• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PUEBLO: tam to pise komu spadlo pripojeni? toho jsem si nejak nevsiml, mam za to, ze mi to jen vzdycky ukazalo, ze se to prerusilo bez udani vinika (nerekl bych, ze jsem za to nekdy mohl ja, protoze jsem vzdycky zustal pripojen jak k EA serverum, tak k PSN), a vysledek to pak proste nalosuje nahodne.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ehm prvni video

http://bcove.me/a007crgb

btw...dneska typek zahodil rozhodujici penaltu v semifinale a spadlo to...na routeru sem videl ze net normalka jeden ale napsalo mi to ze jsem pripojeni ztratil ja...prohra...sakra :D
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PROCKOOP: jěstě žš tak :))

btw : víte co vůbec nechápau , proč v UT máte daleko větší možnosti nastavování taktik a jednotlivých pokynů k hráčům ...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223: bude, to je jistý. to se vůbec nevyjednává přes FAČR
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    GONZA223: tak to "musi", ne? to je jak vydavat NBA bez LA Clippers
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    zajímavé bude až někdy v dubnu EA vydá ofiko EURO 2012 jestli tam bude i ta naše repre teda ...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    DETAYL: + nove Komnacky mode
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    PUEBLO: lafata bude na obalu fifa13
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    btw. nechte nekdo zavolat Peltovi aby se dohodl s EA a zaradili tam gambac ligu? :)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    99DAVID: predevcirem jsem se strasne nasmal u FUT zapasu...sice me typek vyklepnul (cheater!!!;)) ale s Torresem mi nedal gol....kazdou tutovku bezpecne spalil :))) jako ve skutecnosti :)

nesnasim Machackalu....Etoo je cheater!!!!
    nemam rad Neymara.....jeho finesse shoty fakt nejdou ubranit a 2x o me v behu zakopl a byla z toho penalta ;))

uz se nemzu dockat az si o vikendu zaparim ;)
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Včera jsem ve FUT vyhrál semifinále 1:0. Maník mi napsal, že jsem cheater, přitom gol jsem dal, tak, že jsem s Torresem přehlavičkoval jeho Clichyho :)

Jinak já měl včera dvě neúspěšná finále.
    První - stav 3:3 a prodloužení, já jdu sám s dvěma hráči na bránu. Nahruju to druhému do běhu a před ním prázdná brána. Přehmátnul jsem se a místo střely, přihrávka zpět už do ofsajdu. Prohra na penalty.
    Druhé - sice jsem v 50 minutě prohrával 3:1, ale cítil jsem, že bych to mohl srovna. Soupeř polevil. Spadlo spojení. Snížení DNF a konec v poháru :(
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    HLEN: s tím souhlasím, sice nemám s UT zkušenost, ale pamatuju, jak jsem si kdysi sestavil svůj mančaft a piplal se s detailama - přesným rozestavením, rolema každýho hráče a najednou si začal mnohem víc uvědomovat, jak se každá ta drobnost podepisuje na hře. Byla to naráz úplně jiná hra, každýho jsme znal jménem, věděl kterou nohou kope, kdo je rychlej, kdo těžkej a i když ten mančaft nebyly žádný hvězdy, dokázali hrát neuvěřitelně účelně.
    HLEN
    HLEN --- ---
    PUEBLO: ja hral od vydani jenom ut..zatim nejdal ve finale ..vetsinou v semifinale ... pred par dnama jsem daval H2H a muj osobni dojem je, ze hraci v UT jsou mnohem vetsi skilleri a maj ty svoje teamy fakt nauceny (co kdo umi a kde na hrsiti se pohybuje) ...taky mas vetsi kontrolu na celkovou strategii teamu, protoze ho stavis od zacatku ... fakt po 100 zapasach s bronz teamem co mam od zacatku presne vim jak se chovaji hraci pri kazde defaultni strategii .... sice jsem porad lama proti vetsine borcu, ale rekl bych ze je to jenom skillem a ne neferovosti ty hry ..
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: nemam skoro zadne bronzove hrace :)) nejdal jsem dosel do semifinale online turnaje a tam sem zase narazil na team superhrdinu s nabusenymi hraci...

prohravam 0-1, se stestim vyrovnam a pak kopam penaltu...a nevim jak to ten buzik udelal ale pribehl se svym hracem tesne za mojeho exekutora cimz mi zmizel ten pas ktery se tam hybe sem tam a kopnnul sem to do pice...

pak vedl 1-4 a stejne kdyz jsem se dral dopredu tak to vzdy pauznul na 30 sekund abych vychladl :) .. nechapu vidi ze na nej nemam a stejne dela takove naschvaly

GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: zkus si dát ten bronzovej turnaj nekdy , tam je to podle mě nejvíc vyrovnaný ,ale tak mi tam frajeři nasolej klidne 5,6,7 :)))
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    prcic dal nez do semifinale se v tech FUT online turnajich nedostanu...si proti nekterym nabusenym teamum pripadam jak zelva :))) to se neda ;))
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    oops

EA Sports Football | FIFA Ultimate Team | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#cMtBHXMSbbOzI
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: ahm to je blbe ...

nedame nejae FUT zapasy proti sobe nekdy? :))

tady jsou moji hejhulaci .) jednou to Bilbao zkoupim cele .)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN : já ti nevim ale hlavně solidně dostavám na prdel ...ale i kotle 7:0 a nejde nic dělat ... nepřihraju si , hráči pomalý i když by neměli ... jestli je to kvalitou hráčů nevim ale asi jo :))

PUEBLO : jj jinak se na hráče co máš v tymu nepodíváš, jen když si sestavuješ tym k zapasu ...
    HLEN
    HLEN --- ---
    GONZA223: proc to ? :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam