoleham...obzvlast kkdyz hraju proti silnejsim hracum a ve stredu hriste je to pro me tezke...beham po lajnach a centruju hodne no :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: norml. zastavíš hru v zápase a v menu nastavení ovladače si ty centry přepneš z manual na automat ... Ja manulní centry fakt nezvládám , lítá furt ze strany za bránu :))
    HLEN
    HLEN --- ---
    a s tim nastavovanim centru jde carovat i online nebo to je jen pro single mody ? ...ja se v tom zatim ani nestoural a centry se snazim naucit trefovat ...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    THESTOUPA: ha! v tom bude ten fígel
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PROCKOOP: v settings z hlavniho menu. v nastaveni treba v kariere jsem to pak uz nevidel.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Hele kde se nastaví to pískání ruk?
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: kaprici nedopluli asi :))

na me jednou piskli pencli za to, ze jsem s obrancem ziskal odrazeny mic...stal jsem a nez jsem odkopnul atakoval me utocnik a oba jsme spadli...piiiiiisk :)))

shodou okolnosti to taky bylo na snehu...v tom by se fotbal proste nemel hrat :D

ted me deli 4 body a 4 zapasy od postupu do 7. ligy :)) snad si to neposeru ;]
    uz jsem si na to Bilbao zvyknul
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    příjde vám tady něco na penaltu ?
    Panathinaikos 2 – 0 Juventus | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/100768003
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    čímž chci říct, že hrát FIFU na full manual není o skillu ale o tom, že tohle nastavení bohužel ve hře není jako defaultní a tak se ho hráči podvědomě zbytečně bojí.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: já myslím, že hrát na manuál je hlavně mnohem větší zábava. nikdy mě nebavily hry, kde za mně něco jistí počítač. ať to byly střílečky s autoaimem, závodění se zapnutými pomocníky anebo fotbal, kterej kontroluje směr a sílu toho, jak kopu do míče. a není to vůbec o tom, že jsem nějakej excelentní hráč, naopak, hraju to hodně rekreačně a předpokládám, že byste mě asi všichni co to tu hráváte roznesli už jen proto, že se tomu věnujete podstatně intenzívněji než já. pro mě je ale důležitej pocit, že to co se odehrává já co nejvíc ovlivňuju.
    a kupodivu - přejít na manuál není vůbec nic složitýho. nejtěžší na tom je se rozhodnout, že do toho jdeš, pak to jde už samo a za pár dnů ti to už ani nepřijde.
    a pokud mám odpovědět na otázku, zda je to výhoda - já myslím, že z herního hlediska ano i ne. na jednu stranu si můžeš vytvářet situace, které s automatem asi těžko, na stranu druhou počítej s tím, že bude větší procento zahozených akcí právě díky mnohdy i drobné nepřesnosti. ale za tu atmosféru v zápase mi to rozhodně stojí. pro mě je důležitějsí to, jak se hraje než kolik to nakonec dopadne.
    NIK0DAS
    NIK0DAS --- ---
    THESTOUPA: děkuju!:)
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    jinak tohle je fakt klasika,kt. se teda vic stavala aspon z moji zkusenosti pri online hrani, kdy slabsi team byl dost zvyhodnen,... vidim,ze nejsem sam kdo si toho vsimnul

Hraju na profika,v treti sezone za Real..ted proti Granade,nebyl jsem schopen ji porazit,zkousel jsem to xkrat,měl jsem napad...zcela vymenit tym,pac na kazdy post mam velmi kvalitni nahrady. Zakladni 11ka: Casillas(89)-Marcelo(83),Hummels(87),Pepe(85),Ramos(87)-Alonso(86),Coentrao(86)-Ronaldo(94),Ozil(87),Di Maria(85)-Benzema(86) dal jsem rezervu hraci CLK tak 80 Tak jsem proti te Granade vyhral 3:1,jediny gol dali z penalty,strely na branu 8:1 pro me...jinak vyrovnane statistiky...a hlavne,hral jsem to s 11kou 4-2-3-1,v brane Adan(CLK 75)-Shchennikov(79),Albiol(85),Varane(75),Hugo Mallo(80)-Sahin(86),Diarra(82)-Callejon(80),Kaka(86),Canales(81)-Lacazette(78) a tito hraci podali o 100% lepsi vykon,i kdyz meli malou formu tim,ze byli v rezerve a energii meli vsichni stejnou,v tom to neni...to me napada jako reseni,kdo si nevi rady,jak dal..vymente hrace
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: tak to fakt respekt ...
    Hele a myslíš že je v tom manuálnim ovládání výhoda ? Je např.lepši si manuálně přihrávat ?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: hraju všechno na manual. a je pravda, že centry jsou asi nejobtížnější - přesně jak píšeš, je kumšt správně namířit a dát sílu. u přihrávek si případnou nepřesnost hráč v klidu doběhne, u střel máš k dispozici celou bránu, ale u centru musí míč padnout přesně na spoluhráče a zároveň minout obránce, a to je sakra klika když se povede. ale zas o to větší radost, takže to určitě nezměním. :)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    NIK0DAS: opravy u Sony u nas jsou problem. teda zkusenosti mam jen s celou PS3, ale i kdyz to mas v zaruce, tak u nas Sony v podstate nema servis a vse posilaji do Francie.
    spis bych na tvem miste zkusil nejaky neofiko servis, jestli ti nevymeni tu packu nebo tak neco... jestli jsi z Prahy, tak jsou dobre zkusenosti se servisem u Palmovky, viz. treba [ DAVESADE @ SONY PLAYSTATION - 1, One, 2, Two, 3, Three ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam