• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: já právě nedavno objevil že v UT jdou nastavit ty custom taktiky a začínám to zkoušet ... Hlavně mě ale trochu štve , že např vlastní nastavení formací a zadavaní ukolu hračum kde se mají pohybovat je jen v tom UT ...
    HLEN
    HLEN --- ---
    GONZA223: ja jedu jen counter at, high pressure a possesion a upravuju balanci ... nemam zadnou default taktiku ... nejak jsem si na to zvykl a nebavi me testovat co jaky hejblatko jak ovlivnuje ... hraje tay nekdo s custom taktic ?
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    GONZA223: balance - attacking atd jo, ale ty ostatni jako offside trap apod jeste ne
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    používáte takový ty taktiky jak jsou na gamepadu na obyč.šipkách ? takový to držení míče , vyskoý nátlak atd ?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Uložto - CHANTS_PACK - update vol.2.rar
    http://www.ulozto.cz/11280414/chants-pack-update-vol-2-rar
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Nevyplatí. Jsou funkční jen tehdy, když použiješ treninkovou kartu na hráče. Přidají té kartě nějaké procenta navíc.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    99DAVID: to by mě taky zajímalo jestli se vyplatí mít všechny ty trenery ? jestli je pak teda znát že líp běhaj , když jim koupim PACE trenery ...
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    HLEN: S vyděláváním v aukcích je to strašně jednoduché. Pokud si všímáš. Nedávno jsem vydělával na zlatých stadionech. Začalo to tak, že jsem chtěl koupil San Siro. Většinou se lidi v aukci bili až do 2500. Mě se ho podařilo koupit v kup teď za 1800. Pak jsem ho opět viděl v kup teď za 1900. Koupil a vystavil za 2600. Prodal se. A tak je to se vším. Chci něco koupit, vidím, že jsou lidi ochotní to koupit i dráž a tak to vystavím a prodá se to. Nejlepší jsou dny středa a čtvrtek, kdy vychází Tým týdne (černí hráči). Pokud je tam nějaký super hráč, tak lidi kupujou zlaté balíčky jak šílení. Pak hodně věcí prodávají pod cenou, aby se toho rychle zbavili a měli hned další peníze. Např. zlaté fitness karty pro celý tým. Prodávali to v kup teď za 800-1000. Já vystavoval za 1500-1600. Obrat byl jistý, protože v aukci často byly od jiných lidí za více peněz.
    Teď jen obchoduji se zlatým trenérem na rychlost. Nákup většinou 700-1000. Prodej se mi daří, jak kdy od 1500 do 2500. Jde to pomalu po pětistovkách, ale mi to stačí.
    Včera jsem přikoupil CM Cambiassa a LO A. Colea.

Moje dva top týmy, které teď střídám:
    EA Sports Football | FIFA Ultimate Team | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#dnsxyDkGbb24t
    EA Sports Football | FIFA Ultimate Team | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#cAE3wPDkbb24v
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    tak prý se opravdu prodávájí UT Coins :))

30 000 coins za 199kč, 65 000coins za 399kč

jim to snad prodám taky , mám skoro 400.000 a před vánocema každá kačka dobrá :))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    tak nevim co si mám myslet ... včera jsem vyzval typka , co mi nakopal v UT 8:0 na normální přátelák ... No 2x jsem ho pörazil a jednou plichta ... zajimavy je ,ze v tom UT zapase jsem si nedal ani 4 přihravky za sebou natoz aby se mi podarilo vystrelit :)) Podle me v UT to nadrzuje ... Ale komu za jakych podminek , nevim , oba jsem meli dost podobny tymy s Chemistry 100 nikdo zadnou nahonenou hvezdu , proste tymy v UT byly maximalne vyrovnany ...
    HLEN
    HLEN --- ---
    99DAVID: to by me zajimalo jak konkretne se da vydelavat na tom obchodovani ...to vyhledavas podceneny hrace a snazis se je ulovit a nasledne prodat se ziskem ? ... fakt bych docela uvital nejaky rady a porady ....
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    HLEN: Právě v loňském FUT 11 to bylo lepší v tom, že ty speciální turnaje byly za lepší peníze a proto se nestalo, že bych dlouho čekal na soupeře. Lákalo to lidi. Měli by to tak udělat i letos. Mě o tu výši hlavní výhry moc nejde. Obchodováním si vydělám více. Ale rád střídám týmy a hráče a pak s nimi hraju v takovém rozestavění, jako bych to nikdy jinak nehrál. To je pro mě na tom to zábavné.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: nojo...ono vzit mic a zdrhat dost casto funguje :DDD
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    zajímalo by mě podle čeho se ty ceny určujou ... kolikrát super hráč stojí minimum a naopak ... asi podle toho kolik ks jednotlivé kartičky je ve hře nebo nevim ... Ještě jsem si teda všimnul že rychlý hráči jsou drahý...
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    DETAYL: njn, to chce rozchodit ty online soupisky a hrat H2H ligu, tam se tomuhle vyhnes.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: da se nekde vyhledavat podle jmena kolik se pohybuje trzni cena?
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    GONZA223: defaultne mam Aston Villu, ktera ma 4 – oni maji treba defaultne Utrech, ale prepnou se hned na Real apod. nebo maji rovnou Real a Barcu
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    ku ted jsem udelal mega prodel :( Mel jsem v UT stříbrnýho plajera ze Standartu Lutych , nějákyho Tchité z Rwandy a idiot jsem ho střelil za 500 :)) přitom jsem za něj mohl dostat až 10 000 Coins :))
    HLEN
    HLEN --- ---
    99DAVID: ja ho taky parim ..ale ten turnaj ma horsi rating a je za nej min penez, nez ten advanced gold .... logicky vic hracu vybere ten lepsi ...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    DETAYL: tak proti Barce , Realu či Bayernu hraješ proto, protože si volíš stejně silné tymy ... tzn 4,5 - 5hvězd ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam