• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    99DAVID: skoda, ze ta nase repre neni ve hre...
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Základní sestava reprezantace ČR pro utkání s Černou horou:
    Nechytil - Nepřihrál, Neodkopl, Neviděl, Simuloval - Neuměl, Přestřelil, Neobešel, Neběžel - Neproměnil, Zakopnul
    Trenér - Nepostavil
    Náhradníci: Netrefil, Nedal, Nevyskočil, Neudržel, Nepřipravený, Porážka, Výmluva, Zraněný, Zamilovaný, Řepka
    NIK0DAS
    NIK0DAS --- ---
    PUEBLO:
    GONZA223: Tak zkouším head to head a je to mnohem lepší. Dík za rady. Když na to koukám jiným pohledem, jakoby fanouška co čumí na zápas, tak to předvídání fakt jde.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: ve 3 rano jsou vsichni ozrali a zhuleni :D
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    NIK0DAS: hele v tom UT dostávám tak naklepy , i kdyý se mi podařilo 2-online turnaje vyhrát , tak je to dost o štěstí ... třeba mě osobně příjde že v noci jsou tam lehčí sopeři než přes den , alespon ty turnaje co jsem vyhral tak to bylo kolem 3 rano :))

99DAVID: tenhle poznatek jsem od tebe četl už minulej rok na fifa.cz a jednoznačně s tim souhlasim ... Kolikrát mám v týmu i stříbrný hráče a vyklepeš stim zlatý ... je to dost podivný no ...

Boužel od vydání Football Manager jsem PS3 nezapnul :))
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    THESTOUPA: ja jsem taky v osme ale zatim je to boj o udrzeni :))

imho mas navic nez na ligu kde hraju ja :))
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PUEBLO: ne ne, jsem v osmy, ale jeste jsem tam neodehral ani zapas :-). nejak se k tem h2h ligam zatim nemuzu moc dostat, o vikendu si tak maximalne parkrat zkusim ten pohar. ale jinak vetsinou zatim jedu svoji single karieru, a domaci zapasy se spolubydlicim.
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Nebyl jsem schopen vyhrávat zápasy. Opět tvrdím, že hra přidává handicap top týmům. Bylo ve FUT 11 a pozoruju to i ve FUT 12, na Xboxu. Pokud máte top tým s týmovou souhrou 84 a více, tak vaši hráči jsou zpomalení, nedokopnou na bránu, nevyhrají souboje. Slabší tým bývá zvýhodněn. Mám tuto zkušenost. Už týden hraji s týmem, který má týmovou souhru 80 a je to nejlepší fotbal. I když prohraju, tak vidím, že to bylo mou chybou. Největší úspěchy mám s Francouzi, kdy tým je složen z hráčů 77-83 a týmem hráčů PL (Bent, Agbonlahor, Ramires). Úplně jsem přestal hrát s hráči Y. Toure 85, Chiellini 84, Lucio 85, Cesar 85, Bale 86, Hulk 86, Pato 85, Benzema a další. Myslím si, že je to tím, že pokud máte v týmu více hráčů s vyššími hodnotami jejich vlastností, tak Xbox tak rychle nestačí přepočitávat jejich hodnoty, pozici apod, tím hráč nedostává některé příkazy, nebo je dostane jen částečně a pak se chová podivně. Obránce nevyhodnotí, že by se měl vrátit, pokud jsem s ním vyběhl. Narazím si s hráčem balon na jeden dotek a on stojí na místě apod. Hlavně hráči reagují pomalu na mé příkazy z gamepadu.
    Pokud budete mít problémy, tak vyzkoušejte si postavit slabší tým, nebojte se hráčů s hodbocením 77-79. Doporučuju hráče Bent, Agbonlahor, Ramires, francouze Sakho, Sissoko, Cissokho, T. Henry, Rémy
    Teď se vždy těším na silné soupeře s top týmy. Je prostě vidět, že s hráči nic neudělá i kdyby se rozkrájel a já ho převalcuju 7:0 a víc.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    NIK0DAS: FUT online jsou docela tezke...tam ti system asi neprirazuje srovnatelne soupere...

trenuj head to head..a ono se to casem zlomi

pro me bylo nejdrulezitejsi naucit se dobre pristupovat k protihracum s micem a hlavne cist hru...kdyz dobre predpovis dalsi pass soupere casteji jeho utok ubranis....
    sem tam si pomuzu X + R1 ... privolas si tak spoluhrace na pomoc pri otravovani protihrace..casto to funguje
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    THESTOUPA: predpokladam ze uz si aspon v 5. divizi tak tam asi narazis na jine plejery nez ja :)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    NIK0DAS: jsem premyslel, jestli te ten FUT jeste bavi, kdyz jsem videl ty skore :-)
    NIK0DAS
    NIK0DAS --- ---
    Já nejsem schopen vyhrát zápas:)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PUEBLO: gratulace. ja nejak nejsem schopnej vyhrat vic nez dva zapasy v rade :-)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    uf prvni head2head cup vitezstvi :) paradoxne ve finale sem chytl nejhratelnejsiho soupere takze jsem nervy z finale hodne rychle hodil za hlavu a poradne si to uzil :))
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    bránění centrům soupeře jsem taky nepochopil, jestli je nějak možné ovlivnit, anebo to prostě počítač rozhodne předem. pořád věřím, že to ovlivnit můžu, ale že by se mi to nějak extra dařilo, to ne.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: divne moji docela hlavickujou, kdyz dobre odhadnu silu kopu a leti jim to v dobre vysce na hlavicku...nejhorsi je sledovat centr protivnika...vidis kam to leti a AI memu obranci prikaze pustit si utocnika pred sebe...2 sekundy muciveho napeti jestli se trefi a jsem v prdeli nebo ne :D
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: no já moc ty centry nechápu ... kolikrát jich na 16ctku vyšlu i třeba 20 za zápas a ani jednou to nenaperu hlavou ... nevim proč , jestli je na to hlavičkování nějákej fígl ...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: ja na automat.centry zatim hodne spoleham...obzvlast kkdyz hraju proti silnejsim hracum a ve stredu hriste je to pro me tezke...beham po lajnach a centruju hodne no :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: norml. zastavíš hru v zápase a v menu nastavení ovladače si ty centry přepneš z manual na automat ... Ja manulní centry fakt nezvládám , lítá furt ze strany za bránu :))
    HLEN
    HLEN --- ---
    a s tim nastavovanim centru jde carovat i online nebo to je jen pro single mody ? ...ja se v tom zatim ani nestoural a centry se snazim naucit trefovat ...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    THESTOUPA: ha! v tom bude ten fígel
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam